oyun halısı & hoppala & flash cards

computergirl

Prensesin Annesi
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
91
4
18
Afyon
Kızlar merhaba kızım 5.5 aylık 1.5 aylıkken kalça çıkığından korse kullanmaya başladık 2.5 ay kullandık geçtiğimiz 2 3 hafta öncesinde de çıkardık çok şükür.. şimdi size bi kaç sorum olacak: korseden dolayı tam olarak dönemiyor yani korse 2.5 aylık dönemde bebeğimi kısıtladığı için haliyle şuanda yapması gereken hareketleri yapamıyor sanırım.. internette dönmesi gerektiğini okudum fakat yapamıyor.. 1- bunun için öneriniz var mı? Örneğin oyun halısı işe yarar mı ama artık 5.5 aylık oldu geç mi kaldı? 2- bir diğer sorum da HOPPALA almayı düşünüyorum fakat 2 çeşit var birisi yerde sabit olanlar ki bunlar pahalı bir diğeri de kapı pervazına asılanlar bunlar da ucuz hani bebişimin hareket yeteneğini geliştirsin diye.. 3-bir diğer sorum da yine eğitici bi oyuncak olan flash cardslarla ilgili bunlardan kullanan yarar gören ve gerçekten eğitici olduğunu düşünen var mı? bu oyuncaklardan alan kullanan ve marka önerileri olan var mı yazarsanız sevinirim..
Herkese bebişleriyle musmutlu sağlıklı günler dilerim :))

canım öncelikle geçmiş olsun, benim oğlum 7 aylıkken döndü :) tembeldir birazda, o yüzden üzülme daha ge dönenlerde var, oyun halısı al mutlka ok işine yarar, flash kartlardan da kullanmıştım edu kidsin onlarda faydalı ama hoppala kullanmadım bilemiyorum

Back