- Konu Sahibi GULSEMEDIHA
-
Gümüşhane yazıyor haberde ama oranın kültürü bunu kaldırmazYuh ya nereninmiş bu oyun Allah ıslah etsin
Türkiyede cinsel eğilim özgürlüğü koyulmuş aleni sapıklık maalesef kol geziyorÜzülerek söylüyorum ama Türkiye'de oğlancılık çok yaygındır. Arapların etkisidir.
Yeni değildir, son da bulmayacaktır.
Çocuklarınızı bilinçlendirip, bilinçli yetiştirmeniz gerekiyor.
Gelenekleri görenekleri bu kadar bel altı üzerine kurulmuş toplum zor bulunur, biri de bize denk geldi. İğrenç mahluklar. Bunlara çocuk istismarından iyi bir ceza verilmeli ama verilmez, net.
Serbest bırakıldıklarından haberim yoktu ama haberimiz olmasına da gerek yok. Hep aynı terane. Şimdi sosyal medyadaki tepkiler üzerine tekrar göz altına alınırlar. En fazla göstermelik ufak cezalar verirler. Sonra haydi yallah, gidin kaldığınız yerden devam edin diye aramıza gönderilirler. Boğuldum, bittim ya. Bir gün de b.k gibi bir şey olmasın şu memlekette.Serbest bırakılmış zaten gözaltına alınanlar. Kimse ciddiye almıyor ki, çocuk istismarından haberleri yok.
Serbest bırakıldıklarından haberim yoktu ama haberimiz olmasına da gerek yok. Hep aynı terane. Şimdi sosyal medyadaki tepkiler üzerine tekrar göz altına alınırlar. En fazla göstermelik ufak cezalar verirler. Sonra haydi yallah, gidin kaldığınız yerden devam edin diye aramıza gönderilirler. Boğuldum, bittim ya. Bir gün de b.k gibi bir şey olmasın şu memlekette.
İnsan olanın kafası almaz zaten şu yapılanı. Bunu gelenek diye kabul edebilenler gizli sübyancıdır bana göre. Bunun cahillikle, eğitimsizlikle de alakası yok ya. Direkt sapıklık.Sinirden kendi kendimi yiyorum ben de. Düşünsenize düğünde bayramda büyük bir aile bir araya geliyor. Oturup sohbet etmeye, hoş-beş etmeye gelince eminim kadın erkek ayrı oturuyorlar, çünkü çok ayıp (!)
Ama eğlence anlayışları erkek çocuklarını ortalarına alıp kıyafetlerini çıkarttırmak.
Benim mi aklım almıyor bir tek anlamadım ki, geceden beri düşünüyorum beynimi yedim artık.
Teşekkür ederim... Ofise gecince denryeyim. Cepten yapamayacagim galiba, beceremem sanki.Yanılmıyorsunuz KudrAlobar, siyasi ya da dini yorumlar varsa konuyu okuyanlar lütfen rapor etsinler, Kadınlar ve çocuklar üzerinden yapılan istismarlara tepki gösterelim, birbirimizi uyarmak adına konularda açalım ama siyaset kısmını konuşacaklar rica ediyorum sitenin siyaset meydanı bölümüne tıklasın, kaynak linkini de ekleyerek haber içerikli konuyu açsın ve altında siyasi yorumunu yazsın, bu ve diğer bölümlerde siyaset yok, dini içerik yok.
Konunuz da siyaset yok zaten ..Kimse siyasi yorum yapmamış. . En azından siz böyle bir şeye sebebiyet vermek için acmamişsiniz belli ki...Teşekkür ederim... Ofise gecince denryeyim. Cepten yapamayacagim galiba, beceremem sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?