gerceekten öenmsemezlermı ya benımkıde onemsemıyorum kulanırken bırsey hısetmıyorum sonucta vs dıyo ama ıcını ne bılıcem kı ben onn belkıde ıc gecırıyordur ben bunu bılemem o yuzden kısknclık edıyorumErkekler boyle seyleri takmaz onemsemezki, benim kardesimde kiz arkadaslarindan ayrilir onlarin sldigi hediyeler herhangi bi esya gibi durur oyle..erkekler bizim gibi mana yuklemiyorlar, bakip iclenmiyorlar cogu boyle, sorun etmeseydinde o kiz bunu ne diye anlatir asil orasi tartisilacak konu
Yook boşandığını söylediğiniz mesajları gayet de okuyup yazdım yorumumu. Hala daha abes buluyorum evlerini temizlemenizi. Kalksınlar kendileri temizlesinler. Erkekler temizlik yapamaz diye bir kural mı var? Size mi güvenip boşanmış babası? Size güvenip temizlemiyorlar evi. Yaptıkları çok ayıp. Sizin de daha bu yaşınızda bu kadar yüzgöz olmanız çok yanlış. Bu adam daha sevgiliniz. Hem ne işiniz sürekli sürekli evlerinde? Gittiğiniz zaman da çayınızı içer kalkarsınız. Ne demek gidip temizlik yapmak? Hem erkek ailelerine güven olmaz. Bugün seni seviyor görünürler. Yarın daha sevgiliyken evlerine gittiğin için arkandan dedikodunu yaparlar.Uslubuna dikkat edersen sevinirim. Yorumları okumadan yorum yazdiginizi görebiliyorum. Sizede belirtiyim, ilişkimiz surecinde annesi ve babası boşandı. Evde sadece bi baba bi oğul bi de küçük kız kalınca bi noktadan sonra evi bok götürmeye başlayınca barı bi yararim dokunsun diye supurup toz alıyorum Bazen. Yemek yapmayı filan da bilmediğim için bari böyle bi hayrim dokunsun diyorum. Elimden başka bişey gelse onu da yapardım evin ortamı oldukça üzücü çünkü. Bilincsizliginize sağlık. Teşekkürler.
Yook boşandığını söylediğiniz mesajları gayet de okuyup yazdım yorumumu. Hala daha abes buluyorum evlerini temizlemenizi. Kalksınlar kendileri temizlesinler. Erkekler temizlik yapamaz diye bir kural mı var? Size mi güvenip boşanmış babası? Size güvenip temizlemiyorlar evi. Yaptıkları çok ayıp. Sizin de daha bu yaşınızda bu kadar yüzgöz olmanız çok yanlış. Bu adam daha sevgiliniz. Hem ne işiniz sürekli sürekli evlerinde? Gittiğiniz zaman da çayınızı içer kalkarsınız. Ne demek gidip temizlik yapmak? Hem erkek ailelerine güven olmaz. Bugün seni seviyor görünürler. Yarın daha sevgiliyken evlerine gittiğin için arkandan dedikodunu yaparlar.
Ve evet hala daha problemin çocuğu hayatınızın merkezi yapmaktan kaynaklandığını düşünüyorum.
Becerememek mi? Temizliğin beceremileyecek ne gibi bir tarafı var Allah aşkınıza? Çocuk sizi keklemiş. Kuantum Fiziği değil ki bu üstüne çok kafa yormak gereksin, ya da bale değil ki yetenek gerektirsin. Eline bez alıyorsun bir sağa bir sola, yukarıya aşağıya ve dairesel hareketlerle yüzeylerin üstünde gezdiriyorsun. Bunun neresini yapamamış?Hiç bilemiyorum orasını valla. Acikcasi benim erkek arkadaşım beni biraz abartılı şekilde tutar. Yani söyle ki, ben bişeye sinirlenince sinirlendigim kişiye ağır tepkiler verir. Kardeşini hi
Muhtemel ki sevgilime "Banane ya kendi temizliginizi kendiniz yapın" diyip demicegimi sana sormicam. Ki konumuz bu değil sen neden buna sardın şimdi? Seviyorum ki yapıyorum zaten beceremiyolar denemisligi vardır. Ayrıca baba değil anne terk edip gitti ve boşadı. Gerçekten şu an sayfamdaki en yersiz üyesin. Teşekkürler.
Becerememek mi? Temizliğin beceremileyecek ne gibi bir tarafı var Allah aşkınıza? Çocuk sizi keklemiş. Kuantum Fiziği değil ki bu üstüne çok kafa yormak gereksin, ya da bale değil ki yetenek gerektirsin. Eline bez alıyorsun bir sağa bir sola, yukarıya aşağıya ve dairesel hareketlerle yüzeylerin üstünde gezdiriyorsun. Bunun neresini yapamamış?
