- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
- 138
- Konu Sahibi Pa-NickYok
-
Adami kolundan tutup yatağa götüremiyorum çunkü bunu devlet meselesi haline getirmiş..misal yarım saat sonra ruslarla bi maçımız var bunu kaçıramam, herkes bana bel bağlamış grubu ayarlamam, yönlendirmem gerekiyor diyor.Senin kadar olmasa da benim eşim de bağımlı ki kendisi de söyledi zaten en son bayramda annen gelmisti selam vermedi o kadar dalmış oyuna, kıyameti kopardım
Ben kolundan tutup yatağa götürüyorum, bazen izin veriyorum istediği kadar oynuyo, iki kuzeni ve kuzeninin nişanlısı ile oynuyo genelde, grup olmuşlar
Ama arada deliriyorum
bağımlılığın her türü kötü bence. bir de çocuklar var diyorsunuz.. ee iyi de adamın matematik olarak size ve çocuklara zaman ayırması mümkün değil ki.ben anlamadım nasıl düşkünlük bu..kusura bakmayın..Ya belli olmuyor aslinda, bazen haftada 2 bazen 5 bazen hergün oynuyordu ( önceleri)
Ya biz birbirimize çok düşkün bi çiftiz de işte adamın kafa büyümeyince
Yoksa o saydıklarınız oluyor elbette ama bi dönem gercekten onlar bile yoktu adam hastaya bağlamıştı..
O günler gitsin geri gelmesin..Yoksa ben giderim dayanamam bidaa
4/5 aydır oynamiyor,gećen haftasonu 2 defa birde dün gece oturdu 4 saat kalkmadı.bağımlılığın her türü kötü bence. bir de çocuklar var diyorsunuz.. ee iyi de adamın matematik olarak size ve çocuklara zaman ayırması mümkün değil ki.ben anlamadım nasıl düşkünlük bu..kusura bakmayın..
bağımlılığın her türü kötü bence. bir de çocuklar var diyorsunuz.. ee iyi de adamın matematik olarak size ve çocuklara zaman ayırması mümkün değil ki.ben anlamadım nasıl düşkünlük bu..kusura bakmayın..
World of TanksHangi oyun o ya?
Adami kolundan tutup yatağa götüremiyorum çunkü bunu devlet meselesi haline getirmiş..misal yarım saat sonra ruslarla bi maçımız var bunu kaçıramam, herkes bana bel bağlamış grubu ayarlamam, yönlendirmem gerekiyor diyor.
Ben saf gibi kalıyorum karşısında
Sanırsın çanakkae muharebesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?