- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi GULSEMEDIHA
-
Bu nasıl oyun? Bu nasıl adet? Analar babalar buna nasıl müsade ediyor? Bunlar nasıl insan? Benim artık gerçekten sinirden midem bulanıyor, tansiyonum çıkıyor. Biz dedesi bile tuvalete götürmesin derken insanlar nasıl çocukları taciz etmelerine yöresel oyun diyor?! Artık gerçekten insanlardan tiksiniyorum...
Ya kanunu, yasayı, kuralı geçtim. Bunların ahlaktan da mı haberi yok? Bir çocuğun iç çamaşırını sıyırmak nasıl oyun olabilir? Valla hepsi herşeyi biliyo. Sevgili olan kızın köyde o.... diye adını çıkarırlar kendileri kına gecelerinde çocukları istismar ederler. Böyle ikiyüzlü, böyle sapık, böyle leş bir topluluk işte!Bir arkadaş yazmıştı dün çok güzel, onların bunlardan haberi yok ki. Kuraldan, kanundan, istismarı engelleme yöntemlerinden haberleri yok. Kendi kendilerine iğrenç bir hayat kurmuşlar yaşıyorlar işte. Bunu da normal görüyorlar. Eminim şaşırıyorlardır gelen tepkilere.
Tesekkur ederim. Aynen dediginiz gibi dusunerek konuyu actimKonunuz da siyaset yok zaten ..Kimse siyasi yorum yapmamış. . En azından siz böyle bir şeye sebebiyet vermek için acmamişsiniz belli ki...
Çocuk istismarına tepki ve çok doğru yerde ..
Burda Sadece kaynana- görümce konuları olmamalı.
Özellikle kadın cinayetleri, çocuk istismarı, hayvan hakları her daim kanayan yaramız.
Amin..Tesekkur ederim. Aynen dediginiz gibi dusunerek konuyu actimbenim de evladim var, 9 yasinda 1 erkek cocugu. Rabbim evlatlarimizi tum kotulerden, kotuluklerden korusun. O anki ruh halim "anneler olarak burayi takoo ediyorsak bunu mutlaka paylasmaliyim" oldu. Gece nasil baş agrisi yasadim her biriniz de bunu yasadi. Buna sebep oldugum icin uzgunum. Ama dikkat cekmeliydim buna, bu anlamda ne kadar daha dikkatli olmamiz gerektigini maalesef okudugum haber ile yasadim. Benim işim tam da siyasetle ilgili. Ama gercekten siyasi olarak bakmadim ve paylasmadim. Cok sag ol.
Böyle bişey gerçekten varımdır kiiBen yazayım bulamayanlar için, gizli birsey değil zaten çok rahat açıklamış köy muhtarı.
Gümüşhane/Kelkit Mahmatlı köyünden gelmiş video. Muhtar da demişki gayet normal bir olay, bizim köyün düğün ve bayramlarda oynadığı bir oyun, adetimiz demiş.
Allah islah etsin, akil fikir versin.
Böyle bişey gerçekten varımdır kii
Videosu var, izleyin paylaşmış arkadaşlar.
çok yazık ya cahil toplum işteİzledimküçük çocuklarda yanlarında izliyor bunada iyi bişeymiş gibi gülüyorlar
Videosu var, izleyin paylaşmış arkadaşlar.
Bide gülüyorlar ya Allah'a havale ediyorumVideosu var, izleyin paylaşmış arkadaşlar.
Çok yazık cahil toplum keşke kısır olsa çocuk sahibi olamasalarEvlat Kokusu burada video, izleyebilirsin
Ben de izledim o videoyu.. Çocuğun geleceğin abazası olması değil olay, bildiğin çocuk istismarı bu. Dehşetle izledim.Evet konu da açabilirbim ama bu konu da bu oyun kadar iğrenç yine caanım ülkemin adetlerinin yine gündemde olduğu bi sünnet düğününü videosu izlerken Allaım yer yarılsa diyeceğiniz kadar iğrenç bi video
Buraya yüklecektim ama terbiyem müsade etmedi o düğünü yapanlar o sünnetli çocuk geleceğin abazası oldu gurur duysunlar
Görmemiş olanlar için YouTube sünnet düğünü twerk dans yazın çıkar iki gündür heryerde bu iğrenç düğünle ilgili haberleri okuyorum aklım fikrim almadı buraya yazmak istedim artık bişey demiyorum
Allah topunuzun belesını versin!!!!!
Hem çocuk istismarı hemde diğeri nasıl müsade etmiş o anne aklım almadı demekki baba olacak ş...iz abazaBen de izledim o videoyu.. Çocuğun geleceğin abazası olması değil olay, bildiğin çocuk istismarı bu. Dehşetle izledim.
Evet konu da açabilirbim ama bu konu da bu oyun kadar iğrenç yine caanım ülkemin adetlerinin yine gündemde olduğu bi sünnet düğününü videosu izlerken Allah”ım yer yarılsa diyeceğiniz kadar iğrenç bi video
Buraya yüklecektim ama terbiyem müsade etmedi o düğünü yapanlar o sünnetli çocuk geleceğin abazası oldu gurur duysunlar
Görmemiş olanlar için YouTube sünnet düğünü twerk dans yazın çıkar iki gündür heryerde bu iğrenç düğünle ilgili haberleri okuyorum aklım fikrim almadı buraya yazmak istedim artık bişey demiyorum
Biz, ne sapık, ne abaza, ne rezil insanların içinde ve böyle bi ülkede yaşıyoruz yaa , hiç kimse tepki göstermemiiş kızdan miğdem bulandı ahlaksız, ordaki insanlardan miğdem bulandı. Rezil sapıklar. Kimseye saygım kalmadı bu ülkedeEvet konu da açabilirbim ama bu konu da bu oyun kadar iğrenç yine caanım ülkemin adetlerinin yine gündemde olduğu bi sünnet düğününü videosu izlerken Allah”ım yer yarılsa diyeceğiniz kadar iğrenç bi video
Çocuğun kadını görünce oynamasına ne demeliIzledim. Allahım nasıl bir iğrençlik bu!
Adına da eğlence diyorlar işte sonrada tecavüzcüsü pedofillisi ensesti böyle insanlar yüzünden ortalıkta cirit atıyo böyle eğlence olursa bitmezde bu pisliklerBiz, ne sapık, ne abaza, ne rezil insanların içinde ve böyle bi ülkede yaşıyoruz yaa , hiç kimse tepki göstermemiiş kızdan miğdem bulandı ahlaksız, ordaki insanlardan miğdem bulandı. Rezil sapıklar. Kimseye saygım kalmadı bu ülkede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?