- Emoji Skoru
- 28
- Puanlar
- 3
Bebeğim 8 aylık olduğunda işe başlamam gerekecek. İşyerimde oyun odası gibi bir yer var bebek bakmaya uygun, patronum kendi kızına da orada baktırmıştı. Kimin işi yoksa gidip başında duruyordu. Tabi benim böyle bir şey istemem mümkün olmaz, o yüzden oyun ablası tutmayı planlıyorum, randevulu çalıştığım bir işim var, randevularım olmadığında boşluklarım oluyor, çoğunlukla bebeğimin yemeğini kendim yedirir, altını kendim temizlerim. Yarı yarıya gibi olur yani en fazla. Onun dışında emzireceğim bir de. Tek isteğim ben görüşmedeyken oyun ablası kızımın başında dursun, oyuncaklarla onu eğlendirsin. Saat olarak da sabah genelde yoğun oluyorum 9 gibi mesaiye başlıyoruz , 14-15 gibi yoğunluk tamamen azalır. En geç 15 gibi çıkar, daha az yoğunluk varsa 12 gibi bile çıkabilir. Ama bu süreçte 15-20 dakikalık bir görüşme de yapabilirim, gün boyu art arda görüşüp daha yoğun da olabilirim. Benim işim olmadığı her an kızımla kendim ilgileneceğim, oyun ablası da öğrenci ise eğer ödevlerini yapabilir, tezini yazabilir, benim odamı kullanabilir diye düşünüyorum, benim aylık maaşım 40-42 gibi olur, fazlası olmaz. Cumartesi kızımı babasına bırakırım, oyun ablasına gerek olmaz. Haftada 4-5 gün oyun ablasından destek alsam, bu şartlarla günlük ne kadar ödeme yapmam mantıklı olur?