- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
"bırbırımıze cam acıyr saatlerce konsuyrduk" evet her şey harika imişsırnaşık şey
açık ve acı sözler sarfedeyim. bu adamın umurunda değilsin.:umursamaz:
adam gerçek yüzünü saklamamış senden, bu yüzden bir alkışı hak ediyoralkisalkisalkis
senin o aşk ,sevgi dediğin şey adamın aklının ucuna gelmemeiştir.onun amacı başka bir şeydir...:jeyyar:
senden 12 yaş büyük bir adam netten niye kız arayışına girer hiç düşündün mü?
sağlıklı ve musibetsiz bir hayat istiyorsan bu adamdan uzak durmanı tavsiye ederim. yok ben inat ettim, dersen de kendini acı sona hazırlasengözlerimebaksanab
Akılcı dawranışından dolayı seni kutlarım . Yeni ilişkinde mutluluklar dileğiyle ...
ayrılmıssın ii yapmıssın bence.. bak görürsün umursanmadığı zaman nası gelio :)
sunu unuttum yazmayı ılerısınde ne olurdu bılemem onca sacmalığına ve sorumsuzluguna ragmen bana karsı hıc bır cınsel yada sapık bır yaklasımı olmadı lakın bu onu ıyı bırısı yaparmı hayır tabıkıde !!!!
ay hakıkatten 38 yasına gelmıs hala evlenememıs vardır bunda bır bıt yenıgı kaydirigubbakcemile3
kusura bakma canımda ben evlenemediğinden de şüphe ettim bir an..iyice araştırdınmı belkide evlidir senden saklıyodur.belki evdeki sorumlululkları yüzünden sana ilgi göstermiyodur hani ümitlenme gelecek bekleme falan diye.yani benimde böle bi arkadaşım vardı netten biriyle tanışmıştı baya bi flört ettiler adam hiç çaktırmamıştı evli oldunu sonra arkadaşım bi şekilde öğrendi.yani ben pek güvenmiyorum net aşklarına.bence bundan sonra sende güvenme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?