oyun bağımlısı eşim

bu konuyu bana hatırlattıgın ıyı oldu unutmustum buraya yazdıgımı ıse yarıcak bır sey yazmamısım bıde yazdıgınız seyler ne yahu dıye hesap soruluyor :27:kımseye hesap vermek zorunda degılm :19:ıcımden ne geldıyse o an onu yazdım sızın gıbıde kımseye begendırmeye turubun toplamaya da calısmadım:19: Nezaman bekar kelımesı gecse hemen saldırıya gecıyorsun neden acaba?sızın benım yazdıklarımı begenmemenız umrumda bıle degıl hıııııııııııc ole bır cabam yok bekara karı bosamak kolay gelır dıyede ben solemedım soleyenınde vardır bır bıldıgı gun gelınce sızde anlarsınız nedemek oldugunu

ilkokul münazarasına çevirdin iyice olayı oraya gidiyosun bişey yazıyosun buraya geliyosun bişey yazıyosun ama içinde zerre karşındakini ikna edebilecek bişey yok...ayrıca kırmak da istemiyorum seni onun için kötü kalbimle birlikte birşey yazmıyorum...

çok haklısın neymiş bu erkekler de haberimiz yokmuş

zaten kocalarına verdikleri değerin binde birini kendilerine verseler

peşinde koşmak , takip etmek , gönlünü sürekli hoş tutmak , peşlerinde ki kadınlar kovalamak zorunda kalmayacaklar

biraz da kendileri değer görecek

ne bu arkadaş ya altından herhalde kocaları

bi sürü evleri var kayınvalideyle aynı evde yaşıyorlar

kızımız bunu dert etmiyorda oyunu dert ediyor

bizimkilerde olsun canım aldatmıyor ya pes etme gönlünü hoş tut diyor

not evliyim bu yorumu yapabilirim sanırım :24:

işaretlediğim yerde ise o kadar haklısın ki kaç yaşına gelmişsin ama 19 yaşında ki kızla aynı medeni halde olmadığın için yorum yapma hakkı görülmüyor

senı dıger konudan bılıyorumda sureklı bır yorum begenmeme saldırma halındesın benım yorumlarıma mudahale etme olurmu sen ve cvp yazdıgın senın benzerı arkadasın?gercek hayattada senın gıbı laf sokan herkezın yazdıklarına karsı gelen ole degıl bole dıye kendı yazdıklarını dogru baskalarınkını kaka gostermeye calısan tıplersıznız cunku bana uzak Allaha yakın olun

ilkokul münazarasına çevirdin iyice olayı oraya gidiyosun bişey yazıyosun buraya geliyosun bişey yazıyosun ama içinde zerre karşındakini ikna edebilecek bişey yok...ayrıca kırmak da istemiyorum seni onun için kötü kalbimle birlikte birşey yazmıyorum...

burdakı konuyu baska konuya tasıyan sensın ortalıgı sen karıstırdın burda soktugun laflar yetmedımıde baska yerlerde laf sokmalara devam ettın pardonda ben senı nıcın nıye ıkna edıcekmısım hakaret eden sensın bu konuyu baska konuya tasıyarak?kırmak ıstemıyosun olemı hakaret ederken kırılacagımı dusunmedın ama:47:neyse senın gıbı kotu nıyetlı ınsanlarla ısım olmaz sucunu bıl ve otur sen bana hakaret edene kadar benım hıcbırseyden haberım yoktu benden uzak dur ya bırdahada benımle alakalı hıcbır yerde laf sokma!

Son düzenleme:
burdakı konuyu baska konuya tasıyan sensın ortalıgı sen karıstırdın burda soktugun laflar yetmedımıde baska yerlerde laf sokmalara devam ettın pardonda ben senı nıcın nıye ıkna edıcekmısım hakaret eden sensın bu konuyu baska konuya tasıyarak?kırmak ıstemıyosun olemı hakaret ederken kırılacagımı dusunmedın ama:47:neyse senın gıbı kotu nıyetlı ınsanlarla ısım olmaz sucunu bıl ve otur sen bana hakaret edene kadar benım hıcbırseyden haberım yoktu benden uzak dur ya bırdahada benımle alakalı hıcbır yerde laf sokma!

sana vereceğim en güzel cevap git bir kütüphaneye üye ol.