Ayrıca çok ilgisi var. Daha şimdiden sevgilinizin evine temizliğe gitmeniz onu hayatınızın merkezine koyduğunuzu gösterir. Hayatının merkezine sevgilisini koyan kadınlar sürekli düşünürler '' Sevgilim neden sağa baktı? Neden gözü seğirdi?, Neden kasiyer kıza gülümsedi? Neden parfümünü değiştirdi yoksa benden başkası mı var?''
Bu tavrınızdan vazgeçer, bireyselleşirseniz bu tip anlamsız kıskançlıklar yapmayı da bırakırsanız.
Kimle kimleee? Yani pardon da o kız sevgilimin eski sevgilisiyle görüsse ben sevgilimden ayrılır kız kardeşi olmayan adayları degerlendiririm resmen şu an çok boş konuştun. Çok küçükken alınmış bir hediye ne ikisinin arasında olmasından bahsediyosun? Kusura bakma canım gencim güzelim ne görümce ne kaynana derdi çekerim nede çektiren sevgiliyi yanımda beslerim çok sukurrr. Ayrıca hediyeyi de ben at demedim erkek arkadaşım kız kardeşine böyle bi teklifte bulunmuş. Bu kadar bananeyse koyarım abisini kapıya, bakalım sonra yürekleri dayanicakmi abisinin ayrılık acisina. Saçma sapan konusmayin kisaCasi. Hayret yani yoruma bak. Bide dön diğer insanlara verdiğim cevaplara bak. Hadsiz.
Herkes neden bu temizlik olayına takmış? İçinden geliyor yapıyor ne var bunda? Neden bu kadar abartıldı bu konu?
Kusura bakma canım gencim güzeim ne görümce ne kaynana derdi çekerim nede çektiren sevgiliyi yanımda "beslerim" çok sukurrr.
Bu kadar bananeyse "koyarım abisini kapıya", bakalım sonra yürekleri dayanicakmi abisinin ayrılık acisina.
Yalan mı? Ne demek yani eski sevgilisiyle kız kardesinin arasında ki bisey? Bu forumda yazdığım yorumlarimin yüzde doksani " O zaman kendinize uygun olanı bulun " içerikli. Tabi ki is o noktaya varmış olsaydı assssla bu ilişkiye devam etmezdim. Kimsede kusura bakmasın hiç kimsenin beni yok sayıp eski sevgiliyle can ciğer olmasını kabul etmem. Mezhebim 1 metrekareden biraz daha az. Bilmem anlatabiliyomuyum yani. Hayret.
Özellikle şu son cevap verdiğim arkadaş. Feminist desem, feminizm bile bi mantığa dayalı yani bu başka kafalar. Hayret, sanki benim asıl sorum bu. Istersem bütün evi hortum tutar çamaşır suyuyla yikarim bu ne tür bi hadsizlik çözemedim. Forumda aklı başında insan sayısı afrikadaki Ferrari sayısı kadar filan anlaşılan. ŞaşkınIm.
Ben size diyorum ki ikisi birbiriyle çok çok ilintili. Bana inanmıyorsanız bir davranış psikolojisi kitabı edinin. Bakın bakalım hastalık derecesinde kıskanç insanların ortak özellikleri nelermiş? Kimler tüm hayatını partnerlerini kıskanarak heba ederlermiş? Bun ben demiyorum uzmanlar diyor. Problem tüm hayatınızı şimdiden sevgilinize adamanız, hayatınızın merkezine onu koymanız. Evlerine gidip temizliğini dahi yapmanız bu tavrınızın kanıtı. Daha nasıl açıklayayım?Ben size diyorum ki sevgilim için yapmayı tercih ettiğim fedakarliklar kimseyi ilgilendirmez zaten konumuzda bu değil. Peki siz hala tuttugunuz bu saçma açıdan uzatmaya daha ne kadar devam ediceksiniz? Yani şimdi biz bana diyorsunuzki sevgilinin evini temizlemeseydin o oyuncağı kiskanmazdin? Güzel kafalar. Tesekkurler
kizin eski kiz arkadasla iliskisine rahatsiz olsan da mudahale edemezsin.. bu hususta erkek arkadasin da hic bsy yapamaz.. bu gorumce derdi cekmek olmuyor kanimca.. konu cok farkli..Yalan mı? Ne demek yani eski sevgilisiyle kız kardesinin arasında ki bisey? Bu forumda yazdığım yorumlarimin yüzde doksani " O zaman kendinize uygun olanı bulun " içerikli. Tabi ki is o noktaya varmış olsaydı assssla bu ilişkiye devam etmezdim. Kimsede kusura bakmasın hiç kimsenin beni yok sayıp eski sevgiliyle can ciğer olmasını kabul etmem. Mezhebim 1 metrekareden biraz daha az. Bilmem anlatabiliyomuyum yani. Hayret.
Ben size diyorum ki ikisi birbiriyle çok çok ilintili. Bana inanmıyorsanız bir davranış psikolojisi kitabı edinin. Bakın bakalım hastalık derecesinde kıskanç insanların ortak özellikleri nelermiş? Kimler tüm hayatını partnerlerini kıskanarak heba ederlermiş? Bun ben demiyorum uzmanlar diyor. Problem tüm hayatınızı şimdiden sevgilinize adamanız, hayatınızın merkezine onu koymanız. Evlerine gidip temizliğini dahi yapmanız bu tavrınızın kanıtı. Daha nasıl açıklayayım?
