oyuncak tükyanı

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
kızlar. bebeklerimiz artık 7 ayı geçtiler. tabi benim oğlum 26 şubat doğumlu, belki de en küçük biziz şubat bebişleri içinde. her neyse. artık büyüdüklerine göre oyuncakları da değişti. gamyoncuiremsu oyuncak almaya gittiğimde bakıyorum zihin geliştirici oyuncaklar çok aşırı pahalı. ucuz oyuncaklar da işe yaramıyor. benim gittiğim yerler büyük alışveriş mağazasındaki marka oyuncakçılar ama başka alternatifim yok şimdilik. sizler neler aldınız bebeğinize oyuncak? en sevdikleri oyuncak ne? özelliği ne? nerden kaç paraya aldınız?

bu benim oğlumun favori oyuncağı. eşim ve ben de oynuyoruz. çok güzel. bize hediye gelmişti bu yüzden fiyatını bilmiyorum. tabi belli bir süre sonra sıkılıyor bundan. alakasız şeylerle oynamaya başlıyor. peçete, çorap, şişe...

efenin agzina alabildigi hersey favori oyuncagi oluyor. yerimseniben
Onun haricinde müzik calan oyuncaklari daha cok seviyor.

Kızım şimdiye kadar küçük oyuncakların dışında, playskool 2'li egzersiz arkadaşım, şirin kanatlar emekleme arkadaşımla oynamıştı..Şimdi

chicco dj yürüteçin oyuncağı (org şeklinde),
playskool yaramaz toplar,
playskool ilk arabam,
fisherprice aktivite masasıyla oynuyor..
Tabi sürekli olarak farklı renk ve dokudaki toplardan da veriyoruz eline..
Eski oyuncaklar da (çıngırak, dişlik vs) ara ara çıkıyor..

Evet biraz pahalılar ama küçük oyuncaklara göre daha oyalayıcı ve daha faydalılar..

Biz şimdilik playskool yaramaz toplar ve playskool ilk arabamı aldık(aynı zamanda yürüteç oluyor)..Ama hiç suratlarına bakmıyo..

Kaan Talha nın ilgi alanı mutfak çekmeceleri elektrik kabloları ve bilgisayar: )

ewet bizim de en güzel oyuncaklarımız elektrik kabloları kumanda bilgisayar şarj makineleri ...

elektrikçi olcasss bizz... :))

of bizimkide öle ya pc e deliriyo benden ii kullanıyo valla 10 barnak:roflol:
kablolara da bayılıyo sandalyenin bacaklarına helee kafamçokkarıştı

arkadaşlar üzerinde hayvan ve eşya resimler olan yumuşak kumaştan küpler var..cok pahalı degıl 15-25 tl arasında degısıyor fıyatları..zamanla hem onalrın üstündeki objelerı ögrenıyorlar hem resimler ilgi çekici gelıyor hemde küpleri üstüste koymayı başarıyorlar..üstelık tehlikeside yok..benım kızıma gelınce dedesinin edirneden aldıgı sarı bir ayıcıgı var onu cok sevıyor bırde dönencesını cıkartıp eline verıyoruz onun ayıcıklarınıda cok sevıyor..ve şimdilik dişini kaşıyabılecegı ne bulursa oyuncak sayıyor.(kaşık,tabak,çanak,plastik kutu artık ne geçerse eline)

ewet bizim de en güzel oyuncaklarımız elektrik kabloları kumanda bilgisayar şarj makineleri ...

elektrikçi olcasss bizz... :))

aynen ya arda yı anlatmıssın sanki..
bide bizim oyuncakalrımız çiçekelr saksılar sandalyenin backları su şişesi uyku arkadaşı bide çıngırağı ha bide emzik kutusu:roflol:

