Oyun adı altında iğrençlik

"Köy Muhtarı Yakup Gül’ün olaya ilişkin “Bizim köyde yarım asırdır bu oyun oynanır. Gülme, eğlenme amaçlı yapılır. İstismar gibi bir durum söz konusu değil. Kıyafetleri çıkarıldığı için oyuna civciv çıkarma deniyor. Ortada bir kötü niyet yok” dediği öğrenildi.

Gül ayrıca “Ortada bir olay yok. Köyümüzde olan bir düğün âdetidir” diyerek daha fazla konuşmak istemediğini ifade etti. Savcılık kaynakları ise soruşturmanın tüm yönleri ile etkili bir biçimde yürütüldüğü bilgisini verdi."

Bunu da oradan kopyaladım, buyrun. Normallestirmeye bakın.

Şok yasiyorum su an. Babaannemin memleketi tam olarak yazdigin yer. Sık sık da giderdik. Dügünlere de katilirdik. Hic boyle birsey duymadim, gormedim. Gorsem eminim aklimda kalirdi.

Arkadaşlar tepkilerinizde haklısınız, hepimiz bugün çok sarsıldık. Ama bunların yeri burası değil. Siyaset meydanının konusu bunlar. Ben mi yanılıyorum?

@Mune @Kazen yanlış mıyım?
Siyasetle ilgisini hic anlamadim ben .Neden rahatsiz oldunuz ki bi haberi paylasmis konu sahibi.Haber paylasmak yasak mi sitede gercekten?

Her şeyi normal gösteriyorlar çok haklısın...

Şok yasiyorum su an. Babaannemin memleketi tam olarak yazdigin yer. Sık sık da giderdik. Dügünlere de katilirdik. Hic boyle birsey duymadim, gormedim. Gorsem eminim aklimda kalirdi.

Sadece erkekler arasında olan birseydir belki o yüzden duymamissinizdir.
Ben de ilk defa duydum böyle bir adet.

Bu internet bizi bitirecek, kimbilir daha niceleri var bu tip.
En masum oyunu oynasan, benzer oyun kısmında yine müstehcenlik var.
Eve internet aldık daha ilk günümüz, bi kanalın canlı yayınını aradım, açık seçik tv spikeri diğer seçeneklerde (etik mi bu, denizde plajda BİLE değil) Alakaya ve hayal gücüne bakın. Görmek zorunda mıyız, ekranda uluorta , diğer videolara geçmek için de onu atlaman gerekiyor .Alakasız Videolar da peşpeşe çıkıyor , alttan alttan normalleştirmeye çalışıyorlar .

Müge Anlı bir el atsın o köye, soy ağacını yeni baştan düzenlemek zorunda kalırlar.
Pis sapkınlar kanıksamış bir de durumu, pes!!!

Bu arada yanlış anlamayın lütfen, merak edenler için yazdım. Memleketle hiç ilgisi yok durumun, her memlekette olabiliyor garip garip saçma sapan adetler.

Müge Anlı bir el atsın o köye, soy ağacını yeni baştan düzenlemek zorunda kalırlar.
Pis sapkınlar kanıksamış bir de durumu, pes!!!

Valla hayret ediyorum. Bugün hayret etmekten kendimi alamıyorum. Bugün 1 yaşıma değil 10 yaşıma daha girdim, yaşlandım, hastalandım resmen. İçimde bu ülkeye dair gram ümit kalmadı. Allah sonumuzu hayır etsin diyorum sadece.

Siyasetle ilgisini hic anlamadim ben .Neden rahatsiz oldunuz ki bi haberi paylasmis konu sahibi.Haber paylasmak yasak mi sitede gercekten?
Haber kaynağını paylaşmadım
Bu arada yanlış anlamayın lütfen, merak edenler için yazdım. Memleketle hiç ilgisi yok durumun, her memlekette olabiliyor garip garip saçma sapan adetler.
İşte memlekete bağlanmasın diye yazmak istemedim. Neticede sapıklık her yerde mevcut.

Hiçbir şey anlamadım.
Ne internetle kurduğunuz dejenere bağını ne de hür iradesiyle açık giyinmiş bir kadının karşınıza çıkmasıyla sapkınlık konusundaki bağı...

yüce rabbim artık israfil'in görevini gerçekleştirme zamanı gelmedi mi ? töbe töbeeee... sinirlerim iyice laçka oldu. zaten normal ve iyi niyetli kalan bir avuç insan, onlarda bu manyaklıklarla kafayı sıyıracak ve dünya hepten kötülere kalacak.

Ay aman ne alincam canim memleketim degil de babaannem orali sadece. Giderdik yani dugunlere falan gormedim hic. Cocuktum, gorsem kesin hafizamda kalirdi. Ama koy orasi degil. Koyun adini simdi gordum. Belki de ondan biz gormedik. O ilceye bagli baska bir koy babaannemim koyu. Biz aslen kapi gibi antepliyiz. Kutuk de orasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…