oyuncak tükyanı

evet aslında önemsiz gibi görünsede çok önemli bir konu oyuncak meselesi
bu arada arkadaşım mesleğine bankacı yazıyor hem oyuncak işi hem bankacılık nasıl olacak

:)
canım haklısın onu güncellemeyi unutmusum ben 4 ay önce bankadan ayrıldım bana göre değildi kimseye faydam oldugunu hissetmeden motomod devam eden bir işti
ve dediğim gibi çocugun bakıcı ellerine kalmaması için erken davrandım çünkü çocuk düşünüyorum
sonra arkadaşımın kızına olanlar bu işe eğilmeye itti
zaten çocukları çok severim ve aram hep iyidir.
ve çevremde çok fazla arkadaşımın çocukları bakıcıda ve hep aynı açıyorlar çocugun önüne tv de çocuk kanalı çocuklar yaratıcıklarını keşfedemiyor.

benim de hem oyuncak hemde aktivitenn yapılabileceği bir yer oluşturmak geldi aklıma
ama anaokulu gibi değil tamamen çocukların birbiri ile tv karşısında olmadan hem iletişim kurmasını sağlayan hemde kaliteli oyuncaklara sahp olacağı bir yer

ve ozellikle organik urunlerin olduğu bir yer

organik oyuncakların pahalı olmasına gelince ondan bahsetmiştim bizde aynı dertten muzdaripiz
alışveriş merkezi markaları dükkan kirasından çok fazla fiyat ekliyorlar
ünlülerin açtığı mekanlarda öyle çünkü ticarethane gibi iş yapıyorlar
ben dükkan kirası çok fazla olmayan bir yerde bu işe başlamak ve oyuncakların üzerine çok fazla fark kymadan gerçekleştirmek istiyorum
sadece geliş maliyetini çıkarsa yeter zaten
ama organiklerin biraz daha pahalı olduğu bir gerçek bu da çocuklarımız için önemli bir konu oldugundan sanırım kimsenin bütçesinden kısacağı bir konu olmaz

birtürlü koyamadım nasip bu güneymiş bunlarda benim oğlumun oyuncak tükyanı.-))

Son düzenleme:
ya kızlar ben oğluma playskool emekleme arkadaşı aldım. oğlum çok korkuyor ondan.hareket edip ses çıkardıkça. halbuki ne hevesle almıştım :(

başka herşeye ilgi gösteren oğlum ağlamaya başlıyo oyuncağı açınca. aslında itiraf etmeliyim ki oyuncağı açık unutup ayağım yanlışlıkla deyince ben de çok korktum.

bende tırtıldan almıstım.. cok buyuk hevesle.. alıp yerden yere b
vuruyor benımkı de :( sonra bırakıyor yuzne bıle bakmıyor

made in china olmayan mı var güzelim. made in Turkey olan pek görmedim ben

kızlar hangi marka araba koltuğu aldınız bebeklerinize? tavsiye edebileceğiniz bişey var mı_

bu sayfa çok gerilere düşmüş :) malum yarın maaş günü oğluşuma birkaç oyuncak almayı düşünüyorum da sizlerden fikir istiyorum bebişlerinizin en sevdiği oyuncak ne? aldığımız oyuncaklar pahalı o kadar para verip de fazla oynamayacağı bir şey almak istemiyorum mesela benim oğlum bu günlerde fisher price içi boncuklu kamyonu çok seviyor üzerindeki düğmeleri de basmayı öğrendi bir birine basıyor bir diğerine sürmeye çalışıyor ama araba yan yatıyor o da eliyle tekerlerini çeviriyor 100tlye kadar ayırmayı düşünüyorum kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum

eflatun benim kızıma adı ne bilmiyorum ama hoş bir oyuncak hediye gelmişti. Bayıldı, tarfi edeyim sana, en altta araba var, arabanın ortasında bir çubuk var, o çubuğa renkli renkli simite benzer 4 halka takılıyor, en üstte de ayıcık başı var. kıızım o halkaları takıp çıkarmaya bayılıyor. nette bulursam resmini göndereyim

hah bak bu sayfada en alttaki halka geçirmeli oyuncaklara benziyor bence çok hoş ve eğlenceli

http://images.google.com.tr/images?...%A7irmeli+oyuncak+araba&sa=N&start=18&ndsp=18

Son düzenleme:
oğluma teyzesı almıstı tren. hem ses cıkarıyor. hem 5 tane sekıllı parca var onları doğru yere koyunca da ses cıkarıyo. sonra bosaltıyo bı yere basıp falan. 18 ay uzerı ama daıreyı yerlestırıyo mesela yerıne. toyzz dan almıstı 35 tl idi sanırım.

belkıscım özlemcim önerileriniz için çok teşekkür ederim belkıs dediğin oyuncak bu mu yoksa COGITOY - Fun Time Sallanan İpli Teddy
ben de bunu COGITOY - K's Kids ek Bırak Kumaş Arabalar
ve bunu COGITOY - Fisher Price Eğitici iftlik Arkadaşlarımızı Sayalım / Sesli (6-36 ay) almaya karar verdim dediğin oysa bir de onu alayım 12 taksit yapıyorlarmış ben küçük bir ilçede yaşıyorum her zaman alamıyorum almışken birkaç tane alayım dedim başka öneriler varsa bekliyorum

Back
X