Oyun bagimliligi

Polemik değil, cevabınız akla mantığa (en azından benim mantığıma) uygun değildi. Devlet hastanelerinde doktorlar ücretsiz, ilacını da karışılıyor.
Neyse siz bilirsiniz ben önerimi sundum.
Devlet hastanelerinin yararli olacagindan emin degilim. Kendi klinigi olan psikologlar da BANA GORE cok pahalilar, karsilayabilsem bile bana fayda saglayacak kadar olmaz bu. Psikolog bana yararli olur mu, ondan da emin degilim yeni bir polemik cikarmak istemem ama bu benim kisiligimmis gibi hissediyorum. Kickbox icin hic para bulamazsam ebeveynlerimden isterim, ama psikolog icin isteyemem.

Basliktan konu yeterince acik, bilgisayar ve konsol oyunlari bagimlisiyim. Kafayi yiyorum, gunluk rahat 6 saatim gidiyor ama engel olamiyorum. Defalarca denedim; bulunduklari odayi kilitledim, baska seylerle mesgul olmaya calistim ama bir yere kadar oluyor. Onceden bu durumda olup kurtulabilen var mi? Yoksa mutlaka destek mi almaliyim?
Malesef bende bi

Bende yeni bi oyuna başladım iki üç gündür cezbetti beni elimden düşmüyo arkadaşlarım oyunlardan hiç bişey yapmadan para yüklemeden kazanıyorlar.merak ettim yükledim.evet ayda 100 tl alıyosun kazançlı bi şey.daha fazla kazananlarda var banka gibi.şimdi hastalık derecesinde merak saldım iyimi bilmiyorum.böle bi oyun sitesi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yeni bi oyuna başladım iki üç gündür cezbetti beni elimden düşmüyo arkadaşlarım oyunlardan hiç bişey yapmadan para yüklemeden kazanıyorlar.merak ettim yükledim.evet ayda 100 tl alıyosun kazançlı bi şey.daha fazla kazananlarda var banka gibi.şimdi hastalık derecesinde merak saldım iyimi bilmiyorum.böle bi oyun sitesi

Tamam hemen başlarız biz de bu oyuna Belmacım iyi ki söyledin. Linkini de bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederiz, keşke dünyada herkes senin kadar iyi olsa.

benden bir tane daha. Üstelik çalışıyorum öğretmenim. Saatlerce csgo maçı attığımı biliyorum. Şimdi bir de yaz tatili yaa sabahlara kadar maç atıyorum :D

Ayy kizlardan da oyun bagimlisi oldugunu bilmiyordum.:)

Benim erkek yegen bagimli .Odadan hic cikmiyor ciddi cikmiyor.Gece uyumuyor gunduz uyuyor.Acikyan uni okuyor ders calismiyor .Oyuzden duzgun bolum de kazanamadi.Kpss de calismaz
Dogru durust is de aramiyor birkac yere yalandan basvurdu..Hayatini bitirdi oyun diye.Ablam da pek umusamiyor.

Ben de kk bagimlisi oldum ciktim:).Ferah ferah:)Bir nevi psikolog:)

Tamam hemen başlarız biz de bu oyuna Belmacım iyi ki söyledin. Linkini de bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederiz, keşke dünyada herkes senin kadar iyi olsa.
Konumda reklam yapildigini da gordum, artik gozum acik gitmem :D

Ayy kizlardan da oyun bagimlisi oldugunu bilmiyordum.:)

Benim erkek yegen bagimli .Odadan hic cikmiyor ciddi cikmiyor.Gece uyumuyor gunduz uyuyor.Acikyan uni okuyor ders calismiyor .Oyuzden duzgun bolum de kazanamadi.Kpss de calismaz
Dogru durust is de aramiyor birkac yere yalandan basvurdu..Hayatini bitirdi oyun diye.Ablam da pek umusamiyor.

Ben de kk bagimlisi oldum ciktim:).Ferah ferah:)Bir nevi psikolog:)
Iki erkek kardesle buyumenin getirisi :) Kendimi bildim bileli hep oynardim, ama bu kadar degildi. Simdi her gun ve saatlerce oynuyorum, fark edince endiselendim biraz o yuzden. Bir de erkeklerde daha cok oluyor evet, 30-35 yasina gelip hala ailesiyle yasayip yemegini bile bilgisayar basinda yiyenleri var. Tesekkur ederim yorumunuz icin.

Eski halim. :dondurma:

Ne guzel simdi hicbir seye bagimli olamiyorum. :KK12:

Yabanci dizilere sar.
Simdi soyle bir sorun var ki, odaklanamiyorum. 40 dakikalik bir bolumu iki-uc gunde anca bitiriyorum. Tesekkur ederim yine de.

Simdi soyle bir sorun var ki, odaklanamiyorum. 40 dakikalik bir bolumu iki-uc gunde anca bitiriyorum. Tesekkur ederim yine de.

Iste o sarmayan bir diziye denk geldiginden oluyor. Bende de ayni sorun var ama ilgimi ceken bir film oldu mu yerimden kalkmam. :dondurma:

Smallville , greek , charmed bunlar hep aile/dram/aksiyon tadinda diziler.

Iste o sarmayan bir diziye denk geldiginden oluyor. Bende de ayni sorun var ama ilgimi ceken bir film oldu mu yerimden kalkmam. :dondurma:

Smallville , greek , charmed bunlar hep aile/dram/aksiyon tadinda diziler.
Sarmadigi icin olabilir evet. Tavsiye ettiklerinize bakacagim, tesekkur ederim.

Back
X