oyun oynayan eş problemi ve dahası

melsa25

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
35
11
18
45
Daha önce felaket evliliğimle alakalı konular açmıştım hatta defalarca boşanmadan geri dönmüştüm .
kısaca bahsedeyim 3 yıllık evliyim 2 yaşında dünya tatlısı bir kızım var
severek aşık olarak hayran kalak evlendik.ama 3. aydan itibaren herşey berbatlaştı çalışan biriym asla anlşayışlı bir eşim yok.hiçbir şeye yardım etmediği gibi herşeyden şikayet eden biri .kendi aynı evin içinde tamamen ayrı bir hayat yaşıyor ama benden mutlu neşeli enerjik biri olamı bekler .tüm pandemi boyunca gündüz 11 12 ye kadar yattı kalktı kahvaltı yaptı geçti bilgisayarının başına o zıkkım oyununa .snra yattı şekerleme yaptı (ben tüm gün hem ev işlerini yetiştirmeye çalışıp hemde kızımla ilgilenmem gerekir.)akşam yemeği yeriz snra kızımı uyutrm o geçer bilgisayarına sabaha kadar oyun oynar.bir gün olsn sen dinlen az bende kızımla ilgileneyim demez .iş yapacağım zaman rica minnet kızla ilgilenmesini isterim .bir şeyi eksik görse hakaret sürekli kavga ben benden geçtm artık öyle güzel hayatım neşe dolu günlerim vardı şuanda düşündüğüm tek sey bu hayattan kurtulup yeni hayatımı nasıl şelillendireceğim .kızımı asla vermem diyor korkuyrm sadece çocuk için birlikteyz resmen .çok sosyal biriydm .onun oyun bağımlılığı asosyalliği beni vurdu remen evimize bir allahın kulu gelmez ben gitmek istesem binbir güçlük .bi psikologa gitmeye karar verdim konuşmak rahatlamak istiyroum çok ama çok mutsuzum .neler yapacağım bilmiyorum

Çocuk size muhtaç yaşta siz babaya velayetini vermediginiz sürece sizden alamaz ,bakım konusundada al çocuğu biraz oynat diye söylediniz mi ,çocuğu oyuncakla götürün yanına aaa baba oynayacakmis senle deyin bırakın işinizi yapın dinlenin,çocuk bakmak sadece annenin görevi degil

Kızını vermeyip bilgisayar başındayken mi bakacakmış? Şu tehditlere hala neden inanıyorsunuz bilmiyorum. Çocuk küçük, velayeti %99.99 anneye verilir anne istediği sürece.

Kocanızı da bilgisayarıyla birlikte bir sepete koyup cami avlusuna bırakın.

Oyunla evlenmiş seninle değil ondan ayrılamıyor

İNANIN BU KARARI TAMAAMEN VERİP KENDİME BİR YOL ÇİZDİĞİMDE O BİLGİSAYARI FIRLATIP ATICAM ŞUAN ELİMDE BİR SİHİRLİ DEĞENEK OLSA SADECE AMA SADECE 3 YIL ÖNCESİNE GİTMEK İSTERDİM .Bİ SIRA CİDDİ CİDDDİ BEN Mİ ÇOK TEMBELİM NERDE HATALIYIM DİYE DÜŞÜNÜYODM KENDİMİ EKSİK HİSSEDİYORDM

Ah canım bende bu dertten bende muzdaribim
Bazen kafayı acayip bozup kocamla kavga ediyorum
Latifeli şakalar yapıyorum acer söyle sana getirsin o yapsın ondan istersin gibi cümleler
Eşinizle oyun oynamayı denediniz mi
Bırakın evin işini 1 gün oynayın oyun çocuğunuzla değişerek eşinizle bakın
Dip not:7 senelik evliyim eşim hala oyun oynar üstüne gitmiyorum 2 kanser anlattı için

Bende başıma bu gelmeden önce çyle sanıyordum öznde hala öyle biri ama bu oyun işi bizi mahvetti aile olmaktan uzaklaştık

oyun oynamayı denedim ama o başka bir boyutta sorumlulukalrının farkında değil.keşke hobi olarak yapsa en azndan insanın en ağırına giden kendi kişiliğini etkileyecek olan davranışları

Bazı insanlar rol yapıyorlar, kendilerini çok güzel saklıyorlar

Çocuk için çok acele etmişsiniz. Neyse olan olmuş artık, eşinizin lafı tamamen boşa. O yaş çocuğunu babanın alması imkansız. Tek istisnası annenin çocuğa fiziksel zarar vermesi. Öyle bir durum olmadığına göre endişe etmeniz yersiz. Ne size ne çocuğunuza faydası olan eşinizi çekmeyin bence daha fazla

çocuk bile isteye olmadı bana kalsaydı hiç çocuk yapmazdım .ve bu adama da bukadar katlanmazdım herşey kızım için

eşin bilgisayar başına geçmeden bilgisayarı çok ıslak bırakarak sil eşin fişi taktığında elektrik akımından kesin gider köklü çözüm o zaman kendine gelir deli oluyorum erkek milletinin oyun bağımlısı olmasına

Abartıya kaçılmadığı sürece ben gayet ılımlı bakıyorum oyun sevdasına. Eşimin 5 senedir beklediği bir oyun vardı, dün saat 9 buçuktan beri onu oynuyor ama arada geliyor öpüyor ilgileniyor benimle sonra ben diyorum hadi git aşkım oyna sen diye. Çünkü eşimin sevdiği eğlendiği bir aktiviteyi niçin ondan esirgeyeyim... Ben hiç alakalı olmasam bile oyunlarını gelir bana heyecanlı heyecanlı anlatır. Bu da benim hoşuma gider. Genellikle ben uyurken ya da yemek hazırlarken oynar. Ya da akşam yemekten sonra kahvelerimizi içeriz herkes kendi alanına çekilir o zaman oynar. Yatmadan da dizi/film izleriz. Yani benim eşim de 24 saatin 20 saatini oyun oynayarak geçirebilecek birisi. Ama yerini, zamanını biliyor ve benden ilgisini sevgisini esirgemiyor. Eşinizi karşınıza alıp güzel bir dille oyun oyna ama benimle de ilgilen birlikte de vakit geçirelim diye konuşmayı denediniz mi?

çocuk bile isteye olmadı bana kalsaydı hiç çocuk yapmazdım .ve bu adama da bukadar katlanmazdım herşey kızım için

Sizce kızınız bütün vaktini bilgisayar başında ve uyuyarak geçiren bir baba, mutsuz bir anne, kavganın, hakaretin hiç durmadığı bir aile yaşantısında çok mu mutlu? Çok mu iyi şartlarda yetişiyor ki onun için katlanıyorsunuz? Siz şu an en büyük kötülüğü kızınıza yapıyorsunuz farkında değilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…