Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oyun halısı tavsiyesi?

cnmkzm01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
55
7
1
47
kizlar bebisim yakinda 4.ayina girecek.oyun halisi almak istiyorum ama cok fazla secenek var sizin tavsiye edebileceginiz bir urun var mi acaba?
birde oyun halisini ne kadar sure kullaniyorlar?amakda gec mi kaldim acaba?
herkese hayirli gunler,hepimiz bebislerimizi gule gule buyutelim ins.:halay:

Merhaba. Biz Fisher Price Piyanolu Jimnastik Merkezi'ni aldık. Kızım çok sevdi. Oyuncakları güzel, ayak ucunda piyanosu var, tekmeledikçe müzik çalıyor. Tepede minik bir aynası var, kendini görebiliyor. 3 aylıkken halıya yatırmaya başladık ama bilinçli bir şekilde uzanıp, oynamaya başlaması 4. ayındaydı. 7 aylık olana kadar oynadı, artık son evrelerde oyuncağa tekme tokat giriştiği için oyuncakların asılı olduğu çubuğu yerinden fırlatmaya başlamıştı. Böylece miadını doldurduğunu anlayıp, kaldırdık.

Merhaba bende 3 aylık kızıma oyuncaklar almak istiyorum oyun halisi aldınız mı ben bu piyanolu olanlarla tiny Love yuvarlak olanları arasında kaldım suz ne yaptınız ne aldınız

Merhaba bende 3 aylık kızıma oyuncaklar almak istiyorum oyun halisi aldınız mı ben bu piyanolu olanlarla tiny Love yuvarlak olanları arasında kaldım suz ne yaptınız ne aldınız
yaa ablamin oyun halisi vardi onu verdi bana.tiny love...benim bebek ck gzl oynuo masallah.bnmki 4aylik oldu yeni..maddi durumunuz el veriosa hemen al bence..ben yorulsun diye mızırdayana kadar orda oynatiyorum ck iyi oldu.oyuncaklari çıkıoda,mutfakta yemek yerken biz onunda eline veriyorum guzel oluyor

Tiny love var ama oldukça pahalı Bir de müzikli kısımları çalıştırmak için çok sert vurmak gerekiyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X