Bacım oyunu silmeyi, engellemeyi falan düşünme.Bu tür oyunlar sigara gibi, acayip bağımlılık yapıyor.Kaç kere sildikten sonra gece yarıları eşimle internet cafe gezip, cdsini aradığımızı ben bilirim

Silersin geri yükler, engellersin engeli kırar, olmadı gider yeni laptop alır, şifresini bile söylemez, açamazsın bile.Gider en basitinden bir internet cafeye, oyunu cdye yükletip gelir eve tekrar yükletir.Yani iş silmeyle olacak gibi değil.
Biz eşimle yaklaşık 6 yıldır buna benzer bir oyun oynuyoruz.İlk zamanlar tabii sabahlara kadar oynar, hayattan kopar hale gelirdik, sonraları azaldı.Balayında bile laptoplarla oyuna bağlanmıştık düşün ve saatlerce oynamıştık

Ama birlikte keyif alıyorduk, birlikte oynuyorduk.
Şimdilerde eşim akşamları 1-2 saat takılıyor, bende aklıma geldikçe girip muhabbet edip çıkıyorum.Hiç merak etme bu bağımlılık uzun sürmüyor.Bize bu bağımlılığı aşılayan kardeşimdi.Kendisi 2 sene deliler gibi oynadı ve şimdi bu tarz oyunların yanından bile geçmiyor, eşim desen bıktı, arkadaşlarıyla sohbete giriyor akşamları 1 saat, ben desen umrumda değil, çok sıkılırsam bakıyorum yani elbet eşin de sıkılacaktır.Bu zamana kadar onunla oynayıp, birlikte vakit geçirerek bu süreci atlatabilirsin onun haricinde dediğim gibi o bilgisayarı kırsan bile gider yenisini alır, bunlar çözüm değil.
İnşallah kısa sürede eşin sıkılır ve bırakır.