evet aslında önemsiz gibi görünsede çok önemli bir konu oyuncak meselesi
bu arada arkadaşım mesleğine bankacı yazıyor hem oyuncak işi hem bankacılık nasıl olacak
:)
canım haklısın onu güncellemeyi unutmusum ben 4 ay önce bankadan ayrıldım bana göre değildi kimseye faydam oldugunu hissetmeden motomod devam eden bir işti
ve dediğim gibi çocugun bakıcı ellerine kalmaması için erken davrandım çünkü çocuk düşünüyorum
sonra arkadaşımın kızına olanlar bu işe eğilmeye itti
zaten çocukları çok severim ve aram hep iyidir.
ve çevremde çok fazla arkadaşımın çocukları bakıcıda ve hep aynı açıyorlar çocugun önüne tv de çocuk kanalı çocuklar yaratıcıklarını keşfedemiyor.
benim de hem oyuncak hemde aktivitenn yapılabileceği bir yer oluşturmak geldi aklıma
ama anaokulu gibi değil tamamen çocukların birbiri ile tv karşısında olmadan hem iletişim kurmasını sağlayan hemde kaliteli oyuncaklara sahp olacağı bir yer
ve ozellikle organik urunlerin olduğu bir yer
organik oyuncakların pahalı olmasına gelince ondan bahsetmiştim bizde aynı dertten muzdaripiz
alışveriş merkezi markaları dükkan kirasından çok fazla fiyat ekliyorlar
ünlülerin açtığı mekanlarda öyle çünkü ticarethane gibi iş yapıyorlar
ben dükkan kirası çok fazla olmayan bir yerde bu işe başlamak ve oyuncakların üzerine çok fazla fark kymadan gerçekleştirmek istiyorum
sadece geliş maliyetini çıkarsa yeter zaten
ama organiklerin biraz daha pahalı olduğu bir gerçek bu da çocuklarımız için önemli bir konu oldugundan sanırım kimsenin bütçesinden kısacağı bir konu olmaz