Oyun adı altında iğrençlik

Bir arkadaş yazmıştı dün çok güzel, onların bunlardan haberi yok ki. Kuraldan, kanundan, istismarı engelleme yöntemlerinden haberleri yok. Kendi kendilerine iğrenç bir hayat kurmuşlar yaşıyorlar işte. Bunu da normal görüyorlar. Eminim şaşırıyorlardır gelen tepkilere.

Ya kanunu, yasayı, kuralı geçtim. Bunların ahlaktan da mı haberi yok? Bir çocuğun iç çamaşırını sıyırmak nasıl oyun olabilir? Valla hepsi herşeyi biliyo. Sevgili olan kızın köyde o.... diye adını çıkarırlar kendileri kına gecelerinde çocukları istismar ederler. Böyle ikiyüzlü, böyle sapık, böyle leş bir topluluk işte!

Eğlenme amaçlı çocuk soyma evet gerçekten çok komik. Ben o çocukların psikolojisini düşünemiyorum yaa , bir kişiye her şeyden önemlisi bir çocuğa isteği dışında dokunulabileceğini, soyulabileceğini istismar edilebileceğini , savunmasız olduğu için nasıl olsa ses çıkaramayacak mantığıyla yaklaşılabileceğini yaşayarak öğrenen çocuklar , büyüdüklerinde nasıl bir yetişkin olacak dersiniz???

Tesekkur ederim. Aynen dediginiz gibi dusunerek konuyu actim benim de evladim var, 9 yasinda 1 erkek cocugu. Rabbim evlatlarimizi tum kotulerden, kotuluklerden korusun. O anki ruh halim "anneler olarak burayi takoo ediyorsak bunu mutlaka paylasmaliyim" oldu. Gece nasil baş agrisi yasadim her biriniz de bunu yasadi. Buna sebep oldugum icin uzgunum. Ama dikkat cekmeliydim buna, bu anlamda ne kadar daha dikkatli olmamiz gerektigini maalesef okudugum haber ile yasadim. Benim işim tam da siyasetle ilgili. Ama gercekten siyasi olarak bakmadim ve paylasmadim. Cok sag ol.

Maalesef gerçek bendr izledim lut kavmine döneceğiz, gümüşhane de sacma sapan gelenek demiş muhtar serbest birakilmis uc kisi resmen cinsel taciz ya insan düşünemediği seyleri bu hayatta yasayanlar var

Amin..

Böyle bişey gerçekten varımdır kii

Bu konuya bu kadar şaşıranlar üç beş yöresel türkü dinlese, Türkiye’de ensest ve pedofiliyle ilgili bikaç makale yazı okusa eminim hiç de şaşırmazlardı.Aslında bu ülkede o masum gördüğünüz minnoş Anadolu karadeniz vs köylerinde yıllardır ne pislikler dönüyo googledan biraz araştırmayla anlarsınız bence.

Evet konu da açabilirbim ama bu konu da bu oyun kadar iğrenç yine caanım ülkemin adetlerinin yine gündemde olduğu bi sünnet düğününü videosu izlerken Allah”ım yer yarılsa diyeceğiniz kadar iğrenç bi video
Buraya yüklecektim ama terbiyem müsade etmedi o düğünü yapanlar o sünnetli çocuk geleceğin abazası oldu gurur duysunlar

Görmemiş olanlar için YouTube sünnet düğünü twerk dans yazın çıkar iki gündür heryerde bu iğrenç düğünle ilgili haberleri okuyorum aklım fikrim almadı buraya yazmak istedim artık bişey demiyorum
Allah topunuzun belesını versin!!!!!

Ben de izledim o videoyu.. Çocuğun geleceğin abazası olması değil olay, bildiğin çocuk istismarı bu. Dehşetle izledim.

Izledim. Allahım nasıl bir iğrençlik bu!

Biz, ne sapık, ne abaza, ne rezil insanların içinde ve böyle bi ülkede yaşıyoruz yaa , hiç kimse tepki göstermemiiş kızdan miğdem bulandı ahlaksız, ordaki insanlardan miğdem bulandı. Rezil sapıklar. Kimseye saygım kalmadı bu ülkede

Adına da eğlence diyorlar işte sonrada tecavüzcüsü pedofillisi ensesti böyle insanlar yüzünden ortalıkta cirit atıyo böyle eğlence olursa bitmezde bu pislikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…