Merhaba arkadaslar bir koy okuluna atandim;okul öncesi ogretmeni olarak..Ancak sinifimda oyun oynayacak 3 5 oyuncak var,bir tane saglam oyuncak yok bunlar icinde de..Ve en önemlisi hikaye kitaplari..Var olan 2 3 tane var onlar da yas gruplarina uygun degil..Ulasim sıkıntısı olduğu icin merkeze gidemiyorum,internetten almaya calistim fiyatlar cok ucuk..Elinizde var olan cok yıpranmamış yas gruplarina uygun materyalleri bize ulastirirsaniz cok sevinirim..(Soracak arkadaslar icin soyluyorum;milli egitimle görüştük bunun icin bir odenek verilmedi bize deniliyor)
Umarim sıkıntı olmazBu tarz konular icin, adminlerden izin almanız gerekebilir haberiniz olsun konunuzun kapanmasını istemem kesinlikle
Yazdım dönüş olmadı henüzMuge anli ya yazip ordan yardim alabilirsiniz. Bircok okula yardim ulastirdiklarini izlemistim tv den.
Umarim sıkıntı olmaz
Paylastim insallah ise yarar.tesekkurlerhttps://www.ihtiyacharitasi.org/#
Bu siteye bir göz atabilirsiniz .
Okulu ve adresi özelden paylaşır mısınız?
Oyuncaklar cok pahali :)Ucuz kitap al sitesine bir baksanız.
Harika ve çok uygun 2 tl ye bile kitaplar var.
Hepsi de sıfır.
Çok alışveriş yaptım içiniz rahat olsun.
kuyular anaokulu Kuyular köyü hani diyarbakırTatlım bana özelden adres bilgisi yazarmısın kızımın kitaplarını yollıyım.Hemen cevap veremezsem kusura bakma şu an dışardayım.Mutlaka iletişime geçicem seninle.
kuyular anaokulu Kuyular köyü
Mesaj kismina yazdim saniyordum benKız herşeyini açıktan yazmışsın sil bence özelden yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?