Ben de size ÇÖZÜM sunuyorum bu kıskançlıktan kurtulmanız için. Amacınız derdinize derman aramak değilse ne diye Bir Derdim Vara konu açıyorsunuz? Yani istediğiniz bir çözüm değil de dertleşmek ise, ''Ayy şekerim çok haklısın, ben de böyleyim valla. Gel beraber o kızın saçını yolalım.'' minvalinde cevaplar almaksa önceden belirtseydiniz, çözüm önerileriyle gelmezdik yok yere. Tam tersi yangına körükle gider, sevgilinizle aranızı bozardık.
Evet diyorum ki sosyalleşin, boş zamanlarınızda sevgilinizin evini temzilemek yerine bir kursa, bir sosyal etkinliğe katılın. Kendinize bir ideal belirleyin. Bir müzik aleti çalmayı öğrenin, bir yabancı dil öğrenin. O zaman bu kıskançlıklarınız da azalacak emin olun.
kizin eski kiz arkadasla iliskisine rahatsiz olsan da mudahale edemezsin.. bu hususta erkek arkadasin da hic bsy yapamaz.. bu gorumce derdi cekmek olmuyor kanimca.. konu cok farkli..
Ee madem amacınız çocuğun hayatını kolaylaştırmak, bu tip kıskançlıklarla boğarak mı kolaylaştırmayı planlıyorsunuz?Idealim; Okula devam etmek. Iyi derece de keman ve bas gitar çalıyorum. Upper seviyesinde ingilizce konuşuyorum ve orta düzeyde Almanca biliyorum. Üstüne bi de Sevgilimle ilgilenebiliyorum. Sizin anlamadiginiz bişey var, o da Sevgilimin içinde bulunduğu durumdan dolayi çok Üzgün ve sıkıntılı olmasi. Bu sebeple ona destek olmanın yolunu hayatını kolaylastirmaya calismakta buldum. Bu arada, supurup toz alma işini iki hafta da bir yapıyorum ve ortalama 1 saatimi alıyor. Artı olarak, soylediklerinizde sonsuz düzeyde haklı oldugunuzu varsayalim, o zaman benim secimim aynı kiskancliklarla devam etmek.pahasına sevgilimin sikintisina sıkıntı eklememek adına yardimci olmak olurdu. Belli ki çok farklı dusuncelerdeyiz. Belki de sadece daha anaç insanların fikrine ihtiyacım vardır? Bu arada yukarıda yazmış olduğum hiç bir ozelligim abartı değil belki fazlası var ama eksiği yok. Demek ki hersey bunlar da değilmiş. Sizin dusuncenize saygı duyuyorum ama Bana yardımcı olamicaginizida bariz görüyorum. Iyi geceler.
Ben seni çok iyi anlıyorum. Neler hissettiğini biliyorum. Sen şu an gergin olsan da sevgilinin 14 yaşındaki kardeşine değer veriyorsun. O kimbilir neler yaşadı bu boşanmadan sonra, biz bilemeyiz. Ama az çok tahmin ediyorum yazdıklarından. Mutsuz olmamılar. Sen o evi bir aile evi yapmaya çalışıyorsun kendince. Hani düzenli olsun az da olsa mutlu olmalarına katkım olsun diyorsun. Duygusal olarak bakıyorsun. Benim fikrim bu, böyle hissettim, yazdıklarından bunu anladım. Amacın onları mutlu etmek. Belli ki büyük sorunlar yaşamışlar. Çok da güzel yapıyorsun. O 14 yaşında olan ÇOCUĞA bak çocuk diyorum çocuk çünkü, bu olayı büyütme bence, lütfen ilgini esirgeme olur mu.
ay bu arada senin nick istahimi kabartiyoBurcun ne? Boğa mı?
o halde daha fazla buyutmemeye bak olayi.. madem onlara yardimci ve destek konumundasin, kriz ve sorun cikaran olma birden.. zaten koymussun tepkini.. yetmeli bence..Eski kız arkadaşla görüşmuyor zaten kendisi. O dönem zaten yaşı oldukcada kucukmus, kızı da yıllardır görmemiş. Böyle bir durum söz konusu olamaz. Ayrıca zaten olsaydida kıza müdahale etmek yerine yok sayildigim yerde durmamak adına iliskimi bitirir daha çok onemsendigim ya da daha öncelikli olacağım bir ailenin oğlunu tercih ederdim. Kıskanç olduğumu belirttigim kadar, bunu bildiğim için hayatımı da zorlastirmamaya özen gösteriyorum. Bu yüzden böyle şeylerle mücadele etmek yerine yoluma bakarDim. Neyse ki böyle bişey yok. o kızın şu an nerde ne yaptığını bilen kimse yok evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?