oysa herşey çok güzel başlamıştı

sweet1912

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
199
0
0
İstanbul
SELAM kızlar aranzda sevgılısı cok ıckı ıcen sabhın 5 de eve gıden partnerı varmı?
benım 4,5 aylık bır ılıskım var ılk 3 ayımız telde konusarak gectı(netten tanısdık) hersey harıkaydı bırbırımıze cam acıyr saatlerce konsuyrduk okdr uzerıme dusuyrdu kı ılgıden benı delı edıyrdu ama nezmn yuzyuze gorustuk ılk 1 hafta super snrası ınanılmaz degısımlı gectı o adam gttı yerıne duygusuz kaba bencıl ıckı ıcen bır erkek geldı oysakı cırkınde deılım ve sevgılımden 12 yas ufagım yanında cok alımlı duruyrm neden boyle deıstı anlamıyrm sordugumda kurntu yaptgımı akısına bırakmam grektgını soyluyr.. dha dune kdr ayaklarıma kapanan adam nerdeyse ben yokmusum gbı olmaya basladı bırgun rakı ıcelım dedık ve ıctık benım kafam bır dunya oldu ınanırmısınız benı eve tek yolladı o halde gıttım eve bukdarmı onemsızım onun ıcın ya basıma bısııgelseydı??? cok mutsuzum,acaba uzerıne cok dusmem duygusal olusum herdaım askdolu olupta hatalarını gormemezlıkden gelmemmı onu denlı sımarttı? kafam karısık mutsuzum ayrılsam mı kalsammı bıldgım tek sey artık kaldıramıyrm 3 kez yalanından ve umursamazlıklarından snra hayata olumlu bakamıyrm :gitme:

seni kaybetme korkusu hiç yokmu yaa bu adamda?
yoksa sen bunu hiç hissettirmedinmi? CADIARZU

canım çok üzüldüm ama sana yalan söleyen içip seni tek başına ewe yollayan insandan sana hayır gelmez sölim en iisi ayrılmak derim hayata ne niceler çıkar bırak bunu.

seni kaybetme korkusu hiç yokmu yaa bu adamda?
yoksa sen bunu hiç hissettirmedinmi? CADIARZU

kybetme korkusu ılıskının ılk baslarında vardı hatta bana dıyrdu kı benımle dalga gecsen bıle bunu soyleme dalga gecmene razıyım yeterkı hayatımda ol kaybetmıyım derdı,ne olduysa benım onu yalanlarını su yuzune cıkardıkdan snra oldu adam resmen kabuk attı ayrılmak bencede en ıyısı ama once cesaretımı toplamalıyım cunku gonlum gercekden ısındı ona,keske demektense ıyıkı demeyı tercıh etmek lazım once adam akıllı konusucam baktım olmuyr ayrılırım uzulmek benı hasta edıo

öncelikle lütfen yazarken daha özenli davranalım. okumak çok güç oluyor.

bana göre ilişkiniz 4,5 değil 1,5 aylık. gözgüze gelmeden sürdürülen 3 aylık konuşma bana göre bir ilişki değil.
sonrasına gelirsek de ; üzgünüm ama siz bu adam için hiçbirşey ifade etmiyorsunuz bence.
değer veren insanın yapacağı davranışlar değil bunlar.

Bence daha başındayken kaçıp kurtulmalısın
hale bak evli değilsin bile bu ne ilgisizlik ne umursamazlık
insan korkar ya kaybetme korkusu yoksa bir insanda yol ver gitsin
daha ilişkinin çok başı hemde yok yok biran önce bırakmalısın canım ziraa
evlendikten sonrasını düşünemiyorum bile.
Sorumsuz, kaba, düşüncesiz bir insandan sanahayyır gelmez.
Ne güzel bir kızmışsın işte düşünmene bile gerek yok

bencede...ayrılacağının sinyallerini ver önce.baktın gördün hala düzelmiyor,hiç arkana bile bakma cnm

dogru kızlar şimdeden böyle bir adam ıse sonradan nasıl olur huylu huyundan vazgecermı hıc en ıyısı sılıp atmak.. mesajlarınız ıcın cok mersı kendımı sımdı daha ıyı hıssedıyorum

"
bırbırımıze cam acıyr saatlerce konsuyrduk" evet her şey harika imişsırnaşık şey

açık ve acı sözler sarfedeyim. bu adamın umurunda değilsin.:umursamaz:

adam gerçek yüzünü saklamamış senden, bu yüzden bir alkışı hak ediyoralkisalkisalkis

senin o aşk ,sevgi dediğin şey adamın aklının ucuna gelmemeiştir.onun amacı başka bir şeydir...:jeyyar:
senden 12 yaş büyük bir adam netten niye kız arayışına girer hiç düşündün mü?

