Oyun bağımlısı koca

Benim eşimde pubg bagımlısı.baslarda cok sorun ediyodum sonra bende oynayacağım dedim.bir dönem birlikte oynadık sonra oyun bana fena bagımlılık yaptı.şimdi eşim şikayet ediyor yeter artık sil şu oyunu diye ama mümkün degil silemem yaaa çok güzelll sndjdkddjjd

Ben dayanamamıştım gerçekten. En son bana gel hadi bir şeyler yiyip vakit geçirelim uyuyalım demişti. Bende çok yorgundum iyi olur dedim neyse uyku saati geldi ben nasıl daldıysam baktım yanımda bi bosluk sürekli ses geliyor oyun basına oturmus arkadaslarıyla sohbet ediyor.

Gözlerim açık bunu izliyorum uyandıgımdan bile haberi yok. Ben bunu bastım konuşuyoruz falan konuşurken arkadasları duyuyor rezil ediyorum sus yapıyor bana susmadım da. Hiç katlanamadım evliliktekini hiç düşünemedim.

Aynı ben

Eşim bazen siliyor çocuklar tekrar yüklüyor Allah tan bazen ben yüklüyorum çocuklar yükledi sanıyor falan

Bir tanede bende var net uzerinden online oynuyo sabahlara kadar ve hic birakacak gibi degil ben onu oylekabul ettim bakalim ne zamana kadar boyle gitcek

Bazi unluler gibi sayin c.baskanimiza sikayet et sildirsin oyunlari.

Birlikte ortak bi oyun oynayın. Biz öyle yapıyoruz çok iyi oluyor valla kendimize özel zaman oyun oynarken ekip ruhunu da tadıyoruz çom keyifli oluyor.

Tır oyunu oynarken beni sağ koltuga alıyo :) diğer oyunlarda da o oynarken bende karşı koltukta resim yapıyorum kitap okuyorum bence zevkli. Tabi ki kararında olursa

siz onu tek bırakıp başka şeyle ilgilenseniz de o an gözü sizi görmediği için burada sayılanların hiçbiri size çare olmaz. Çok net söylüyorum çünkü çokk yakınımda bir çiftte böyle. kadın çaresiz, yalnız hissediyor ve 3 bucuk yaşında kızları var, o çocuk baba sevgisini bile tadamıyor. Kadın her yolu denedi, komşum kendisi, ama olmadı ve herkes şimdi hepimiz ona psikologa gitmesini söylüyoruz, başka türlü çok çok zor. Gerçek bir bağımlılık, hiçbir farkı yok kızlar çok üzücü

Çok basit bir konu gibi görünsede potansiyel boşanma sebebi bence.evliliginizin kalitesini düşüren bir duruma varıyorsa sorunu çözene kadar peşini bırakmayin.gecmiste bende en ağır versiyonunu yaşadım ama çözüme ulaşmadı. Eşiniz oyunlarla ilgili kendine ceki duzen vermezse çocuk sahibi olmamanizi tavsiye ederim.belli bir yerden sonra yol yakınken dönmek isteyebilir insan.

Haftaiçi bir yere gitme durumunuz var mı gerçekten?işten gelince insan zaten yorgun olur.ya tv izler ya oyun oynar vs.haftasonu plan yapın bol bol gezin.oyuna aşırı para dökmüyorsa ve sizinle haftasonu gezip tozuyorsa ben olsam çok takmamaya çalışırım çünkü oyunu kendi istemediği sürece bırakmaz.zorlasanız oyunu bırakır tvye sarar veya tele sarar siz üzüldüğünüzle kalırsınız.oyunlardan uzaklaşana kadar çocuk düşünmeyin.

Valla bizde de çocuk olunca adamcağızda kitap okuma aşkı alevlendi.
Dün diyor ki bu sene hedef koydum 400 kitap okuycam..
Dedım okursun

Ay ben de oyun oynuyorum eşim bana kızıyor tamtersi

Ne yaparsan yap sıkılana kadar oynar benim de nişanlım bilgisayar basına oturmamı istemiyor bagımşılık yüzünden

Şu an ben :) evlenirsem tam tersi olacak gibi. Eşim konu acarmis karım sürekli oyun oynuyor bosanayim mi diye
Aha bu ben sırf oyun yüzünden wcye bile gidemiyorum bırakıp üni zamanında bırak wc yi yemek yemeyi unuturdum oyun yüzünden şimdi yemek yiyorum başka şeylerlede uğraşıyorum ama oyundan da vazgeçemiyorum şanslıyım ki nişanlımda oyun oynamayı seviyor

Sizde başlayın oyuna birlikte oynayın. Şaka bir yana kademeli olarak süreyi azaltmaya çalışabilir ya da belli bir saat oynama hakkı olabilir .Kendi çocuğuma kural koyuyorum gibi hissettim

Benımkıde oyle ama benımle de ilgileniyor hakkını yemeyeyim
Ben artık saldım , ben söylemesem yapmıyor çünkü. Ve artık iğreti geldi oyunlarından. Bütün gün benimle ilgilense bile 5 dakika oynayınca cinlerim tepeme çıkıyor.

Bence oynama diye inatlasmayin. Daha cazip gelir. Psikolojide biktirma yontemi vardir. Bıktırana kadar oynamasını sağlayın mesela birlikte de sürekli oynamayı teklif edin veya benim şu işim var hadi sen de oyun oyna falan deyin bir süre. En azindan deneyin.

Ben artık saldım , ben söylemesem yapmıyor çünkü. Ve artık iğreti geldi oyunlarından. Bütün gün benimle ilgilense bile 5 dakika oynayınca cinlerim tepeme çıkıyor.

Ben hıcbısey demiyorum en azından dizimin dibinde yalnıs bısey yapmıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…