• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oyun!!!

tamam söyliyim ama gülmek yok :) pokemon go oynuyorum.

Eşimle yürüyüşe çıkıyoruz, o anlatıyor ben pokemon yakalamaya çalışıyorum bazen o da teli kapattırmaya çalışıyor ama ters tepiyor :) aklım oyuna gidiyor. Bizimki eğlence ya, kafa dağıtmak için. Sen de eşinle biraz oynamayı denesene. Ben eşimin benimle aynı oyunu oynamasını isterdim mesela :)
evet onuda oynadık geçen hatfalrda ama benim telefonum dondu o bütün pokemonları topladı ben hiç toplayamamıştım sinir olmuştum

kız sen başka odaya gidince kendi bişey yapmamış gibi davranır emin ol suçlu sen olursun :D

Nasıl alıntı yapacağımı bilmiyorum sürekli oyun oynanması bana tuhaf gelmiyor, ne bileyim evli değilim erkek arkadaşım da benim gibi sürekli oyun oynar, sabahtan akşama skype'ta oluruz hatta bazen. Bir şeyleri karşı tarafa zehir etmektense birlikte zevk almasını öğrenmek gerek diye düşünüyorum. O oyun oynarken dizine yatın mesela, yakın durun ilgilenin, size anlatmasına izin verin oynadığı şeyi, belki paylaşamamak da oyun bağımlısı yapıyor olabilir eşinizi.

evet bunu yapcam mutlaka umarım ters tepip benim oyun oynamamdan mutlu olmaz :) ona karışmıyorum diye sevinir belki ama oynarken onun yanında değil başka bir oda da oynamalıyım diye düşünüyorum yanında olmayınca daha çok üzülür belki :))

Ama bunu yaparken muhakkak evi boşlayın. Yaptığınız şeyleri yapmayın. Temiz çamaşırı ütülü giysisi kalmasın. Evde yemek olmasın. Söylenirse oyun oynuyorum deyin.

Ama bunu yaparken muhakkak evi boşlayın. Yaptığınız şeyleri yapmayın. Temiz çamaşırı ütülü giysisi kalmasın. Evde yemek olmasın. Söylenirse oyun oynuyorum deyin.
ayyy valla kavga kıyamet olur o zaman hem bende rahat edemem ki öyle :halay::halay:

evet onuda oynadık geçen hatfalrda ama benim telefonum dondu o bütün pokemonları topladı ben hiç toplayamamıştım sinir olmuştum

ahaha... Toplarsın ya sıkıntı yapma. Keyif almaya bak. Beraber pokemon toplama yürüyüşüne çıkın. Sen de yakalarsın, o sinir olur biraz. Tatlı bir rekabet olur. Keyifli olur.

Nasıl alıntı yapacağımı bilmiyorum sürekli oyun oynanması bana tuhaf gelmiyor, ne bileyim evli değilim erkek arkadaşım da benim gibi sürekli oyun oynar, sabahtan akşama skype'ta oluruz hatta bazen. Bir şeyleri karşı tarafa zehir etmektense birlikte zevk almasını öğrenmek gerek diye düşünüyorum. O oyun oynarken dizine yatın mesela, yakın durun ilgilenin, size anlatmasına izin verin oynadığı şeyi, belki paylaşamamak da oyun bağımlısı yapıyor olabilir eşinizi.
davulun sesi uzaktan hoş gelir derler canım benim :) akşama kadar iki taraf çalışıyor eve kadın özlemle geliyor eşi elinde telefon bi hoşgeldin bile demiyor. çok üzücü

Geçen seneye kadar aynı durumdaydık, hatta konu açtım buraya.Ben çok kez konuşmuştum , bir müddet ayrı yaşamayı bile önerdim.ama umursamadı Benim eşimde sizinki gibi her konuda çok iyi tek sorunumuz oyun oynamasıydı, çünkü dialoğumuz kalmamıştı artık oyundan kafasını kaldırmıyordu hiç. Sonra buradan bir arkadaşın tavsiyelerine uydum. Sanki eşim evde yokmuş gibi davrandım. Yemek hazırladım yeyip kaldırdım, uykum geldi hiç birşey demeden gittim yattım, markete mi çıkılacak. Hazırlandım çıktım. Ama ona karşı hep güleryüzlü oldum. Her sorusuna güleryüzle cevap verdim. ama arada lafımıda soktum :) Misal yemeğe beni niye çağırmadın diyor, ayy canım oyun oynuyordun rahatsız etmek istemedim dedim. 1-2-3 derken baktıki hiç ona ihtiyacım yok. Kendini evde fazlalık hissetmeye başladı. İşte o zaman son konuşmayı yaptık, bu şekilde devam ettiğin sürece eş olarak benim hayatımda olmayacaksın dedim. En fazla ev arkadaşı gibi yaşarız, masrafları bölüşürüz falan dedim. O gün söz verdi artık evde oynamayacağım diye, arada yine alıyor telefonu eline ama bu konuyu konuşmuştuk diyorum. Tamam günlük puanları toplıyım bırakıcam diyor :)) 10 dk içinde bırakıyor zaten.
Çok şükür atlattık o dönemleri. darısı başına inşallah. Sende bir müddet bu taktiği deneyebilirsin, inşallah sendede işe yarar. Yalnız uyarmak zorundayım. İnsan sevdiğiyle aynı evde bukadar uzak davranınca üzülüyor biraz, ben dokunmayı falan çok özlemiştim o dönem :)

akıllı telefonları elden çıkarın derim ben.. hiç sevmem sürekli oyun oynayan insanları, elinden telefon düşürmeyenleri. acayip itici ve bomboş geliyorlar bana. telefonu sadece alo demek için kullanırım olması gerektiği gibi.

