Oyuncak ve hikaye kitabi..

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.372
5.386
723
Merhaba arkadaslar bir koy okuluna atandim;okul öncesi ogretmeni olarak..Ancak sinifimda oyun oynayacak 3 5 oyuncak var,bir tane saglam oyuncak yok bunlar icinde de..Ve en önemlisi hikaye kitaplari..Var olan 2 3 tane var onlar da yas gruplarina uygun degil..internetten almaya calistim fiyatlar cok ucuk..Elinizde var olan cok yıpranmamış yas gruplarina uygun materyalleri bize ulastirirsaniz cok sevinirim..(Soracak arkadaslar icin soyluyorum;milli egitimle görüştük bunun icin bir odenek verilmedi bize deniliyor) Mune Mune Kardelen Kardelen Nevreste Nevreste

Merhaba arkadaslar bir koy okuluna atandim;okul öncesi ogretmeni olarak..Ancak sinifimda oyun oynayacak 3 5 oyuncak var,bir tane saglam oyuncak yok bunlar icinde de..Ve en önemlisi hikaye kitaplari..Var olan 2 3 tane var onlar da yas gruplarina uygun degil..Ulasim sıkıntısı olduğu icin merkeze gidemiyorum,internetten almaya calistim fiyatlar cok ucuk..Elinizde var olan cok yıpranmamış yas gruplarina uygun materyalleri bize ulastirirsaniz cok sevinirim..(Soracak arkadaslar icin soyluyorum;milli egitimle görüştük bunun icin bir odenek verilmedi bize deniliyor)

Muge anli ya yazip ordan yardim alabilirsiniz. Bircok okula yardim ulastirdiklarini izlemistim tv den.

Ucuz kitap al sitesine bir baksanız.
Harika ve çok uygun 2 tl ye bile kitaplar var.
Hepsi de sıfır.
Çok alışveriş yaptım içiniz rahat olsun.

Kendinize kardeş okul seçseniz özellikle köyün il merkezinden özel okul iyi olur. Bir de özel okullar sürekli yeniliyor eşyalarını onları takip etseniz orda.

Istanbulun gobeginde bir devlet okulu a gidiyor oglum ve yarim gun yemek haric 300 tl para veriyoruz . Sinifta ki oyuncaklari yaziyorum 4 tane araba, 5-10 parca tahta , 5-10 parca Lego , plastic tencere tabak. Kitap hic yok sinifta, mudur yardimcisinin odasinda 5-10 kitap var o kadar. Devlet okulu olunca Boyle demekki . Ben sadece sosyallesmesi amaciyla goturuyorum oglumu ama evde deimkanlari olmayanlar icin cok kotu bir durum. Ozel kreslerin eski oyuncaklari gonderdigini duydum ama eski diye kirik dokuk seyleri yollarlarsa o daha kotu.

Back
X