Oyun adı altında iğrençlik

Hiçbir şey anlamadım.
Ne internetle kurduğunuz dejenere bağını ne de hür iradesiyle açık giyinmiş bir kadının karşınıza çıkmasıyla sapkınlık konusundaki bağı...
Çocuklara kötü örnek oluyor bazı yayınlar , görmek istemediklerini görüyorsun nette, oyunlarda .

Doğrudur, o köylü de arkadaşlarımız olabilir aramızda, herkesin aynı oldugunu ya da memleketin kötü olduğunu göstermez herkese mal edilemez...

Kara haberler peş peşe geliyor.
Konu açsam mı açmasam mı diye düşündüğüm bir de Ali Emir bebeğin melek oluşu olayıyla da bugün yüzleştim.
Bizlerin yürekleri 1, 2 , 3 gün yanar, sonra başımıza gelene kadar yine tatil fotolarına, mekanda içeceğimizin bardağını paylaşmaya, hiçbir içeriği olmayan tv programları izlemeye, eğitimli cahilleri oynamaya devam.
Çünkü ne ilk bunlar ne de son olacak.
Yargı kangren parmağını kesip atamadığı sürece düzenimiz bu.

Yarım asırdır kim bilir kaç çocuğu böyle istismar ettiler, aklım almıyor bu ülkeyi bu ülkenin içten zehirli milletini artık.

Doğrudur, o köylü de arkadaşlarımız olabilir aramızda, herkesin aynı oldugunu ya da memleketin kötü olduğunu göstermez herkese mal edilemez...
Kesinlikle oyle. Karaktersizligin memleketi olmaz ki. Gorev yaptigim ilcede ensest hat safhada mesela. Sayamayacagimiz kadar cok var hatta. Ancak bunu herkese mal edemeyiz.. Her yerin iyisi de var kotusu de.

Ali Emir ile ilgili de konu vardı bugün, imza kampanyasını paylaşmıştı bir arkadaş. Kangren sadece parmak mı ki acaba, o kadar büyük bir kesim var ki kangren olan. Bitmiyor, bitmeyecek belli ki. Düzelmeyecek birşey.

Çocuklara kötü örnek oluyor bazı yayınlar , görmek istemediklerini görüyorsun nette, oyunlarda .
Aile filtresi koyun ve ebeveyn olarak daima bizlerin gözetiminde görsel iletişim araçları kullanmalı çocuklar.

İnternette her türlü bilgiye erişmek mümkün, size ya da bana uymuyor diye bunu engellemek, insan olmanın en temel haklarından olan bilgiye ulaşmadan eksik kalırız.
Burada bireylerin kendi otosansür mekanizmaları çalışmalı.
Buna ne devlet eli girmeli ne de yayın organları.
Otosansür bilincini aşılayıp, geliştirebilirsek zararlı içeriklerden gayet de uzak kalabiliriz.

Sapıklığa oyun diye kılıf uydurmuşlar.kimse çocuğunu gözünün önünden ayırmasın.

Düşüncelerinizin aynısını içimden geçirdim bugün. Anlık sosyal medyada paylaşılıyor ve yenş bşr olayla öteki unutuluyor. Çok kötü bu dünya çok...

‘Ülkeyi bir yıkayayım .ok içinde kaldı ortalık’ karikatürünü her gün her saat hatırlayacak şeyler yaşamak ve giderek kanıksamak...
Ahh ki ne ah vah ki ne vah bize, ülkemize, insanımıza...

Bunu yapan insanları serbest bırakmışlar deliriyorum

‘Ülkeyi bir yıkayayım .ok içinde kaldı ortalık’ karikatürünü her gün her saat hatırlayacak şeyler yaşamak ve giderek kanıksamak...
Ahh ki ne ah vah ki ne vah bize, ülkemize, insanımıza...

Aynen ben de onu paylaştım az önce...
Böyle gelmiş böyle gidiyor. Böyle de gidecek belli ki. Tesadüfen yaşamaktan bıktım artık. Bugün farklı bir başlığa da yazdım aynısını. Gerekirse canımı verebileceğim vatanımdan bıktırdılar beni. Bir fırsat bulsam çıkıp gideceğim.

Bunu yapan insanları serbest bırakmışlar deliriyorum
Niye şaşırdınız ki?
Aleni tecavüz eden, adam öldürenler hatta bunu itiraf bile edenler çeşitli ‘mazaretler’le dolaşıyor aramızda insan kılığında.
Ne var bunda canım, oyun denmiştir, sizin zihniniz pis bu bizim gelenek denmiştir, salınmışlardır.
Başka ne olacaktı ya!!!

Ne olursa olsun bu iğrençlikleri görmeye alışamıyorum kabul edemiyorum her seferinde şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…