Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafeye falan git ya da çık bir dolaşıcam de bakalım endişelenecek mi? Sorarsa da sen benimle ilgilenmiyorsun bunalıyorum evde. Sen nasıl kendine vakit ayırıyorsan benim de ayırmam lazım de. Ama asla kös kös oturup odanda bekleme yani...Haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum ama geceye doğru oturuyor genelde o saatte yürüyüş pek mümkün değil e bende yatağa geçip uyuyorum bi bakıyorum sabaha karşı gelmiş yanıma. Başıboş bırakınca iyice cozutuyor
Tam olarak anlatır mısınız nasıl olduEşimi bende uyardım anlamadı en son evde kavga koptu ondan sonra oynamaya ayar verdi
9. Seviyedeyim az kaldı yaşanacak gibiBir kez söyle, anlamadı
5 kez daha söyle, anlamadı
6.da fişini çek
7.de wifiyi kapat
8.de şarteli kapat
9.da bilgisayarı balkondan atarsın
Benim eşim evlenmeden öncede böyleydi ama benle buluşmak için falan kalkıyodu. Şimdi sürekli pcde. İzin günlerinde sabah kalkıp başına oturuyor yemek dışında da başından kalkmıyor. Hatta benide alıştırdı bende başladım arada oynamaya.1 senelik evliyim eşim üni yıllarında bilgisayar başından hiç kalkmadan oyun oynarmış tüm ailesi biliyor bayağı tartışmalar falan olmuş o dönem babasıyla. Yaklaşık 1 aydır tekrar başladı oyun oynamasına lafım yok ama saat kavramı yok.Bir oturuyor başına dünya yansa umrunda değil.. Geçen annesi kızdı sen karşı çık izin verme başlarsa bir daha bırakmaz diye bişey demedim bende.Gece geç saatlere kadar oynuyor bazen sabahlıyor öyle işe gidiyorsun.Ben çok abartı görüyorum.Belli saatler oynasa bi lafım olmaz ama canım sıkılıyor bu duruma. Eşi benim gibi olan var mı ? Ayrıca ne şekilde anlatabilirim bunu ?
Sürekli uyardım bide bendd bebek var oynamadı oynamadı çocuk doğdu oynamaya başladı tabii gergin olduğum için kavga çıktı anlamayan insana başka ne yapılırTam olarak anlatır mısınız nasıl oldu
Birlikte vakit geçiriyorsaniz, ev içinde ve iliskinizdeki sorumluluklarını yerine getiriyorsa üzerine gitmeyin derim. Oyun bir bağımlılık evet. Gece oturup sabahlıyorsa kendi problemi. Uykusuz işe gider ceremesini kendi çeker. Çocuk var mı bilmiyorum. İlerde çocuk olunca geceleri ilgilenmesi gerekecek, dünya yansa umrumda değil gibi bir simarikliğa girmemesi gerekir. Bunu konusabilirsiniz. Tamamen engellemeyin adamı. Ama kaygilarinizdan da bahsedin1 senelik evliyim eşim üni yıllarında bilgisayar başından hiç kalkmadan oyun oynarmış tüm ailesi biliyor bayağı tartışmalar falan olmuş o dönem babasıyla. Yaklaşık 1 aydır tekrar başladı oyun oynamasına lafım yok ama saat kavramı yok.Bir oturuyor başına dünya yansa umrunda değil.. Geçen annesi kızdı sen karşı çık izin verme başlarsa bir daha bırakmaz diye bişey demedim bende.Gece geç saatlere kadar oynuyor bazen sabahlıyor öyle işe gidiyorsun.Ben çok abartı görüyorum.Belli saatler oynasa bi lafım olmaz ama canım sıkılıyor bu duruma. Eşi benim gibi olan var mı ? Ayrıca ne şekilde anlatabilirim bunu ?
Aynı benim esimdi 11 senelik evliyiz ve bunun 10 senesi akşam 7 de bı basladimi gece 5-6 önce hayatta uyumazdi bizde hep kavga ederdik baktım vaz gecmiyo artık bende takmamaya başladım ne zaman şehir değiştirdik adam oyunu bıraktı kendi kendine yeter artık oynamiyacam dedi ve oynamiyo bir senedir...1 senelik evliyim eşim üni yıllarında bilgisayar başından hiç kalkmadan oyun oynarmış tüm ailesi biliyor bayağı tartışmalar falan olmuş o dönem babasıyla. Yaklaşık 1 aydır tekrar başladı oyun oynamasına lafım yok ama saat kavramı yok.Bir oturuyor başına dünya yansa umrunda değil.. Geçen annesi kızdı sen karşı çık izin verme başlarsa bir daha bırakmaz diye bişey demedim bende.Gece geç saatlere kadar oynuyor bazen sabahlıyor öyle işe gidiyorsun.Ben çok abartı görüyorum.Belli saatler oynasa bi lafım olmaz ama canım sıkılıyor bu duruma. Eşi benim gibi olan var mı ? Ayrıca ne şekilde anlatabilirim bunu ?
Gayet ilgili alakalıdır eşimNedense çevremden bunları çok duymaya başladım.
Benim nişanlım da çok sever ama ilgisini asla eksik etmez yanında.Haftada 1-2 gün anca oynar ben de kendini deşarj ediyor diye düşünüyorum. Ama sizinki çokmuş ya. İlgisi alakası nasıl ?
Benim eşimde oyun bilmezdi ilgi mükemmeldi evlenince pandemiden sardı sonu da gelmedi.Nedense çevremden bunları çok duymaya başladım.
Benim nişanlım da çok sever ama ilgisini asla eksik etmez yanında.Haftada 1-2 gün anca oynar ben de kendini deşarj ediyor diye düşünüyorum. Ama sizinki çokmuş ya. İlgisi alakası nasıl ?
Tipik Türk ailesi biz yapamıyoruz karısı halletslnAnnesi babasi da garip..senin evinde bilgisayar bagimlisi olduysa bu ebeveyn olarak senin sucun . Zamaninda yapicakti yapacagini. Size atamaz..ha biri benim damara bassa o bilgisayar ölür. Hersey ayarinda iyi. Esinizin bu konuda ayari yok.