- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
Nasil yapabilirim onuNedenini oyuna baglamadan uzaklaşıyor gibi düsündürseniz sizi kaybedeceği fikri belki ilgisini dikkatini size daha cok yoneltir..
Gercekten cok zor bi durum bu ne boyle cocuk gibi yaBenim arkadaşım 10 yıllık ilişkisini bitirdi bu sebepten.
Ters birsey soylememem gerekiyor demi yanliş dusunmuyorum ama bu kez cikmiyor oyundanBen de bir oyun bağımlısı sayılabilirdim bir zamanlaryapacağınız şey dışarda bir hayat var hissi vermek. Siz sosyalleşin, aramadıkça aramayın sormayın. Asla oyunla ilgili ters bir şey söylemeyin. Hayat kaçıyor hissi bana oyunu sildirmişti.
Oyle daha cok uzaklaşmasi beni korkutuyor bir miktarGünlerdir uyuyalım diye yalvaran flörtün yanına gitmiştim. Gözümü açtığımda bağıra bağıra oyun oynuyormuş. Arkasından teptim vurdum kapıyı çekip gittim.
Yemisim uzaklasmasını, sizde tepki gösterin.
Gercekten de yaşimizi almıs insanlariz bana da cok sacma ve cocukca geliyor ne anliyolar anlamiyorum ama işte etkiledi beni bi sekilBelli bir yaşın üstünde olup oyun bağımlısı olup bir oyun konsolunun başında saatlerce oturup ağzı bir karış açık kalmış adamı ben adam yerine koyup da konuşmam. Vakti olsa da konuşmam. Zaman ayırsa da konuşmam.
Gercekten hic yakişmiyor bence de ama ona anlatmak ne mumkunOhoo aman uzaklaşır diye haklı olduğunuz meselede bile söylemeye korkarsanız , kaybetmekten korktuğunuz kişinin harcayacağı ilk kişi siz olursunuz.
Benim tanıdığım bir oyun bağımlısı yok. Bi ara ben candy diye bir sekerli oyuna dadanmıştım. 1.500 lere kadar gitmistim.sonra baktım vakit kaybindan başka bi şey değil sildim attim.
Bu adamin işi gücü yok mu? Koca koca adamlara yakışmıyor ya böyle seyler
Korkularla yasamayın bence. Relax olun.Oyle daha cok uzaklaşmasi beni korkutuyor bir miktar
Hepsi yasaklansa keşke ,size sevgisi nasildi pekiİlk eşim online oyun bağımlısı olduğu icin kavga edip boşandık nokta baskada bişey diyemiyorum
Dogru diuorsunuz aslnda sonuçta onun dışında benim de bi hayatim varKorkularla yasamayın bence. Relax olun.
Sevgisi vardi ama hep oyundaydi o başka odada ben başka odada takılırdım oturma odasinda çay bile icemezdik birlikte bağımlılık hastalikti onunkisi çoğu iş yerinden bile kovuldu oyun yüzünden geç saate kadar otururdu PC basinda sabah işe gitmek için uyanamazdi devamsızlık yüzündende hep kovulurduHepsi yasaklansa keşke ,size sevgisi nasildi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?