Oyuncak göndermiş 🤬

Merhabalar, şimdi belki bu da dert mi diyeceksiniz ama ben accaaaayip sinirlendim. Bir kaç gün önce kargodan mesaj geldi paketiniz var diye. Benim nişanlım da ben sormadan ona kendisi bir kaç gündür durmadan bunu dillendiriyodu sana süpriz yaptım şu bu bilmem ne . Hatta bugün aradığında da sordu geldi mi kargo diye o zaman daha gelmemişti. Ama söylemiyordu ne olduğunu . Bende beklentiye girdim acaba nedir diye . Heyecan yaptım hatta bu kadar sorduğuna göre demekki güzel bişi sandım.

Kendisi öyle çok hediye falan alan insan değildir. Doğumgünümde bile hediye görmemiştim yani öyle söyliyim. Hiç almadı değil aldı bir kaç sefer ama böyle kendimi özel hissettirecek süprizler yapmadı.

Neyse geldi biraz önce kargo gelen küçük peluş bi oyuncak 🤬 sevimli bi hayvan oyuncağı. Tamam ben hayvanları seviyorum evet o da herhalde sevimli olacağını düşündü ama ben çok sinirledim moralim bozuldu. Şimdi görecek teslim olduğunu sorduğunda ne cevap verim . Gerçekten sinirlendim ya !
Sizinki normalmiş,benimki doğum günümde oyun hamuru almış seviyorum diye Allahtan ağzından aldımda kargoyu iptal ettirdim.Bir ara kırtasiyede sevdiğimi söylemiştim,artık o kadar şey aklında kalmamış oyun hamuru kalmış😀

Merhabalar, şimdi belki bu da dert mi diyeceksiniz ama ben accaaaayip sinirlendim. Bir kaç gün önce kargodan mesaj geldi paketiniz var diye. Benim nişanlım da ben sormadan ona kendisi bir kaç gündür durmadan bunu dillendiriyodu sana süpriz yaptım şu bu bilmem ne . Hatta bugün aradığında da sordu geldi mi kargo diye o zaman daha gelmemişti. Ama söylemiyordu ne olduğunu . Bende beklentiye girdim acaba nedir diye . Heyecan yaptım hatta bu kadar sorduğuna göre demekki güzel bişi sandım.

Kendisi öyle çok hediye falan alan insan değildir. Doğumgünümde bile hediye görmemiştim yani öyle söyliyim. Hiç almadı değil aldı bir kaç sefer ama böyle kendimi özel hissettirecek süprizler yapmadı.

Neyse geldi biraz önce kargo gelen küçük peluş bi oyuncak 🤬 sevimli bi hayvan oyuncağı. Tamam ben hayvanları seviyorum evet o da herhalde sevimli olacağını düşündü ama ben çok sinirledim moralim bozuldu. Şimdi görecek teslim olduğunu sorduğunda ne cevap verim . Gerçekten sinirlendim ya !
hediyeyi beğenmemek olur mu ya bana gelse o süprizden dolayı dahi mutlu olurum isterse bir toka olsun ne fark eder çok yanlış düşünüyorsun küçük şeylerle mutlu olmaya çalış yoksa kendini çok yıpratırsın..

En azından bulaşık leğeni ve tuzluk alıp sana hediye aldım diye koşa koşa gelmemiş (nişanlıyken biz)hahaha🤪garıbim evine aldığı ilk leğen ve tuzluğun sevincini görünce,bundan iyi koca olur demiştim.Hakkını yemeyim şimdi öğrendi güzel hediye almasını.Sizde kırmayın o kadar heves etmiş, güzel bişey yaptığını sanmış 😂zamanla ögretirsiniz.

