- 7 Ocak 2019
- 443
- 953
- 18
- 35
Arabayı binmen başlamadan herşeyi bitirmiş
Sosyal medyada karı kız avına çıkan adam bu kadar ince düşünmez merak etmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arabayı binmen başlamadan herşeyi bitirmiş
Tipiniz değil ama çok hoşlanmışsınız.Evet çok benzer olaylar cidden, tipim de değildi evet hatta resmen aynı olay![]()
Ciddimisin ya sosyal medyadan tanışıp buluşmaya giden ben değilim ve konunuz ben değilim konuyu açan da ben degilim herkez konu sahibinin mesajına cevap yazsın benim değilSosyal medyada karı kız avına çıkan adam bu kadar ince düşünmez merak etmeyin.
Sadece tipiniz olan insanlardan hoşlanırsınız umarımTipiniz değil ama çok hoşlanmışsınız.
Şurada kendinize objektif olarak bakıp hatanızı kabul etseniz bir sonraki adayınızda şansınız artabilirdi. Avlanma dediğiniz şey de çok komik çünkü sizle de o şekilde tanışmış![]()
Diğerleri memnun halinden demek kiDigerlerini nasil eklemisse sizi de ayni sekilde eklemis. Eee, sorun ne simdi? Neyin uzuntusu, neyin hayal kirikligi?
eyvallah yiğidoKonuya kaynak olacağım ama aklıma çıktığım biri geldiBiri vardı buluşmak için ölüp bitiyordu, güç bela buluştum güzel geçti neyse daha sonraki görüşmede öpüşmesi nasıl diye merak ettim diye “beni öpebilirsin” sinyali yolladım. Aynı gece bana mesaj attı “Biz şimdi öpüştük diye soğudum, ben psikolojik olarak sorunluyum kadınları elde edene kadar bütün hevesim, normalde bir şey yazmadan kaçardım ama sen çok iyi birisin o yüzden haber veriyorum” yazmıştı
![]()
O sizden hoşlanmamışHerkese merhaba arkadaşlar biraz içimi dökeceğim. 25 yaşındayım yaklaşık bir hafta önce sosyal medyada bir çocukla karşılaştım ve sanki yıllardır tanışıyormuş gibi konuşmaya başladık sohbeti muhabbeti öyle güzeldi ki. 3 gün önce yüz yüze görüşelim dedik orda da gayet güzel sohbet ettik, beni arabasıyla eve kadar bıraktı. Ama o görüşmeden sonra attığı mesajlar azaldı çok seyrek yazmaya başladı. Soğukluk yoktu ama seyrek yazıyordu. Bugün instagrama bir baktım aynı gün içinde 3 tane kızı eklemiş ve hepsi yaşadığımız şehirde yaşıyor. Bu kadar tesadüf olabilir mi dedim sordum. Onlar beni ekledi ben de tanıyor olabilir miyim diye bakmak için geri ekledim dedi inanmadım. Çünkü beni de aynı şekilde ekledi sonuçta. Konuyu karakterimiz uyuşmadı uzatmayalıma getirdi, ben de bitirdim ama düşünmeden edemiyorum etkilenmiştim bir kere. Böylesinden olmaz çapkın bu diyorum ama umarım ben fazla abartmamışımdır.
O şokla benzer bir şey dedim galibaeyvallah yiğidoderdim ben olsam ahahahhahahahahahahha
![]()
![]()
![]()
allah seni kurtarmışO şokla benzer bir şey dedim galibaama 2 hafta ağlayarak aradı “ben yanlışlıkla sevgili yaptım kurtar beni” diye.
Tercümesi: ‘Hanımlar, bir önceki gönderimi beğenmeme sebebiniz nedir bilmiyorum. Yazdığım cümlenin altında derin anlamlar yatıyor aslında. Daha iki gün tanıdığınız adamın arabasına bindiğinizde ister istemez şöyle düşünüyor: “Hmmm, arabama bindi. Bu kızdan bana yar olmaz.” Böyle ucuz erkeklerin arabasına binip kendinizi küçük düşürmeyin, onlar sizin peşinizde koşsun.’Hanımlar beyenmeme sebebiniz nedir bilmiyorum ama yazdığım cümlede bir düşünün bakalim altında çok anlamlı cümleler yatıyor heleki iki günlük adamın arabasına binip eve bırakması nedir böyle ucuz erkekler aaa arabama bindi bundan kiz arkadaş olmaz gözüyle bakiyorlar böyle ucuz insanların arabasına binipte kendinizi küçük düşürmeyin o sizin pesinizde koşsun
Kendi başlarına gelince konuşmak lazım bu tiplerleKonu sahibi zaten hayal kirikligina ugramis. Su durumu kabul etmesi gerekirken siz aslinda hoslanmamis diyerek oteki beyinsizi savunuyorsunuz.
Bazen birine baglanmak icin hoslanmak gerekmez. Olumsuz duygular da insanlari birbirine baglar. O yuzden konu sahibini daha fazla kirmayin bence.
Adam ucuzsa niye peşimizde koşturuyoruz? Allah aşkına biraz mantık, biraz medeniyet.
Yooo kimsenin basina gelmesin. Bu beyinsizler azalarak bitsinler.Kendi başlarına gelince konuşmak lazım bu tiplerle
Çok vicdanlıymış gerçekten gözlerim yaşardıKonuya kaynak olacağım ama aklıma çıktığım biri geldiBiri vardı buluşmak için ölüp bitiyordu, güç bela buluştum güzel geçti neyse daha sonraki görüşmede öpüşmesi nasıl diye merak ettim diye “beni öpebilirsin” sinyali yolladım. Aynı gece bana mesaj attı “Biz şimdi öpüştük diye soğudum, ben psikolojik olarak sorunluyum kadınları elde edene kadar bütün hevesim, normalde bir şey yazmadan kaçardım ama sen çok iyi birisin o yüzden haber veriyorum” yazmıştı
![]()