Oyunbozan oldugumu dusunuyorlar!!!

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Selam kizlar is yerinde bir arkadasim var birlikte oturuyoruz cagri operatoruyuz yakiniz.. Bugun yemege cikicaktik onlar 8de is basi yaptilar ben 9bucukta. Doner ismarlicaz neyse cikicaz 1de dediler ben henuz ac degildim 1bucukta cikalim dedim suratlari dustu iste biz aciz filan dediler dedim siz cikin ben sonradan da ismarlarim problem degil. Her neyse..
Maillesiyorduk arkadasim kirk yilda bir birlikte yemege cikicaz oyunbozanlik yapmayin dedi. Ben de mail olarak dondum bana mi demek istiyosun diye cvp yazmadi. Neyse...
Sonra tam molaya cikiyorduk bagira cagira birilerini dovmek istiyorum ama ne zaman olcak diye soylendi ben yine bisey demedim. Onlar moladayken aldim kulakliklarimi ciktim baska yere oturdum. Sonucta muhabbetin ustune oldugu icin alindim. Ve gittim yazmislar iste niye gittin dkda harcadan bizi diye.. Ben de oyunbozanlik yaptigimi dusundugunuz ve dovmek istediginiz bir arkadasla birlikte oturmanin manasinin olmadigini soyledim. Arkadasim sana soylemedim baska arkadasa soylendim abim hakkinda dedikodu cikarmis dedi gel dedi. Ben de cvp atmadim ve gitmedim. Haksiz miyim kizlar? Hep kendilerine uyum saglamami istiyolar sagliyorum sikinti yok ne zaman bisey diyey boyle atar yapip laf sokuyolar ben de en son dayanamadim. Sizce artik nasil davranmaliy fikir verir misiniz?
Tesekkurler..

Selam kizlar is yerinde bir arkadasim var birlikte oturuyoruz cagri operatoruyuz yakiniz.. Bugun yemege cikicaktik onlar 8de is basi yaptilar ben 9bucukta. Doner ismarlicaz neyse cikicaz 1de dediler ben henuz ac degildim 1bucukta cikalim dedim suratlari dustu iste biz aciz filan dediler dedim siz cikin ben sonradan da ismarlarim problem degil. Her neyse..
Maillesiyorduk arkadasim kirk yilda bir birlikte yemege cikicaz oyunbozanlik yapmayin dedi. Ben de mail olarak dondum bana mi demek istiyosun diye cvp yazmadi. Neyse...
Sonra tam molaya cikiyorduk bagira cagira birilerini dovmek istiyorum ama ne zaman olcak diye soylendi ben yine bisey demedim. Onlar moladayken aldim kulakliklarimi ciktim baska yere oturdum. Sonucta muhabbetin ustune oldugu icin alindim. Ve gittim yazmislar iste niye gittin dkda harcadan bizi diye.. Ben de oyunbozanlik yaptigimi dusundugunuz ve dovmek istediginiz bir arkadasla birlikte oturmanin manasinin olmadigini soyledim. Arkadasim sana soylemedim baska arkadasa soylendim abim hakkinda dedikodu cikarmis dedi gel dedi. Ben de cvp atmadim ve gitmedim. Haksiz miyim kizlar? Hep kendilerine uyum saglamami istiyolar sagliyorum sikinti yok ne zaman bisey diyeyim boyle atar yapip laf sokuyolar ben de en son dayanamadim. Sizce artik nasil davranmaliyim fikir verir misiniz?
Tesekkurler..

haksızsınız. herkes 13 de çıkacakken 13.30 diye herkesin size uymasını beklemeniz hoş değil.
bir de bunun için sizi neden dövsünler gereksiz alınganlık olmuş.
ha çok samimi değilseniz ve ayrı takılmak normalse arkadaş grubunuzda normal bir davranış ama diğer dövme olayını üstünüze alınmanız yine de gereksiz alınganlık.

yani onlar kalabalıkmış. senin onlara uyman lazımdı. üstelik söylediğin saat ile onların istediği saat arasında yarım saat var sadece. nezaket göstermen gerekirdi.

her zaman böylelerse neyse de hemen bi sorunda da kulaklık takıp başka yere oturmak vs çocukça olmuş biraz.

Iyi de yarım saat sonra acıktın mı bari?? ısrar etmişler gitseydin arkadaşların da darılmazdı zatnien senden hoşlanmasalar bir kere derler gelmiyorum diyince ısrar etmişler. Hani desen ben aç değilim hiç yemiyecem anlarım ama yarım saat için arada çok fark yok. Alınganlık yapmışsın ve kendini naza çekmişsin gibi geldi.
Insan hatır için çiğ tavuk yer derler

9 da mesai ye başlamışsın 8 de başlayan insanlar niye seni beklesin ki?? Hemn de onlar çoğunlukken ? Üstüne bi de trip atmissin iyi yine seninle konuşuyorlar. İyi arkadaşların var.

Evet haksızsınız.
"1 de acıkmadm ama 1 buçukta acıkırım" diye düşünerek mi topluluğa uymadınız..
Sizi dövmek isteyecek sorun da olmamış, alınmanız gereksiz olmuş biraz

Sizde hakikaten gıcıksınız yani. 1de tok olup yarım saat sonra mı açıkmış olacaktınız. Ne buyuk bir fark. Bende sevmem sizin gibi laf dolandiranları. Iyi yapmislar (hatta az yapmışlar. Belliki deger veriyorlar yada sakin, ilimli insanlarmis.) valla.

Biras oyun bozan durumunda olmussunuz ama Cok onemli seyler degil bunlar kiz arkadaslariniz icin degerlisiniz demekki gonul almaya calismislar uzerinde durmayin ama aciktilarsa nezaketen gidin bence birdahakine halledilir

Mola saatlerine hep onlarin istedigi saatte cikicaz yemeklerini onlar ayarlicak ama benim istedigim saatte onlar olmicak ben ne anladim bu arkadasliktan? Uyumu hep benim gostermemi bekliyorlar. O da sikinti degil. Benim sorunum laflari..

evet oyun bozansın.çoğunluğa uyman gerekirdi,niye insanlar yarım saat için senin acıkmanı bekleyecek ki.ben olsam bir daha hiç bir plan yapmak istemezdim seninle.bilaç gün sonra arkadaşlarım beni aralarına almıyor diye konu açarsan şaşırmam

Mola saatlerine hep onlarin istedigi saatte cikicaz yemeklerini onlar ayarlicak ama benim istedigim saatte onlar olmicak ben ne anladim bu arkadasliktan? Uyumu hep benim gostermemi bekliyorlar. O da sikinti degil. Benim sorunum laflari..

iyide onlar fazla kişi ..herkes acıkmış senin keyfini mi bekleyecekler acıkasın diye..

Onlar 8 de başlamış,sen 1.5 saat sonrasında mesaiye başlamişsin madem bir organizasyon yapılacak "kaçta çıkalım"diye konuşulmalıydı sende fikrini söylerdin ortak bir saat ayarlanıp çıkılırdı ama sende sonrasinda biraz alinganlik yapmissin gibi geldi bana

Hem haksızsınız hemde kusura bakmayın ama oyunbozansınız
Yarım saat o kadar fark etmed tok adama
Yarım saatte deli gibi acıkmayacağınıza göre, aç insanları bekletmemeliydiniz.
Kaç yaşındasınız ?

Back
X