Oysa çok hoşlanmıştım :(

Yok sadece ben değil hiçbirimizmi anlamadık , önce arabaya binerek kaybetmişsin dediğin için hiç öyle bir anlam çıkaramadık , ikinci mesajındada sanki arabaya binen kız ucuz kız imasında bulunmuşsun .
Neyse bu arada erkek ne düşünürse düşünsün kız istediği adamın arabasına binsin , Allah’ta korusun tabi kötü şeylerden .
Allah lütfen bizi kalbi kötü insanlardan korusun inşallah. İlk msjından sonra anlam borbardımanına tutulduk ama tık..

Sen daha önce uzun bi ilişki yaşadın mı ne zaman bitti gibi şeyler sordu bana o bunları sorabiliyorsa ben de ekledin mi diye sorarım
Aynı şeyler değil sorduklarınız. Sizinkisi hesap sormak ve “bak ben her adımını stalklayacağım şimdiden bela geliyorum” demek. Karşı tarafın “uzun ilişkin oldu mu ne zaman bitti” sorusu ise “bu kişi uzun ilişkiler yaşayabilecek olgunlukta biri mi, üzerinden ne zaman geçti unutup unutmama durumu var mı?” şeklinde.

bizim hoşlandıklarımız bizden hoşlanmazlar bizden hoşlanandan da biz hoşlanmayız. neden oyle olur anlamıyorum. sizinki de klasik bir hikaye.fazla takılmayın, arayıp sorup da totosunu kaldırmayın boş yere.
Butun bunlar kadinlarin kendine bakmasi icin , ve dogru kisi geldiginde tanimasi icin.

Ben bugun extra bakim yaptim mesela. :KK70:

Onun disinda kendimi eglendirdim. Bir saat yattim, sonra kitap okudum, arada meditasyon yaptim. Normalde gitmedigim bir yere gittim. Kendiyle mutlu olmayan insan baskasiyla da olmaz. Enerjiniz sadece kendinize yonelik olsun.

2 aydan sonra uzerimden bir yuk kalkti. Oyle net bir cevap alamadim ama kacmak istemesi hosuma gitmedi. Bana gore degil bu tarzlar. Simdi de latte ve cikolatamla gunu kapatiyorum.

Son düzenleme:
Demekki herkesi öyle ekliyor beğenmeyince bahane üretip ortadan kayboluyor. Sende yazma,yazarsa cevap yazma,kendini bir halt sanacak yoksa.

O konuyla bu konu aynı degil bence daha uzatmayalım iş başka yere doğru gidiyor
Yok, gayet gitmesi gereken yönde ilerliyor konu. Bir başka konuda, erkeğin evine çağrıldığı halde gitmeyen bir kadın, aynı erkeğin evlilikle kendisini ödüllendirdiğinden ve karekter,namus gibi kavramlardan dem vururken birden bire ağza alınmayacak kelilemelerle zehiri kusmaya başladı karşıt görüşteki kadınlara. Medeniyet için her türlü fikir alışverişine ve saygıya, yaftalamamaya ihtiyaç var. En son 4 teker, tehlikelidir ondan şey ettim olmasa bari.

Hanımlar beyenmeme sebebiniz nedir bilmiyorum ama yazdığım cümlede bir düşünün bakalim altında çok anlamlı cümleler yatıyor heleki iki günlük adamın arabasına binip eve bırakması nedir böyle ucuz erkekler aaa arabama bindi bundan kiz arkadaş olmaz gözüyle bakiyorlar böyle ucuz insanların arabasına binipte kendinizi küçük düşürmeyin o sizin pesinizde koşsun
O kadar yanlış yerden bakıyorsunuz ki..

O güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler..

O konuyla bu konu aynı degil bence daha uzatmayalım iş başka yere doğru gidiyor
Bir erkeğin zihniyeti bozuksa o gün o buluşmaya gitmesinden bile anlam çıkarır illa ki arabasına binmesine gerek yok. Zihniyeti düzgün bir erkekse böyle şeyler düşünmek aklına bile gelmez. Nasıl insanlarla oturup kalkıyorsunuz anlamıyorum ki

Daha ortada birşey yokken sosyal medyasını takip edip birde kendisini sorgulamanız çok itici.En başından bu kadar sahiplenici olmaya gerek yok.3 gündür tanıdığım biri bana böyle hesap sorsa sanane der anında ilişkimi keserim.

Daha ortada birşey yokken sosyal medyasını takip edip birde kendisini sorgulamanız çok itici.En başından bu kadar sahiplenici olmaya gerek yok.3 gündür tanıdığım biri bana böyle hesap sorsa sanane der anında ilişkimi keserim.
Oturup avlanmaya devam etmesini mi izleseydik

Okurken inanamadım çünkü aynı şeyi ben yaşadım :) anlatayım sana da..
Gittiğim yurtdışı gezisinde tesadüfen tanıştık, kendisi orada yaşıyor ve bana şehri gezdirdi. Gezdirirken biz tabi sohbet muhabbet sanki yıllarca birbirimizi tanıyormuşçasına.. O kadar efendi güler yüzlü yardımseverdi ki çok çabuk kanım ısındı ona. Toplasan 2-3 saat vakit geçirmişizdir. Neyse sonra vedalaştık, ben döndüm Türkiye’ye.. ama aylarca mesajlaştık. Hoşlandığımı farkettim kendisine hafiften çaktırdım o da benden hoşlanmış.. bu şekil 2-3 ay telefonda konuştuk ettik, ama sonra farkederim ki instagram da onlarca açık saçık kızları takip ediyor (bunla ilgili bi konu açtım forumda) yani anlayacağın oltayı denize atar hangi balık gelirse hesabı.. kalbim mi? Çok kırık! Ama umurumda değil zaten tipim de değildi :) ama hayalkırıklığı idi.. tavsiyem çirkin fotoğraflarına bak de ki ben bu çirkinden mi hoşlanmışım belki soğursun :) ben öyle yapıyorum da :110:

Okurken inanamadım çünkü aynı şeyi ben yaşadım :) anlatayım sana da..
Gittiğim yurtdışı gezisinde tesadüfen tanıştık, kendisi orada yaşıyor ve bana şehri gezdirdi. Gezdirirken biz tabi sohbet muhabbet sanki yıllarca birbirimizi tanıyormuşçasına.. O kadar efendi güler yüzlü yardımseverdi ki çok çabuk kanım ısındı ona. Toplasan 2-3 saat vakit geçirmişizdir. Neyse sonra vedalaştık, ben döndüm Türkiye’ye.. ama aylarca mesajlaştık. Hoşlandığımı farkettim kendisine hafiften çaktırdım o da benden hoşlanmış.. bu şekil 2-3 ay telefonda konuştuk ettik, ama sonra farkederim ki instagram da onlarca açık saçık kızları takip ediyor (bunla ilgili bi konu açtım forumda) yani anlayacağın oltayı denize atar hangi balık gelirse hesabı.. kalbim mi? Çok kırık! Ama umurumda değil zaten tipim de değildi :) ama hayalkırıklığı idi.. tavsiyem çirkin fotoğraflarına bak de ki ben bu çirkinden mi hoşlanmışım belki soğursun :) ben öyle yapıyorum da :110:
Evet çok benzer olaylar cidden, tipim de değildi evet hatta resmen aynı olay 😂

Evet çok benzer olaylar cidden, tipim de değildi evet hatta resmen aynı olay 😂
Ha bide neden bu tür hesapları takip ediyorsun dedim ve cevabı şu oldu; benim telefonumda virüs var.. hey Allahım .. bu arada İkizler burcu kendisi normaldir

Back
X