• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası OYUN GRUBU kurmak istiyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

sumeyyenurakannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2017
4
8
86
32
merhaba arkadaşlar
23 aylık bi kızım var. Gün içinde bütün ilgim onda fakat yaşıtlarıyla da zaman geçirsin istiyorum. Aynı yaş grubu birkaç çocukla oyun grubu kursakk ? güzel olur diye düşündüm. Anneler kontrolunde hafta da 1 gün en azından onlara ayırsak buluşsalar... evlerimizdede olur. vs vs bişeyler yapılabilir. yeter ki sosyalleşsinler yaşıtlarıyla zaman geçirmeleri çok çok önemli çünkü.. Benim gibi düşünen anneler varsa iletişime geçebiliriz..

0- 2 yaş bebek evi açmak istiyorum. Düşünceleriniz nelerdir?

merhaba arkadaşlar
23 aylık bi kızım var. Gün içinde bütün ilgim onda fakat yaşıtlarıyla da zaman geçirsin istiyorum. Aynı yaş grubu birkaç çocukla oyun grubu kursakk ? güzel olur diye düşündüm. Anneler kontrolunde hafta da 1 gün en azından onlara ayırsak buluşsalar... evlerimizdede olur. vs vs bişeyler yapılabilir. yeter ki sosyalleşsinler yaşıtlarıyla zaman geçirmeleri çok çok önemli çünkü.. Benim gibi düşünen anneler varsa iletişime geçebiliriz..
Nerde oturuyorsunuz semt olarak

Bende ümraniyedeyim isterseniz bizim yeni kurulacak bi oyun grubumuz var iletişime geçebiliriz bende 15 aylık bir kız annesiyim hem biz arkadaşlık ederiz hem çocuklarımız.

Back
X