Bakıyorumda bazı sahıslar kendı dusuncelerını yazmakla yetınmeyıp baskalarının dusuncelerını assalayıp saygısızlık edıyorlar sureklı baskalarına bır mudahale ıcındeler hıc anlamıyorum bole tıplerı ne gerek var kı

Benim eşimde de var bir dönem. Ya oyun oynuyordu ya da futbol seyrediyordu. Öyle süper lig falan değil hollanda liglerini bile takip ederdi. Bilgisayarı bilinçli olarak bozdum :1: Notebook da var bizde ama o 5- 6 yıllık onu sadece nete girmek için kullanıyoruz. Boz bilgisayarı. Futbol maçlarınıda artık birlikte seyrediyoruz ne yapayım bunada şükür :)

benim eşimde 99 levelde baya uyesi olan bır locasnında kurucusu . dukkan acıp gelıyorum dıyor o dukkanı acamaıyor bır turlu ona yazıyo buna yazıyo baya cahat yanı orda arkadasları falan var .
erkek kardeşim geliyor abı bir PES atalım mı dıyo her gun ama tabı ekrk kardeşimle vakıt gecırmesi birbirlerini sevmeleri cok hosuma gıdıyor ama erkek kardesım bıle dusunmuyr benı ablam uzulur mu enıstem ona vakıt ayırmassa sıye aklına gelmıyor butun erkekler odun

kimse alınmasın ama bana açıkçası çok tuhaf ve komik geliyor evli barklı koca adamların oturup oyun oynaması:26:
9 yaşında oğlum var pes 2012 oynuyor ona bile kızıyorum yeri geliyor yasaklıyorum günde sadece bir saat bilgisayarda vakit geçirme hakkı veriyorum:40: neyseki eşim oyun meraklısı değil yoksa kafayı yerdim heralde:31:

Ben bilgisayar oyunlarını çok seven biriyim-bilgisayar bağımlılığım da var :P Ve bilgisayar mühendisliği okuyorum :P- Gerçeği söylemek gerekirse benim hoşuma gidiyor sevgilimin oyunlara karşı ilgisi.

Ama genel sorun sanırsam bilgisayar oyunlarından dolayı size zaman ayırmaması? Belki sizde bilgisayar oyunlarıyla ilgileniyormuş gibi davranabilirsiniz. Azıcık bişeyler öğrenmeye çalışıp bağımlısı olduğu oyun hakkında, bu konu üzerinden sohbet başladıktan sonra konuyu ee nasılsın, bugün ne yaptın vsye getirip ordan istediğiniz konuya geçebilirsiniz.

Yani bilgisayarı bozmak, oyunları silmek geçici çözümler. Karşı taraf sinirlenebilir de.-ben olsam snirlenirdim :P-

(Evet değişik bi kızım futbolu severim, en sevdiğim oyunlardan biridir PES :P Hatta sevgilimle PES maçı da yapıyoruz :P)
Yani kısacası biraz ilgilenirseniz o bağımlı olduğu oyun hakkında, belki sohbet açmak ve iletişim kurmanız daha kolay olabilir :)

öncelikle hala oynuyor mu arkadaşın eşi bilmiyorum ama benim eşim de oynuyordu hemde deli gibi. evliliğimizin ilk aylarında sabahlara kadar oynardı. Ortak bir arkadaşımız da dünya kadar para yatırmıştır. Sürekli çaldırırdı adamı yeniden kasarlardı. Gecenin bi yarısı kalk hadi adam kasacağız taş keseceğiz diye çok uyandırırlardı :)
bende kızıyordum noluyor falan diye baktım sonra vazgeçmeye niyeti yok bana da aç bir adam dedim hatta herşeyi ile yeni bir karakter açtırdım kendime. Yardım ettiler level almam için oyunda da evlendik ama onun adamı çalındı bıraktı ben hala oynarım severek eşim olmadığı zaman çok zevkli geliyor bana da bu tarz oyunlar bi bakıyorum saatler geçmiş ben hala kalkamıyorum pc başından
ona kızıp engellemek yerine ortak nokta bulmaya çalışmak daha doğru bence

Back
X