oysa herşey çok güzel başlamıştı

hemen ayrıl kaç,ondan hayır gelmez,benimde böyle bir erkek arkadaşım vardı,4 ayı bırak 4 sene çıktılar bi kızla ama adam olmadı,hep üzdü sevgililerini,çocuğu kendine bağlamak için ileri gittiler,hatta biri onu kendine bağlamak için hamile kaldı,ama sonuç aynıydı,yaş kaç oldu ama değişmedi,hala alkolik hala sorumsuz,bunlar kişiliktir sanmaki değişecek,gittikce bağlanıcaksın ve kontrolden çıkıcaksın o yüzden kes at hemen

ve sonunda bıttı hatta bıtelı cok oluyor suan cokmutluyum degerımı bılen bır sevgılım var ve ıyıkı ayrılmısım o dıger gereksız ınsandan...

bence kaybetme korkusunu yitirdiği için böyle davranıyo olabilir.. çünkü genel olarak böyleler erkekler ulaşılmazı seviyolar... buluştuğunuzda çok üstüne düştüysen havalanmıştır :)

ayrılmıssın ii yapmıssın bence.. bak görürsün umursanmadığı zaman nası gelio :)

arkadasim haklisinda... netten adamla chatlesmis tanismis sevmis.. her chat yapan erkek hemen sey aramiyorki... dünyada binlerce insan var netten tanisipda evlenen..., tabiki güven meselesi ve sans meselesi herzaman netten tanistigin insan dürüst adam gibi cikmiyor ne yazikki...., , ama bu durumda sen hakli olabilirsin cünkü umursamiyor.. takmiyor 12 yas büyük... belki eglenmek icin tanisti seviyorum falan dedi simidide hevesi gecti basindan atmak istiyor... yani bilemicem bence dikkat edin.. ve böyle devam ederse dehleyin gitsin.. basiniza sonra bela olur.. birgün yine cok icer kendisini kayip eder allah korusun size saldirir... dikkat edin derim sizde fazla umursamayin

yaş 38
netten tanışmışın
ve içki
seni kaybetme korkusu yaşamıyor
ben böyle netten tanışan kendinden yaşça çok büyük insanlara güvenip beraber olanları anlamıyorum nasıl güvenirsiniz
keşke sizi içkili yalnız yolldığı gün ayrılsaydınız
eminim çok daha iyisini hakediyorsunuz
ayrılmanız doğru karar hakkınızda hayırlısı

Daha 5 aydır tanıdığın , üstüne üstlük netten tanıştığın biriyle rakı içmen , bence yanlış . İçki kadehte durduğu gibi durmuyor . Böyle bir eğlenceye gidileceği vakit , birlikte gidilen kişilerin çok çok iyi tanınması we aileden birilerinin bu durumdan haberdar edilmesi taraftarıyım .

ALLAH korumuş sizi , ya başınıza bir şey gelseydi eyvahedigeldismile

Arkadaşlığınızı gözden geçirmenizi öneririm ...

daha yolun başındayken arkadaşların dediklerini kağle al derim canım..içkiliyken seni yalnız bırakması çok kötü..seni umursamıyor

kızlar merhaba ben o sahıstan ayrıldım cok oldu bıtırdım bakdım olucak gıbı degıl ıyıkıde ayrılmısım suan cok guzel bır ılıskım var yası yasıma uygun ve oldukca sevıyelı ıckısı yok kumarı yok alakasızlıgı yok(suan ıcın kaydirigubbakcemile3 ) o sahısı hatırlamıyrm bıle bana sacmalıklar yapan sahısı neyaprsada yapsın

içki içen adamdan ne umuyorsun ne bulacaksın koca bir hiççççççççççç...
bütün huzursuzluklar bu gibi kötü alışkanlıkların sonucu çıkmıyor mu..
bu göz göre göre ateşe atlamaktır....

kusura bakma canımda ben evlenemediğinden de şüphe ettim bir an..iyice araştırdınmı belkide evlidir senden saklıyodur.belki evdeki sorumlululkları yüzünden sana ilgi göstermiyodur hani ümitlenme gelecek bekleme falan diye.yani benimde böle bi arkadaşım vardı netten biriyle tanışmıştı baya bi flört ettiler adam hiç çaktırmamıştı evli oldunu sonra arkadaşım bi şekilde öğrendi.yani ben pek güvenmiyorum net aşklarına.bence bundan sonra sende güvenme..

kaydirigubbakcemile3 evlı degılmıs ama gece hayatından vazgecemeyen tıplerden bırden sorumlulukdan korkan bır adammıs bunu anlamıs oldum neysekı gec oldu ama guc olmadı ayrıldım ve hıcte acı cekmedım 1 gunde gectı:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…