ben oyun kulübünde epey zaman geçiriyorum..
seviyorum o bölümü çok..
ama orda yolunda gitmeyen şeyler var..
mesela bir oyun var ki,başka bir oyun oynuyorsanız dahi,direkt bu bahsettiğim oyuna yazılabiliyor yüksek skor otomatikman(zaman zaman)..
o oyunda 1500 yapan olmamıştır.. mümkün değil gibi çünkü..
ama bir bakıyorsunuz, yüksek skor 6000lerde

ben bile bir seferinde kendi çapımda öylesine başka bi oyun oynarken,aaaaa bir baktım rekorum o dediğim oyuna kayıt edildi..
hemde 15000küsur gibi bişeydi sayım

oyunun ismi; 'Yeti Yunanistan'da'
başka sorun,
skorlar haftanın belli gün sıfırlanırdı..
şimdilerde ise en eski oynayanın skoru siliniyor,diğerleri kalıyor..bu bu şekilde devam ediyor..
buna karşın,oyun kulübü ana sayfasında,çok eski yüksek skor yapmış olan nick yazmaya devam ediyor..
tek tek oyunlara bakarsanız da durum bu.. yeni yüksek skor yapanın nicki yazmıyor..
başka sorun,
oyunu oynuyoruz ama,'oyun puanınız oyundan gelmediği için kayıt edilmedi' sözü çıkıyor..
niçin ama..:26:
kendi adıma oyunun birinde bugün üstüste 5 kez bu yazıyla karşılaştım..
üstelik de yeni rekor yapmıştım

aklıma geldikçe yazarım başkaca aksaklıkları..
çok mu önemli?
hayır..
ama keşke düzelebilse..:92:
seviyorum o bölümü çok..
ama orda yolunda gitmeyen şeyler var..
mesela bir oyun var ki,başka bir oyun oynuyorsanız dahi,direkt bu bahsettiğim oyuna yazılabiliyor yüksek skor otomatikman(zaman zaman)..
o oyunda 1500 yapan olmamıştır.. mümkün değil gibi çünkü..
ama bir bakıyorsunuz, yüksek skor 6000lerde

ben bile bir seferinde kendi çapımda öylesine başka bi oyun oynarken,aaaaa bir baktım rekorum o dediğim oyuna kayıt edildi..
hemde 15000küsur gibi bişeydi sayım

oyunun ismi; 'Yeti Yunanistan'da'
başka sorun,
skorlar haftanın belli gün sıfırlanırdı..
şimdilerde ise en eski oynayanın skoru siliniyor,diğerleri kalıyor..bu bu şekilde devam ediyor..
buna karşın,oyun kulübü ana sayfasında,çok eski yüksek skor yapmış olan nick yazmaya devam ediyor..
tek tek oyunlara bakarsanız da durum bu.. yeni yüksek skor yapanın nicki yazmıyor..
başka sorun,
oyunu oynuyoruz ama,'oyun puanınız oyundan gelmediği için kayıt edilmedi' sözü çıkıyor..
niçin ama..:26:
kendi adıma oyunun birinde bugün üstüste 5 kez bu yazıyla karşılaştım..
üstelik de yeni rekor yapmıştım

aklıma geldikçe yazarım başkaca aksaklıkları..
çok mu önemli?
hayır..
ama keşke düzelebilse..:92: