Oyun adı altında iğrençlik

Bunlarla aynı havayı soluyor, aynı otobüslere biniyoruz falan ya resmen çıldıracağım..

Analar babalarıyla bile çocuklarını tek başına bir yere gönderemeyecek mi?
Hayır bir iki tane zevzek arkadaşı olur oyun der yapar, salak baba da sakınca görmez bir anlık olabilir şu pislik!
Zaten kuş kadar beyinleri var olmayacak şey değil :S

İyice psikolojimiz bozuldu bu kara haberlere..

Gördükçe kahroluyor muyum,evet !!
Şaşırıyor muyum,hayır !!

Bir arkadaş da yazmış basta bir yerlerde bu bir kültür yozlaşması.
1400lerden itibaren(Arap etkisinin hissedilmeye başlandığı dönem) Anadoluda "oğlancılık" aşırı ivme kazanmış (iftira degil baya araştırma bulgusu aktarıyorum)

Yazın erkeklerle kışın kadınlarla uyuma âdeti geliştirilmiş, bazı din(!) adamları bademleme diyor buna bugün, HÂLÂ!!

Açın , okuyun inanmıyorsanız.
Tarihteki bilinen ilk kadın seri katilin nasil katil olduğunu okuyun(adı baltalı hano )

Osmanlıda hamam kültürünü okuyun...

Şu gördüklerimiz deryada damla emin olabilirsiniz...

Gün geçtikçe utanıyorum yitirilmiş tüm degerlerimden

Oha oha ya daha neler. Kim nerde yapıyor bu oyun adi altında rezilligi. Iste bunlar kiyamet alametleri sapıklık diz boyu. Aileleri de anlamıyorum Allah evlat veriyor onlara gözleri gibi bakmaları gereken evlatlarını saldim çayıra mevlam kayira. Ailelere eğitim ve arti yaptırım şart.

Yok artik reziller

Gümüşhane de olmuş olay az önce bana da videosu atıldı iğrenç ötesi rezalet pislik mahlukatlar

Tabi burda o çocuklarin anne babasıni da sorgulamak lazim. Iste böyle ailelerden o çocukların alinmasi lazım.

Allah belâlarını versin. Bu nasıl bir rezalettir ya
Ağır cezalar gelmeli artık çok geç kalındı. Bide gülüyorlar ya nasi bi zihniyet çocuklara öyle yapana kendilerine yapip eglensinler ş...

Pedofili bir sapığın oyun adı altında, kafasındaki iğrenç fantazileri gerçekleştirmek için bulduğu bir yöntem bu. Başka da bir şey değil. Bunu yapan da, izleyen de sapkındır net

Katıla katıla gülecek ne var acaba?
Sapıklık başka bir şey değil. Koca koca adamlar, yolda görsen insan zannedersin. İnsanlığın kırıntısı yok. Yürüyen dört ayaklılar.
Serbest nası bırakırlar anlamıyorum ya

Bu nasıl oyun? Bu nasıl adet? Analar babalar buna nasıl müsade ediyor? Bunlar nasıl insan? Benim artık gerçekten sinirden midem bulanıyor, tansiyonum çıkıyor. Biz dedesi bile tuvalete götürmesin derken insanlar nasıl çocukları taciz etmelerine yöresel oyun diyor?! Artık gerçekten insanlardan tiksiniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…