:)) hediye hediyedir ya boşverin sevinin gitsin
Benim eşim de sevgiliyken bana hediye almıştı
Kargo geldi heyecanla açtım, aa anne sana hediye göndermiş dedim ayakkabıyı görünce :KK70:
Resmen anne ayakkabısıydı, bir de demez mi senin için ayakkabı beğendim diye 😂

Bak bir de aklıma geldi
Kardeşim üniversitedeyken erkek arkadaşı sıcak su torbası hediye almıştı 😂😂
O da aynı sizin durum gibi kargo gidene kadar hediyem var sürpriz falan dedi durdu, kardeşim heyecanla kargoyu bekledi, kargo geldi içinden sıcak su torbası çıktı 😂😂😂
Kardeşim de çok bozulmuştu 😂

doğumgünü hediyem + 11. ay dönümü hediyemiz (ay dönümü bilmemne kutlamayız hiç) olarak askerdeki sevgilim fosforlu kalem gönderdi. geçenlerde twitterda biri paylaşmış, simli mimli fosforik kalemler, ben de altına 'buldurun bana bundaan!' yazmıştım twiti atan kişiye. onu görmüş bulmuş düşünmüş almış. ben çok mutlu oldum yau, ince görmüş diye. sizinki de o kadar heves etmiş niyetlenmiş sürpriz yapmaya. bozmayın bence :)

Sanırım üzüntümün ve kızgınlığımın sebebi bana değer vermemesini hissetmem. Durumu olmasına rağmen bana hediye olarak güzel değerli bir şey hiç almadı. Ki kendisi, erkek severse parayı kadın için kazanır gibisinden laflar söyler . Hani kadına parayı harcar der ama ben ondan bana harcanan bişi göremiyorum. Kendi dediklerinin yanında da mantıken değersiz hissettirdi beni bilemiyorum🤦🏻‍♀️

Bwn olsamm der ım acıkcası..kadına ne akınır ne alınmaz ogrenmıs olur.saçma

Sanırım üzüntümün ve kızgınlığımın sebebi bana değer vermemesini hissetmem. Durumu olmasına rağmen bana hediye olarak güzel değerli bir şey hiç almadı. Ki kendisi, erkek severse parayı kadın için kazanır gibisinden laflar söyler . Hani kadına parayı harcar der ama ben ondan bana harcanan bişi göremiyorum. Kendi dediklerinin yanında da mantıken değersiz hissettirdi beni bilemiyorum🤦🏻‍♀️

benzer benzer. durup durup 'sana çogzel bişey alasım var, ay sana ne alsam, söyle sana ne alayım' falan der ama ben gereği olmayan şeyin hediye alınıp verilmesini saçma buluyorum, o yönde bir beklentim yok. bir şey satın almaz ama 'yurtdışına taşınırsak seni şöyle şöyle koşullarda yaşatmak istiyorum, o yüzden şöyle şöyle işler bakıyorum' gibi şeyler denmesi bana yetiyor, samimiyetine güveniyorum. erkekler biraz düz ya. istiyorsanız bir tık daha açık olun kendisine.

Adam hediye alır suç almaz suç adı üstünde hediye zaten ne aldığının ne önemi var. Hayır ne bekliyordunuz tek taş pırlanta mı? Bunda sinirlenecek ne var anlam veremedim.

Ya burada üyenin birine eşi doğum gününde suni çim ve çicekli yer ızgarası almıştı. Sükredin bence 🤣
Bana peluş alınsa cok hosuma giderdi ama sizin hosunuza gitmeyeceğinizi sevgilinizin bilmesi lazımdı.

Arada "aklimdasin" tadinda minik hediyeleri severim ben ama bu tarz minik hediyeler anlik verilince hoş oluyor, hiç beklenti yaratmadan...

Bit kadar şey alip "hediye geldi mi, hediye geldi mi" diye kafa ütüleyince ve sonunda minik olunca insan gayet sinir olur yani. Aşiri haklisin.👍👍👍👍

Peluşlari da severim bu arada ama buyuklerinden olacak. 🙃 Eşim magazadaki ennn kocaman ayiyi almisti bana. (Ohh hava mi da attim gidiyom)😂😂😂

Kim çıkardı ya bu kadınlar gül sever peluş sever diye erkelerimiz de aklı başka şeye yetmeyince ya gül ya da peluş ayı alıyorlar. Onun yerine bizi yemeğe getirseler daha makbul görür.

Back
X