Geçen seneye kadar aynı durumdaydık, hatta konu açtım buraya.Ben çok kez konuşmuştum , bir müddet ayrı yaşamayı bile önerdim.ama umursamadı Benim eşimde sizinki gibi her konuda çok iyi tek sorunumuz oyun oynamasıydı, çünkü dialoğumuz kalmamıştı artık oyundan kafasını kaldırmıyordu hiç. Sonra buradan bir arkadaşın tavsiyelerine uydum. Sanki eşim evde yokmuş gibi davrandım. Yemek hazırladım yeyip kaldırdım, uykum geldi hiç birşey demeden gittim yattım, markete mi çıkılacak. Hazırlandım çıktım. Ama ona karşı hep güleryüzlü oldum. Her sorusuna güleryüzle cevap verdim. ama arada lafımıda soktum :) Misal yemeğe beni niye çağırmadın diyor, ayy canım oyun oynuyordun rahatsız etmek istemedim dedim. 1-2-3 derken baktıki hiç ona ihtiyacım yok. Kendini evde fazlalık hissetmeye başladı. İşte o zaman son konuşmayı yaptık, bu şekilde devam ettiğin sürece eş olarak benim hayatımda olmayacaksın dedim. En fazla ev arkadaşı gibi yaşarız, masrafları bölüşürüz falan dedim. O gün söz verdi artık evde oynamayacağım diye, arada yine alıyor telefonu eline ama bu konuyu konuşmuştuk diyorum. Tamam günlük puanları toplıyım bırakıcam diyor :)) 10 dk içinde bırakıyor zaten.
Çok şükür atlattık o dönemleri. darısı başına inşallah. Sende bir müddet bu taktiği deneyebilirsin, inşallah sendede işe yarar. Yalnız uyarmak zorundayım. İnsan sevdiğiyle aynı evde bukadar uzak davranınca üzülüyor biraz, ben dokunmayı falan çok özlemiştim o dönem :)
öncelikle tebrik ederim sizi okurken gözlerim dolu daha ondan ayrı uyuyamıyorum o uyumadan uyuyamıyorum öyle bir huyum var malesef çook sulu gözüm ben markete gidiyorum derken bile ağlarım o derece ama çook mantıklı yapmaya çalışcam mutlaka inşallah düzelir

Başka türlü olmaz o iş ben diyeyim size. Yoksa sizin oyun oynamanızdan gayet keyif alır bu adam. Başka odada olmanızı da çok umursamaz, o da rahat rahat oyununu oynar.
offf offff bir bebeğimiz olsa diyorum acaba daha beter mi olur yoksa düzelirmydi

Bebeğin karı koca arasında kötü giden ilişkiyi duzelttigini şimdiye kadar görmedim valla.
kötü giden bir ilişkimiz yok ben 1 ay öncesine kadar vajinismusdum o dönemde dahi herşeyimiz çok güzeldi sadece oyun haricinde bir sorunumuz yok hani bebk olursa eminim ki ilgilenir ve artık yetişkin bir birey olduğunun farkına varır mı acaba diye düşünüyorum

Çocuğunuzmuş gibi oyunu tamamen yasaklamak yerine sınır koymasını isteseniz daha hoş olmaz mı? Kavga ederek bu tip şeyleri çözebilen görmedim şimdiye kadar.

Mesela her akşam eve geldiğinizde yemek+ sohbet için iki saat ayırın kendinize. Sonra o oyununu oynasın yatana kadar siz de başka şeylerle ilgilenin.
Ben soylediginizi esime teklif ettim. En azindan yemek yerken alma tlfonu eline dedim ama dinlemiyor. Kendi haline bıraktim artik. Oyle de ne sohbet var ne de muhabbet. .. ne yapacagımı sasirdim.

kötü giden bir ilişkimiz yok ben 1 ay öncesine kadar vajinismusdum o dönemde dahi herşeyimiz çok güzeldi sadece oyun haricinde bir sorunumuz yok hani bebk olursa eminim ki ilgilenir ve artık yetişkin bir birey olduğunun farkına varır mı acaba diye düşünüyorum

Kötü kavramı kişiden kişiye değişir sanırım. İletisim sıkıntısı olan bir ilişki kötü bir ilişkidir bana göre. Size göre değildir belki bilmiyorum.

Vajinismustan bir ay önce kurtulmusken çocuk yapmak da çok mantıklı gelmedi bana açıkçası. Önce cinselliginizi yaşayın, oturtun ondn sonra düşünün bence. Bu şekilde daha çok zarar verirsiniz evliliginize sanki.

Ben soylediginizi esime teklif ettim. En azindan yemek yerken alma tlfonu eline dedim ama dinlemiyor. Kendi haline bıraktim artik. Oyle de ne sohbet var ne de muhabbet. .. ne yapacagımı sasirdim.

Dinlemiyorlarsa siz de onları dinlemeyin yahu. Yapmayın istediklerini, evinize bakmayın, yemek yapmayın aç kalsınlar.
Böyle evlilik olmaz ki. Yemekte bile elinde telefon olan adama eş denmez.

valla bizde de aynı durum var, eşimi bıraksan saatlerce oyun oynar. çeşit çeşit oyun indiriyor teline. şu anda benim işime geliyor ben tez yazdığımdan, ama tez bitince ne yaparız onu bilmem :D

Dinlemiyorlarsa siz de onları dinlemeyin yahu. Yapmayın istediklerini, evinize bakmayın, yemek yapmayın aç kalsınlar.
Böyle evlilik olmaz ki. Yemekte bile elinde telefon olan adama eş denmez.

düşüncelerin çok güzel ancaaaak ben bunu yapsam sadece iletişim sorunum varken sanırım bir çok problemimiz ortaya çıkar :)

Back
X