sağlıklı ve musibetsiz bir hayat istiyorsan bu adamdan uzak durmanı tavsiye ederim. yok ben inat ettim, dersen de kendini acı sona hazırlasengözlerimebaksanab

sunu unuttum yazmayı ılerısınde ne olurdu bılemem onca sacmalığına ve sorumsuzluguna ragmen bana karsı hıc bır cınsel yada sapık bır yaklasımı olmadı lakın bu onu ıyı bırısı yaparmı hayır tabıkıde !!!!
ay hakıkatten 38 yasına gelmıs hala evlenememıs vardır bunda bır bıt yenıgı kaydirigubbakcemile3

38 olduğunu nerden biliyorsunkafamçokkarıştı senden başka kızlarla görüşmediğini nerden biliyorsun? nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz bende bunu çok merak ediyorum doğrusuCADIARZU

38 yaşına gelmiş evlenememiş olabilir ama netten kız peşine düşmez aklı başında bir adam

1- internetten tanışmışsın
2-senden 12 yaş büyük
3-çok içki içiyo
4-sana karşı sevginin S sini bile göstermiyo
........

allah aşkına ayrılmak için neyi bekliyosun.bu heriften sana hayır geleceğe benziyomu hiç

lütfen bırak adamı telefonunu değiştir,arama sorma bitir.
o değişip ısrar edebilir sen böyle davranınca fakat arkana bile bakma...
böyle adamlar ya istediğini alınca değişir ya da alamayacağını anlayıp başka bir piliç peşine düşünce...
size karşı cinsel bir harekette bulunmaması da bence bir taktiktir...
daha önceki yazınıza istinaden(belki daha sonraki yazınızdır) şunu söylemeliyim ki,internetten belki binde 1 iyi bir aşk düşer fakat bu aşk size düşmemiş belli işte ve sizin psikolojiniz bu haldeyken normal hayattan kuracağınız ilişkiler de malesef olumlu olmayacak..
çünkü neden? bağımlı davranıyorsunuz,sevgisine muhtaç olduğunuzu belli ediyorsunuz ve size ilgi göstermeyen bir adama bile sevginizi sonuna kadar vermeye hazırsınız..
bu adamı bırakıp,hemen bir psikiyatristten randevu alarak bazı eksikliklerinizi olumlu hale getirebilirsiniz...
ne olur kırılmayın ama gerçek bu,bu adamdan hayır beklemeyin...inanın onu bırakacak güç var içiniz de...

Son düzenleyen: Moderatör:
3 kuruş etmeyecek bir adam olduğundan şüphe duymuyorum.. siz de bunun farkına varsanız iyi edersiniz..basın tekmeyi ve defedin hayatınızdan derim..

haklısınız cunku senelerdır ugrasıyorum su sevgılım denıcek adamlara bagımlılıgım gecmedı buda bana zarar verıyor en kısa zamanda bır doktora gıtmem lazım yanı pskıyatrıye saglıklı olan bu cunku ben asamadım bunu :gitme: hayat sadece bır defa yasanıcak bır sey o yuzden nekdar ıyı yasarsam okdar faydalı olurum kendıme kafamda bıttı zaten bu ılıskı onada soylıycegım bunu yanı ıstemedgımı sanmam kı gelsn ardımdan yanımdayken daha kıymet bılmıo yoklugum nesını acıtsın kı donmek ıstesın tsk edrm msjlarınız ıcın

yalan söyleyen adamdan hayır gelmez hemde 3 defa yakalamıssın ya yakalayamadıkların...:umursamaz:
şimdi konuşsan ne diyecek hayır düzelmem ayrıl benden mi diyecek :umursamaz:
...AYRIL...

internetten tanıştım diyosun canım yeterince tanıyormusun bakalım adamı.
yaşı senden epey büyük.
evli falan olmasın bu ?
yada dul ?
bu yaşa kadar bekar durmak pek kolay olmaz yani erkek milleti için
bence yaş tahtaya basma derim arkadaşım.
hakkında hayırlısı...

yol yakınken bırak bence
hem msnde kamera açarak bi ilişki nasıl harika gidebilirki
yüzyüze gelince soğudu belkide
ya da gerçekten ilgiden sıkıldı
amannn ne çekicen böyle adamı daha üç buçuk aydır görüşüyormuşsunuz
sana karşı da sevecen değilmiş
hiç kendini yormana değmez

yol yakınken irtabatı kes anlattığına göre düzgün biri değilmiş.ilerde daha çok üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…