Oyun oynayan eşler

leylalarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
1.879
2.276
83
1 senelik evliyim eşim üni yıllarında bilgisayar başından hiç kalkmadan oyun oynarmış tüm ailesi biliyor bayağı tartışmalar falan olmuş o dönem babasıyla. Yaklaşık 1 aydır tekrar başladı oyun oynamasına lafım yok ama saat kavramı yok.Bir oturuyor başına dünya yansa umrunda değil.. Geçen annesi kızdı sen karşı çık izin verme başlarsa bir daha bırakmaz diye bişey demedim bende.Gece geç saatlere kadar oynuyor bazen sabahlıyor öyle işe gidiyorsun.Ben çok abartı görüyorum.Belli saatler oynasa bi lafım olmaz ama canım sıkılıyor bu duruma. Eşi benim gibi olan var mı ? Ayrıca ne şekilde anlatabilirim bunu ?

Koca adama ne anlatacaksiniz. Annesi de garip o lag gecirememis siz nasıl laf gecireceksiniz. Bagimlilik bu gitsin tedavi olsun. Ilerde cocuk olursa nasil olacak zor yani

boşanın
şaka şaka. uyarın bence. laftan anlamıyorsa da gereğini yaparsınız. modemi saklamak işe yarayabilir

Kaç yaşında adam, eğer ki yönetemiyorsa soz konuşmayla çözemezsiniz. Tedavi olmalı

26 yaşında mı

Ya bir erkek için çok küçük bir yaş 26. Oyun oynamak için değil ama evli olmak için cidden küçük.

Sizi dinleyip bırakacağını sanmıyorum ama sınırlandırma yapilabilir. Günde 2 saat o oyun oynasın siz de kendi hobinizle ilgilenin. Bu şekilde anlaşma yapın. Anlaşmayı bozan bedel ödesin. Mesela o hafta bütün yemek ve temizlik o kişide olsun.
Oyunsa alsın bu da oyun.

Allah yardım etsin size gerçekten çok can sıkıcı. Benim de erkek kardeşim oyun oynardı sürekli, çok şükür evlendim kurtuldum

Annesi değilsin oynama yapma dersen anlamaz aksine senden uzaklaşır. Bunaldım ben dışarı yürüyüşe gidiyorum de çık. O oynadığı vakitler evde olma bakalım ne yapacak seninle vakit geçirmek isteyecek mi? Sen koşma onun peşinden bırak o koşsun, o endişelensin sürekli dışarıda ne var bu dışarıda bu kadar diye...

Haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum ama geceye doğru oturuyor genelde o saatte yürüyüş pek mümkün değil e bende yatağa geçip uyuyorum bi bakıyorum sabaha karşı gelmiş yanıma. Başıboş bırakınca iyice cozutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…