Oyun oynayan eşler

Eşimi bende uyardım anlamadı en son evde kavga koptu ondan sonra oynamaya ayar verdi

Kafeye falan git ya da çık bir dolaşıcam de bakalım endişelenecek mi? Sorarsa da sen benimle ilgilenmiyorsun bunalıyorum evde. Sen nasıl kendine vakit ayırıyorsan benim de ayırmam lazım de. Ama asla kös kös oturup odanda bekleme yani...

Annesi babasi da garip..senin evinde bilgisayar bagimlisi olduysa bu ebeveyn olarak senin sucun . Zamaninda yapicakti yapacagini. Size atamaz..ha biri benim damara bassa o bilgisayar ölür. Hersey ayarinda iyi. Esinizin bu konuda ayari yok.

Nedense çevremden bunları çok duymaya başladım.
Benim nişanlım da çok sever ama ilgisini asla eksik etmez yanında.Haftada 1-2 gün anca oynar ben de kendini deşarj ediyor diye düşünüyorum. Ama sizinki çokmuş ya. İlgisi alakası nasıl ?

Bende oynuyordum o yaşlarda 30lardan sonra bıkar büyük ihtimal ben bazen hala sabahlıyorum ama eski hevesim kalmadı.kendisinin hevesinin geçmesi lazım yoksa ne deseniz boş kafaya koyduysa oynayacaktır.

Benim eşim evlenmeden öncede böyleydi ama benle buluşmak için falan kalkıyodu. Şimdi sürekli pcde. İzin günlerinde sabah kalkıp başına oturuyor yemek dışında da başından kalkmıyor. Hatta benide alıştırdı bende başladım arada oynamaya.
Eşim şuan askerde. Gelince pc görmez gözüm diyor ama ben en fazla 1 hafta veriyorum

Tam olarak anlatır mısınız nasıl oldu
Sürekli uyardım bide bendd bebek var oynamadı oynamadı çocuk doğdu oynamaya başladı tabii gergin olduğum için kavga çıktı anlamayan insana başka ne yapılır

Birlikte vakit geçiriyorsaniz, ev içinde ve iliskinizdeki sorumluluklarını yerine getiriyorsa üzerine gitmeyin derim. Oyun bir bağımlılık evet. Gece oturup sabahlıyorsa kendi problemi. Uykusuz işe gider ceremesini kendi çeker. Çocuk var mı bilmiyorum. İlerde çocuk olunca geceleri ilgilenmesi gerekecek, dünya yansa umrumda değil gibi bir simarikliğa girmemesi gerekir. Bunu konusabilirsiniz. Tamamen engellemeyin adamı. Ama kaygilarinizdan da bahsedin

Aynı benim esimdi 11 senelik evliyiz ve bunun 10 senesi akşam 7 de bı basladimi gece 5-6 önce hayatta uyumazdi bizde hep kavga ederdik baktım vaz gecmiyo artık bende takmamaya başladım ne zaman şehir değiştirdik adam oyunu bıraktı kendi kendine yeter artık oynamiyacam dedi ve oynamiyo bir senedir...

Cocuk olduktan sonra isler sarpa sariyor. Benimki oyun oynayarak sabahlayamiyor yoğun çalıştığı için. Uykusuzluga da gelemiyor. Ama h.sonu gözunu Acar acmaz ps4 aciyor. Kahvaltıya cagiriyorsun gelmiyor çocuk gibi iki dk ya geliyorum deyip duruyor. Ee çocuk o arada durmuyor mecbur hem Kahvaltı bulasik vs ugrasirkrn çocuk benle, beyefendi oyun keyfinde. Cinnet geciriyorum. Benim cozumum yok. Çünkü kaale alinmiyorum

Siz isterseniz 5 değil 500 defa da söyleseniz, kendisi istemedikçe değişmez. İleride bir evlat sahibi olduğunuzda da, siz yorgunluktan sızıp kalırken, o pc başında oyun oynuyor veya birileriyle sohbet ediyor olabilir... Online oynanan oyunlar oluyor genelde ve sohbetli. Bırakıp kalkamıyorlar. Eskiden de bağımlılığı varmış zaten. Ara ara azalsa da bu sürekli var olacak ve bazı dönemler hortlayıp sizi çileden çıkaracak.

Gayet ilgili alakalıdır eşim

Benim eşimde oyun bilmezdi ilgi mükemmeldi evlenince pandemiden sardı sonu da gelmedi.

Annesi babasi da garip..senin evinde bilgisayar bagimlisi olduysa bu ebeveyn olarak senin sucun . Zamaninda yapicakti yapacagini. Size atamaz..ha biri benim damara bassa o bilgisayar ölür. Hersey ayarinda iyi. Esinizin bu konuda ayari yok.
Tipik Türk ailesi biz yapamıyoruz karısı halletsln

Bu bir bağımlılık. Ne tedavi olmayı kabul eder ne de bunun bir sorun olduğunu. Çünkü o böyle mutlu. Anası da kendi yetiştiremediğini senin terbiye etmeni bekliyor.
Ben de bunun aynısından vardı. Boşadım.

Ev icinde esinize ihtiyaçlarınız dogrultusunda sorumluluk verin. Mesela cocugu aksam parka gotursun, bulasiklari toparlasin, camasirlari assın, beraber hergun bir film izleyin gibi. Sonrasinda bosta kalan vaktini istedigi gibi degerlendirsin. Sabaha kadar oturup uykusuz işe gidiyorsa zaten bir sure sonra oyun oynamayi azaltir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…