- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
- Konu Sahibi cadi34cadi
-
yok yahu kızmıyorum ama inan sabah 8 de uyanıyoruz eşimizde oyuncaklar aksam 10 da yatıyoruz yatakda hala oyuncaklar bazen yemek bile yapamadıgım oluyo kızıp bagırıp senınle oynamıcam da demek ıstemıyorum kalbını kırmadan yol yordam öğrenmeye calısıyorum
ya konu nerelere geldi eşimi suçlicak olsam konuyu öyle açardım.Gayet evladıyla ılgılı bir baba ama vardıyalı calısyor elinden gekenın en ıyısını yapıp cocuguyla ılgılenır zaten herzaman. Ama bir araya geldikmi ili laf edemez olduk.bız konusmaya başlar başlamaz konusmayın dıye aglıyor oyle yaramaz şımarık bir cocuk degıl ama her anı oyunla geçırmek ıstoyor
Siz çok aldırış etmeyin bu tarz yorumlara eşinize de cemkirmeyin dediginiz gibi ilgili bir babaymış şimdi evladıniz için bu yaşta hep böyle oluyor malesef kizim 5 yaşında inanın hala oyna benimle diye günde kaç defa geliyor ki bu süreç geçici zorlu bi süreç ama sabir hoşgörü ile daha kolay geçirebilirsiniz yani oyundan kaçış yok simdilikya konu nerelere geldi eşimi suçlicak olsam konuyu öyle açardım.Gayet evladıyla ılgılı bir baba ama vardıyalı calısyor elinden gekenın en ıyısını yapıp cocuguyla ılgılenır zaten herzaman. Ama bir araya geldikmi ili laf edemez olduk.bız konusmaya başlar başlamaz konusmayın dıye aglıyor oyle yaramaz şımarık bir cocuk degıl ama her anı oyunla geçırmek ıstoyor
amann kedimii cocuklıgumdan beri kedilerle aram hiç ıyı olmadı aeverim ama uzaktan yada baska hayvanlarla hoc mumkun degıl aynı evde bulunmak benım ıcınCocukcagizin sosyallesmeye ihtiyacı var. Yıllardır yaşlı dedesini nesnesini bilmiş arkadaş diye. Bence oyun grubu araştırabilirsiniz . Zaten oraya genelde çalışmayan anneler -bakicilar falan götürüyor çocukları. Birkaç saat oynayıp dönüyorlar...
Eğer bakabileceginize inanıyorsaniz kedi de alabilirsiniz. Birlikte koşar oynarlar. Ben 26 yaşındayım evde kedimle sosyallesiyorum. Çocukken de mahallede çocuklarla uyum sağlayamazdim, bütün gün kedi peşinde koşardim
sanırım öyle daha şimdi uyuttum inanon elinde arabasıyla uyuyo su an oda uyucakmıs sabah daha cok oynıcakmısSiz çok aldırış etmeyin bu tarz yorumlara eşinize de cemkirmeyin dediginiz gibi ilgili bir babaymış şimdi evladıniz için bu yaşta hep böyle oluyor malesef kizim 5 yaşında inanın hala oyna benimle diye günde kaç defa geliyor ki bu süreç geçici zorlu bi süreç ama sabir hoşgörü ile daha kolay geçirebilirsiniz yani oyundan kaçış yok simdilik
evet oyun grubu arastırmasına başladım hayırlısı bakalımOyun caginda oldugu icin istemesi normal,artik tek basina oyun oynama evresini gecti..Ayrica bu yasta cocugun sevgiden sonra gelen en önemli ihtiyaci oyun! Isterseniz krese ya da oyun gruplarina götürün
Oyy küçücük fındık annesi op bizim için bu süreç zorlu anlıyorum ama hosgoruyle konuşarak gözgöze anlatarak atlatırsanız görüceksiniz ilerde çok farklı olucak birde şunu soylıyım ben kızıma hala öyle yapıyorum belli bir zaman mesela yemek yapicam şimdi anne saati geldi oyuncaklarını al gel mutfağa derdim ben yemek yaparken o da yerde ama yanımda oynardı bi saat olsun kurtarıcı oluyor bunu öğrenir emin olunsanırım öyle daha şimdi uyuttum inanon elinde arabasıyla uyuyo su an oda uyucakmıs sabah daha cok oynıcakmıs
oyun kalmayınca onu bile oynadık bir kız arkadasında gördüğü fıncan takımını bile aldık oyun konusunda repertuarım cok genişledi gerekli olursa yardımcı olurum :) :)normalde cocuklaea ayilip bayilmam.1.5 yasinda bi kizim var cabuk buyusun de evcilik oynayalim diyorum.gerci sizinki erkek farkli oyun ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?