Oyun bağımlısı koca

Bogurtlenliturta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
4
1
1
32
Herkese merhaba 2 senelik evliyim,mutluyum,eşimi de çok seviyorum.
Ama bir problemim var ikimiz de memuruz,akşam işten gelince yemek yeriz eşim hemen baslar oyun oynamaya.Playstation oynuyor ve oyunlara da her ay para ödüyor.
Resmen oyun bağımlısı arkadaşları ile falan da birlikte giriyorlar oyuna.
Ya diyorum yeter artık sıkılmadın mı yok diyor ne yapmamı bekliyorsun diyor.
En azından benimle ilgilenebilir.Birlikte bir yerlere gidebiliriz.
Tamam arada sırada gidiyoruz ama ben hayatimizi yaşayalım istiyorum .
Ama yok öyle bir bağımlılık ki artık bıraktıramıyorum.
Lütfen ben bu adama bunu nasıl vazgeçiricem.

Haftada sadece belirli günlerde oynaması için onunla bi anlaşma yapın. Mesela çarşamba ve perşembe ya da haftada sadece bir gün olsun. Her akşam oynamasını engeller belki bu yöntem.
Böyle koca koca adamların oyun oynamasını hiç anlamıyorum, çocukluklarını yaşayamamışlar demek ki..

Hepsi aynı bacım ya oyun bağımlısı ya telefon yada kahve bağımlısı standart sende KK ya takıl görmezden gel

Çekilecek dert değil, ergen evlat gibi
Siz de ondan ayrı takılın bir süre, bakın bakalım ne olacak.
Valla o oyunseverlerin isteği de o zaten kendimden biliyorum çocuk bakma olmasa bende oynarım sanırım 7/24 :/

Sana eşlik yapsın ona öyle söyle siz onun asker arkadaşı değilsiniz yemek ye çekil kenara ne alâ hiç çekilecek koca tipi değil, siz seviyorsunuz ve bu durum ona tahammül etmenizde size yardımcı oluyor ama böyle çekilmez ciddi tavrınizı koyun.

Valla o oyunseverlerin isteği de o zaten kendimden biliyorum çocuk bakma olmasa bende oynarım sanırım 7/24 :/

Sanırım konu sahibinin çocuğu yok. Bilmem ben eşimden yola çıkarak söyledim. Benimki de belgesel tarzı videoların bağımlısı. Birisi şurada su kuyusu açmış, birisi burada kamp yapmış bla bla bla.. Ama izleme onu desem inadıma daha çok izler biliyorum. O öyle yapınca ben kendime başka bir uğraş buluyorum, elime kitap alıyorum mesela iyi geceler diyip çekiliyorum. O zaman tırıs tırıs geliyor canın birşeye mi sıkıldı diye

Bakalım bir anlaşma yapmanın vakti geldi de geçiyor gibi

Yok henüz çocuğumuz yok.Ya benimki öyle aynı hemen gelir de.Yalniz bırakıyorum zaten pek ilgilenmiyorum sürat yapiyorum bazen hemen kapatıyor

Yok henüz çocuğumuz yok.Ya benimki öyle aynı hemen gelir de.Yalniz bırakıyorum zaten pek ilgilenmiyorum sürat yapiyorum bazen hemen kapatıyor

Onun da hoşuna gidecek programlar yapın derim ben. Mesela sevebileceği filmlere bilet alın sürpriz yapın. Ya da bir dizi bulun her akşam izleme saati olsun. Oyun oynama diye tepesine binerseniz dırdır yapıyor olursunuz. Keyif yapar gibi o oyun ortamından uzaklaştırın.

Benimki de geçen o tarz bir videonun part 2 sıni bekliyordu su ünlü biri var ya adada yalnız yaşayan Hah işte o :))

Benimki de geçen o tarz bir videonun part 2 sıni bekliyordu su ünlü biri var ya adada yalnız yaşayan Hah işte o :))

Nasıl sinir oluyorum bir de gelip anlatıyor. Gel kamp yapalım desem poposunun keyfini düşünür yapmaz ama videolarını bayıla bayıla izliyor :)
Anlatma bana ilgimi çekse ben de izlerim diyorum.

Ben eşime oyun oynamayı bırak deyince telefonu kenara bırakıp tv izlemeye başlıyor hedef ilgi beklemekse boşverin oyunu birakir başka ilgi odağı bulur.
Birtek eşleriyle ilgilenmek akıllarına gelmiyor.

O ne ya.liseli ergen gibi.uff çok itici.allh yardım etsin

Şu an ben :) evlenirsem tam tersi olacak gibi. Eşim konu acarmis karım sürekli oyun oynuyor bosanayim mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…