Oyuncak göndermiş 🤬

Merhabalar, şimdi belki bu da dert mi diyeceksiniz ama ben accaaaayip sinirlendim. Bir kaç gün önce kargodan mesaj geldi paketiniz var diye. Benim nişanlım da ben sormadan ona kendisi bir kaç gündür durmadan bunu dillendiriyodu sana süpriz yaptım şu bu bilmem ne . Hatta bugün aradığında da sordu geldi mi kargo diye o zaman daha gelmemişti. Ama söylemiyordu ne olduğunu . Bende beklentiye girdim acaba nedir diye . Heyecan yaptım hatta bu kadar sorduğuna göre demekki güzel bişi sandım.

Kendisi öyle çok hediye falan alan insan değildir. Doğumgünümde bile hediye görmemiştim yani öyle söyliyim. Hiç almadı değil aldı bir kaç sefer ama böyle kendimi özel hissettirecek süprizler yapmadı.

Neyse geldi biraz önce kargo gelen küçük peluş bi oyuncak 🤬 sevimli bi hayvan oyuncağı. Tamam ben hayvanları seviyorum evet o da herhalde sevimli olacağını düşündü ama ben çok sinirledim moralim bozuldu. Şimdi görecek teslim olduğunu sorduğunda ne cevap verim . Gerçekten sinirlendim ya !
Yüzük mü bekliyordun belki ayıcığın bi yerlerine gizlemiştir bıçakla parçala 😅😅😅🤪

Merhabalar, şimdi belki bu da dert mi diyeceksiniz ama ben accaaaayip sinirlendim. Bir kaç gün önce kargodan mesaj geldi paketiniz var diye. Benim nişanlım da ben sormadan ona kendisi bir kaç gündür durmadan bunu dillendiriyodu sana süpriz yaptım şu bu bilmem ne . Hatta bugün aradığında da sordu geldi mi kargo diye o zaman daha gelmemişti. Ama söylemiyordu ne olduğunu . Bende beklentiye girdim acaba nedir diye . Heyecan yaptım hatta bu kadar sorduğuna göre demekki güzel bişi sandım.

Kendisi öyle çok hediye falan alan insan değildir. Doğumgünümde bile hediye görmemiştim yani öyle söyliyim. Hiç almadı değil aldı bir kaç sefer ama böyle kendimi özel hissettirecek süprizler yapmadı.

Neyse geldi biraz önce kargo gelen küçük peluş bi oyuncak 🤬 sevimli bi hayvan oyuncağı. Tamam ben hayvanları seviyorum evet o da herhalde sevimli olacağını düşündü ama ben çok sinirledim moralim bozuldu. Şimdi görecek teslim olduğunu sorduğunda ne cevap verim . Gerçekten sinirlendim ya !
hahahaha bu erkeklerin çoğu anlamıyor bu hediye işinden.Hiç hoşlanmam bu hediye gelen peluş oyuncaklardan lisede genelde sevgililer alırlardı

bazı erkekler hepten çocuk ruhlu oluyor bence. hani zaten çocuklarda, sizin ki iflah olmaz sanırım.
erkekler belki daha romantik hediyelerden anlamıyorlar ama en azından bu karantina süreçlerinde ihtiyacınız olduğunu bildiği birşeyi yollayabilirdi.
hem kullanırdınız hem de hoşluk olmuş olurdu.
bence gereksiz olmuş ama üzerine gider sorun çıkarırsanız, daha iyisi için çabalamak yerine bir daha hiç almaz.

Ahahah geçen sene karşılaştık ,kız neden ayrıldın diyo öküz ya ,kargoyu dedim,kargocunun suçuymuş geç teslim etmişler 🤭
Sonra demez mi ama ben senin için suşi yedim hiç mi hatrı yoktu 😬🤣🤣🤣
Adamın doğması felaket kuzum sen bu er kişisini çok mu aradın laz fıkraları gibi herif. Bununla çıkmaya devam etseydin ana haber bültenlerine konu olurdun sen genç sevgilisine sürpriz yapmak için diye demeçler verilirdi adına

Adamın doğması felaket kuzum sen bu er kişisini çok mu aradın laz fıkraları gibi herif. Bununla çıkmaya devam etseydin ana haber bültenlerine konu olurdun sen genç sevgilisine sürpriz yapmak için diye demeçler verilirdi adına
Valla hemen ayrıldım bu ne ya gerçi eşiminde ondan kalır yanı yok . :olamaz:
İlk evlilik yıl dönümü hediye almış ,port mantonun üzerine koymuş .Tv izliyoruz diyo port mantonun üzeri pislik git bak ,yav dün sildim zaten boy bacak kadar yorma tırmanamam akşam akşam neyse baya laf dedi kızarak gittim tırmanarak baktım poşet aa dedim bişi var ,saftiriğim ya açtım kolye almış 🤣🤣🤣 dedim bir büyüteç getir bu neymiş :halay::işsiz:
yahu böyle hediye mi verilir arkadaş bende ki lans komedi gibi hayatım var 😬

İlk evlilik yıl dönümü hediye almış ,port mantonun üzerine koymuş .Tv izliyoruz diyo port mantonun üzeri pislik git bak ,yav dün sildim zaten boy bacak kadar yorma tırmanamam akşam akşam neyse baya laf dedi kızarak gittim tırmanarak baktım poşet aa dedim bişi var ,saftiriğim ya açtım kolye almış 🤣🤣🤣 dedim bir büyüteç getir bu neymiş :halay::işsiz:
eş kişisine yapılacak bir şey yok sen eşine de bacım sürpriz gibi adamsın bana sürprize gerek yok 😀hediyesavarsın resmen

Ben peluş oyuncaklara bayılırım hatta avm ye gidersem mutlaka toyzz shop'a da uğrarım, bakarım avmye o mağaza burada var mı diye :) Ama tabii ki hediye size geldi ve hoşunuza gitmedi ama o beğeneceğinizi düşünerek almış o yüzden kalbini kırmayın bence beğenmediğinizi söylemeyin. Biraz zaman sonra konusunu açarsınız direk beğenmedim demek yerine mesajı dolaylı yoldan verirsiniz. :KK16:

Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz diye düşünüyorum 🙄

aa ben çok severim peluş oyuncak, çok sevimliler, beni çok mutlu ederdi kesin. hediye illa ki takı,pırlanta, tek taş mı olmalı yani.

Back
X