- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Bogurtlenliturta
-
Aynı benBenim eşimde pubg bagımlısı.baslarda cok sorun ediyodum sonra bende oynayacağım dedim.bir dönem birlikte oynadık sonra oyun bana fena bagımlılık yaptı.şimdi eşim şikayet ediyor yeter artık sil şu oyunu diye ama mümkün degil silemem yaaa çok güzelll sndjdkddjjd
Bazi unluler gibi sayin c.baskanimiza sikayet et sildirsin oyunlari.Herkese merhaba 2 senelik evliyim,mutluyum,eşimi de çok seviyorum.
Ama bir problemim var ikimiz de memuruz,akşam işten gelince yemek yeriz eşim hemen baslar oyun oynamaya.Playstation oynuyor ve oyunlara da her ay para ödüyor.
Resmen oyun bağımlısı arkadaşları ile falan da birlikte giriyorlar oyuna.
Ya diyorum yeter artık sıkılmadın mı yok diyor ne yapmamı bekliyorsun diyor.
En azından benimle ilgilenebilir.Birlikte bir yerlere gidebiliriz.
Tamam arada sırada gidiyoruz ama ben hayatimizi yaşayalım istiyorum .
Ama yok öyle bir bağımlılık ki artık bıraktıramıyorum.
Lütfen ben bu adama bunu nasıl vazgeçiricem.
Valla bizde de çocuk olunca adamcağızda kitap okuma aşkı alevlendi.Herkese merhaba 2 senelik evliyim,mutluyum,eşimi de çok seviyorum.
Ama bir problemim var ikimiz de memuruz,akşam işten gelince yemek yeriz eşim hemen baslar oyun oynamaya.Playstation oynuyor ve oyunlara da her ay para ödüyor.
Resmen oyun bağımlısı arkadaşları ile falan da birlikte giriyorlar oyuna.
Ya diyorum yeter artık sıkılmadın mı yok diyor ne yapmamı bekliyorsun diyor.
En azından benimle ilgilenebilir.Birlikte bir yerlere gidebiliriz.
Tamam arada sırada gidiyoruz ama ben hayatimizi yaşayalım istiyorum .
Ama yok öyle bir bağımlılık ki artık bıraktıramıyorum.
Lütfen ben bu adama bunu nasıl vazgeçiricem.
Aha bu benŞu an ben :) evlenirsem tam tersi olacak gibi. Eşim konu acarmis karım sürekli oyun oynuyor bosanayim mi diye
Kendileri istemezse bıraktırmak mümkün değil malesef. Bir tane de bende var ama sadece telefon oyunu oynuyor.
Ben artık saldım , ben söylemesem yapmıyor çünkü. Ve artık iğreti geldi oyunlarından. Bütün gün benimle ilgilense bile 5 dakika oynayınca cinlerim tepeme çıkıyor.Benımkıde oyle ama benımle de ilgileniyor hakkını yemeyeyim
Ben artık saldım , ben söylemesem yapmıyor çünkü. Ve artık iğreti geldi oyunlarından. Bütün gün benimle ilgilense bile 5 dakika oynayınca cinlerim tepeme çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?