ıslak mendil paketleri, mause, terlikler,su damacanası,buzdolabındaki magnetler ilgi alanımız:)
bide pilli trenimiz var ışıklı müzikli ona deli oluyor.ve ailecek oynadığımız uzaktan kumandalı arabamız:) aslında babasına almıştım geçen sevgililer gününde ama şimdi efeyle beraber oynuyoruz biz kullanıoz efe yakalamaya çalışıyor.deli gibi çocuk peşinden gidiyor ama emeklemesi son sürrat oldu sayesinde buda kötü tarafı:)

NERY canım ilk arabamın yürüteç halini rahat kullanabiliyormu şuanda ?bende almak istiyorum ama acaba ileri iterken kayıp düşermi diye tereddüt ediyorum

ıslak mendil paketleri, mause, terlikler,su damacanası,buzdolabındaki magnetler ilgi alanımız:)
bide pilli trenimiz var ışıklı müzikli ona deli oluyor.ve ailecek oynadığımız uzaktan kumandalı arabamız:) aslında babasına almıştım geçen sevgililer gününde ama şimdi efeyle beraber oynuyoruz biz kullanıoz efe yakalamaya çalışıyor.deli gibi çocuk peşinden gidiyor ama emeklemesi son sürrat oldu sayesinde buda kötü tarafı:)

NERY canım ilk arabamın yürüteç halini rahat kullanabiliyormu şuanda ?bende almak istiyorum ama acaba ileri iterken kayıp düşermi diye tereddüt ediyorum

Canım NERY e sormuşsun ama yürüteç hali çok kullanışlı değil..Yani biraz hafif geldi bana ..Tutup ittiği zaman çok hızlı gidiyo,bunun içinde hemen düşüyo benim oğlan..Kaldıki normalde koltuklara tutunup yürümeye başladı gibi..Ama yürüteç çok işe yaramadı bizde..

bizim oyuncaklarımızda: çekmeceler,içindekiler bi güzel yerlere atılıyo,kumanda,su damacanasının ucundaki hortum alınıyo ,artık oyuncak sepetinde temelli,klavyeye bayılıyoz aynen on parmak,buzdolabının kapaktaki şişe bölümü,açık bi yakalarsa alabilene aşk olsun......gamyoncuiremsu

kızlar bebişlerimizin oyuncaklarını eklesek de burası oyuncak dükyanı gibi olsa olmaz mı ? :)

kızlar oğluma yeni oyuncak buldum. pet şişenin içine çakıl taşları doldurdum. oğlum pek sevdi. sallayıp duruyor. tavsiye ederim

aslıcım pet şienin içine koyduğun taşlar tehlikeli olablir canım bence sanırım hülyanın oğluydu pet şişenin ağzını açabilmişti ve fantayı dökmüştü hayatım bu sıpalar bizim yok yapamaz dediğimiz şeyleri bazen çok rahat yapabiliyorlar benim kız da kumandanın pillerini nasıl etmiş çıkartmış anlamadım o yüzden kumandayı almak istediği zaman pillerini çıkarıyorum

zeynebin fisher price müzikli ineği var 14 liraya almıştım

kraftın rengaren tırtılı var 15 lira kraft mavi inek 8 lira çıngırağımız var hediye gelmişti şimdi kraftın yürütecini aldım aktivitel iyürüteç diye geçiyormuş kampanya fiyatı 79 lira içinde yarım saat falan oyalanıyor ama nedense zeynep ıslak mendile ve kumandaya daha çok ilgi gösteriyor

biz de o kadar çok oyuncak var ki görmelisiniz.çoğu büyük kızımın oyuncaklarıydı şimdi kardeşine verdi.yani ben fazla oyuncak almayı düşünmüyorum,tabi dayanabilirsem.ev taşıdığımızda nakliyeci eşime, abi oyuncakçı dükkanı mı açacaksın diye sormuş:) bunlar daha seçilip kalanlar bir o kadarınıda attık,dağıttık.

zaten oğlumu yalnız bırakmıyorum canım. kapağını da kontrol ediyorum sık sık :)

Back
X