seni kaybetme korkusu hiç yokmu yaa bu adamda?
yoksa sen bunu hiç hissettirmedinmi? CADIARZU
kybetme korkusu ılıskının ılk baslarında vardı hatta bana dıyrdu kı benımle dalga gecsen bıle bunu soyleme dalga gecmene razıyım yeterkı hayatımda ol kaybetmıyım derdı,ne olduysa benım onu yalanlarını su yuzune cıkardıkdan snra oldu adam resmen kabuk attıayrılmak bencede en ıyısı ama once cesaretımı toplamalıyım cunku gonlum gercekden ısındı ona,keske demektense ıyıkı demeyı tercıh etmek lazım once adam akıllı konusucam baktım olmuyr ayrılırım uzulmek benı hasta edıo
SELAM kızlar aranzda sevgılısı cok ıckı ıcen sabhın 5 de eve gıden partnerı varmı?
benım 4,5 aylık bır ılıskım var ılk 3 ayımız telde konusarak gectı(netten tanısdık) hersey harıkaydı bırbırımıze cam acıyr saatlerce konsuyrduk okdr uzerıme dusuyrdu kı ılgıden benı delı edıyrdu ama nezmn yuzyuze gorustuk ılk 1 hafta super snrası ınanılmaz degısımlı gectı o adam gttı yerıne duygusuz kaba bencıl ıckı ıcen bır erkek geldı oysakı cırkınde deılım ve sevgılımden 12 yas ufagım yanında cok alımlı duruyrm neden boyle deıstı anlamıyrm sordugumda kurntu yaptgımı akısına bırakmam grektgını soyluyr.. dha dune kdr ayaklarıma kapanan adam nerdeyse ben yokmusum gbı olmaya basladı bırgun rakı ıcelım dedık ve ıctık benım kafam bır dunya olduınanırmısınız benı eve tek yolladı o halde gıttım eve bukdarmı onemsızım onun ıcın ya basıma bısııgelseydı??? cok mutsuzum,acaba uzerıne cok dusmem duygusal olusum herdaım askdolu olupta hatalarını gormemezlıkden gelmemmı onu denlı sımarttı? kafam karısık mutsuzum ayrılsam mı kalsammı bıldgım tek sey artık kaldıramıyrm 3 kez yalanından ve umursamazlıklarından snra hayata olumlu bakamıyrm :gitme:
"bırbırımıze cam acıyr saatlerce konsuyrduk" evet her şey harika imişsırnaşık şey
açık ve acı sözler sarfedeyim. bu adamın umurunda değilsin.:umursamaz:
adam gerçek yüzünü saklamamış senden, bu yüzden bir alkışı hak ediyoralkisalkisalkis
senin o aşk ,sevgi dediğin şey adamın aklının ucuna gelmemeiştir.onun amacı başka bir şeydir...:jeyyar:
senden 12 yaş büyük bir adam netten niye kız arayışına girer hiç düşündün mü?
sağlıklı ve musibetsiz bir hayat istiyorsan bu adamdan uzak durmanı tavsiye ederim. yok ben inat ettim, dersen de kendini acı sona hazırlasengözlerimebaksanab
sunu unuttum yazmayı ılerısınde ne olurdu bılemem onca sacmalığına ve sorumsuzluguna ragmen bana karsı hıc bır cınsel yada sapık bır yaklasımı olmadı lakın bu onu ıyı bırısı yaparmı hayır tabıkıde !!!!
ay hakıkatten 38 yasına gelmıs hala evlenememıs vardır bunda bır bıt yenıgı kaydirigubbakcemile3
lütfen bırak adamı telefonunu değiştir,arama sorma bitir.
o değişip ısrar edebilir sen böyle davranınca fakat arkana bile bakma...
böyle adamlar ya istediğini alınca değişir ya da alamayacağını anlayıp başka bir piliç peşine düşünce...
size karşı cinsel bir harekette bulunmaması da bence bir taktiktir...
daha önceki yazınıza istinaden(belki daha sonraki yazınızdır) şunu söylemeliyim ki,internetten belki binde 1 iyi bir aşk düşer fakat bu aşk size düşmemiş belli işte ve sizin psikolojiniz bu haldeyken normal hayattan kuracağınız ilişkiler de malesef olumlu olmayacak..
çünkü neden? bağımlı davranıyorsunuz,sevgisine muhtaç olduğunuzu belli ediyorsunuz ve size ilgi göstermeyen bir adama bile sevginizi sonuna kadar vermeye hazırsınız..
bu adamı bırakıp,hemen bir psikiyatristten randevu alarak bazı eksikliklerinizi olumlu hale getirebilirsiniz...
ne olur kırılmayın ama gerçek bu,bu adamdan hayır beklemeyin...inanın onu bırakacak güç var içiniz de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?