Oyun adı altında iğrençlik

Üzülerek söylüyorum ama Türkiye'de oğlancılık çok yaygındır. Arapların etkisidir.
Yeni değildir, son da bulmayacaktır.
Çocuklarınızı bilinçlendirip, bilinçli yetiştirmeniz gerekiyor.
Türkiyede cinsel eğilim özgürlüğü koyulmuş aleni sapıklık maalesef kol geziyor

Gelenekleri görenekleri bu kadar bel altı üzerine kurulmuş toplum zor bulunur, biri de bize denk geldi. İğrenç mahluklar. Bunlara çocuk istismarından iyi bir ceza verilmeli ama verilmez, net.

Gelenekleri görenekleri bu kadar bel altı üzerine kurulmuş toplum zor bulunur, biri de bize denk geldi. İğrenç mahluklar. Bunlara çocuk istismarından iyi bir ceza verilmeli ama verilmez, net.

Serbest bırakılmış zaten gözaltına alınanlar. Kimse ciddiye almıyor ki, çocuk istismarından haberleri yok.

Serbest bırakılmış zaten gözaltına alınanlar. Kimse ciddiye almıyor ki, çocuk istismarından haberleri yok.
Serbest bırakıldıklarından haberim yoktu ama haberimiz olmasına da gerek yok. Hep aynı terane. Şimdi sosyal medyadaki tepkiler üzerine tekrar göz altına alınırlar. En fazla göstermelik ufak cezalar verirler. Sonra haydi yallah, gidin kaldığınız yerden devam edin diye aramıza gönderilirler. Boğuldum, bittim ya. Bir gün de b.k gibi bir şey olmasın şu memlekette.

Sinirden kendi kendimi yiyorum ben de. Düşünsenize düğünde bayramda büyük bir aile bir araya geliyor. Oturup sohbet etmeye, hoş-beş etmeye gelince eminim kadın erkek ayrı oturuyorlar, çünkü çok ayıp (!)
Ama eğlence anlayışları erkek çocuklarını ortalarına alıp kıyafetlerini çıkarttırmak.
Benim mi aklım almıyor bir tek anlamadım ki, geceden beri düşünüyorum beynimi yedim artık.

İnsan olanın kafası almaz zaten şu yapılanı. Bunu gelenek diye kabul edebilenler gizli sübyancıdır bana göre. Bunun cahillikle, eğitimsizlikle de alakası yok ya. Direkt sapıklık.

Allah'ın belası pislikler.
Onu geçtim ceza almaları gerekirken nasıl serbest bırakırlar bu pislikleri?

Böyle adaletin terazisini sileyim.

Dün bir bunu birde emine bulut haberini görünce başıma ağrılar girdi resmen ve savcılık yapanları serbest bırakmış en çokta buna sinir oluyorum nasıl serbest kalırlar bu savcıların hakimlerin çoluğu çoçuğu yokmu çoçukların nasıl kaçtığını görmeniz lazım kanım dondu

Teşekkür ederim... Ofise gecince denryeyim. Cepten yapamayacagim galiba, beceremem sanki.

videoyu ben de gördüm. en çok da videoyu çekenin katılırcasına gülmesine anlam veremedim. köylerde gerçekten çok garip adetler var, evet. kadın kılığına giren erkekler, kafasında yumurta kırılan damatlar vs. hani bunlar da komik değil ama gülümser geçersin. bu olayda ise çırılçıplak soyulan ve çığlık atan çocuklar var, bunun nesi bu kadar komik? anlayamadım gerçekten.

batının ahlaksızlığı diye çığırtkanlık yapanlar kafalarını anadoluya bi çevirseler, ne naneler dönüyor kim bilir.

Böyle sapık bir zihniyette yetişen taciz tecavüz eden cinayet işleyen ruh hastaları üzgünüm ama var olmaya devam edecek. O kadar normalleştirmişler ki oyun olarak oynuyor ve katıla katıla gülüyorlar. Allah hepsinin o ana baba olacak yaratıkların da belasını versin. Kendi pisliklerinde boğulsunlar inşallah

Teşekkür ederim... Ofise gecince denryeyim. Cepten yapamayacagim galiba, beceremem sanki.
Konunuz da siyaset yok zaten ..Kimse siyasi yorum yapmamış. . En azından siz böyle bir şeye sebebiyet vermek için acmamişsiniz belli ki...

Çocuk istismarına tepki ve çok doğru yerde ..

Burda Sadece kaynana- görümce konuları olmamalı.

Özellikle kadın cinayetleri, çocuk istismarı, hayvan hakları her daim kanayan yaramız.

Yıllar yıllar önce doğunun bilindik bir iline öğretmenlik görevi çıkan bir ablamız ilk izne geldiğinde kızı tanıyamadık, zayıflamış gözlerinin altı çökmüş durup durup ağlıyordu. Anlattı yaşadıklarını, normalde açık bir bayan ama ortamın kabullenmemeleri Üzerine sürekli kapalı giyindim diyor. Köyün halkıyla alakalı yaşlı bir amcayla konuştuklarında ise duydukları onu şok etmiş.. bizim adetimizde arkaya parmak atma oynarız, en büyük parmağa sahip olanın köyde sözü geçer demiş.. ben artık şaşırmıyorum sadece yavrularımız için üzülüyorum

Kanım dondu. Nasıl insanlar olduk ya. Bu nasıl oyun. Adamlar gülüyorlar. Biz nasıl çocuklarımızı koruyacağız. Şaştım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…