Bir cogunuza saçma gelebilir ama evet kabul ediyorum oldukça kıskanç bir insanım. Durduk yere sorun cikarmadigima inanmakla birlikte tepki verilecek hiç bir konuya amaaan diyip geçemiyorum.Yine böyle durumlardan birtanesi, sevgilimin 14 yaşında bir kız kardeşi var.Gayet iyi anlasiyoruz aslında, hatta beni çok sevdiğini dusunurdum yaptığım en dandik yemeğe bile dünyanın en güzel yemeği bence filan der öyle De bir durum.Herneyse yine günlerden birgün kız kardeşi ile abla kardes ayağına sohbet ederken bana "Abimin lisedeyken bi sevgilisi vardı, hatta yukarida cam kenarında duran bilmemhangi bibloyuda doğum günümde o bana almıştı" tarzı bir konu anlattı. Bibloda değil böyle peluş ayicik boylarinda tüyden yunden bir cüce figürü. Artı olarak ben erkek arkadasimin lisede bir sevgilisi olduğunu dahi bilmiyordum bana ilk sevgilim dediği kişi olduğumu soylemisti. Her neyse 3 yıllık ilişkim boyunca eski sevgili hediyesini indirip kaldırarak etrafın tozunu aldığımı öğrenince tabi sinirlerim gerildi. Akşam erkek arkadaşım gelince oyuncağı alıp "Bunun neden eski sevgilinin kardeşine doğum gününde hediye ettiğini söylemedin ayrıca 3 yıldır mal gibi ben eski sevgilinin bu hediyesine bakarak mi yaşıyorum gidip geliyorum bu evede" dedim. O da salladı bir sürü yok eski sevgilim değildi ismini bile hatırlamıyorum onun aldığını bile bilmiyorum filan bişeyler neyse sonuç olarak ben gittikten sonra kardeşine demiş ki Gözde üzüldü bunun burda olmasından dolayı atalım biz bunu başka alırız sana.Kızda olay çıkarmış ben o oyuncagimi seviyorum niye aticakmisim diye. ay ben bi bozul öğrenince. Bi keyfim kaç. Kıza karşı bir soğukluk hissi. Biliyorsun yani ne kadar kıskanç olduğumu, herkes biliyo aslına bakarsan. Bari bana soylemeseydin o kadar kiymetliyse yada madem o kadar seviyodun niye odanda değilde koridorda duruyo öyle. Ben eski sevgili hediyesiyle yaşamak zorundamiyim acaba. Taktım resmen. çok mu haksizim yok mu yani benden başka eski sevgili hediyesinin ne işi var ulen burda diye düşünen birileri? Sabır...
ben şiddetli kıskanç biri olarak seni anlayabiliyorum:) ama hediyeyi saklayan sevgilin değil kardeşi.. yani bende o hediyenin atılmasını isterdim eminim. ama kız atmazsa yapacak bişi yok, hem sevgilin atılsın istemiş bu iyi bişey benimki olsa sen buna mı taktın der inadına atmazdıBir cogunuza saçma gelebilir ama evet kabul ediyorum oldukça kıskanç bir insanım. Durduk yere sorun cikarmadigima inanmakla birlikte tepki verilecek hiç bir konuya amaaan diyip geçemiyorum.Yine böyle durumlardan birtanesi, sevgilimin 14 yaşında bir kız kardeşi var.Gayet iyi anlasiyoruz aslında, hatta beni çok sevdiğini dusunurdum yaptığım en dandik yemeğe bile dünyanın en güzel yemeği bence filan der öyle De bir durum.Herneyse yine günlerden birgün kız kardeşi ile abla kardes ayağına sohbet ederken bana "Abimin lisedeyken bi sevgilisi vardı, hatta yukarida cam kenarında duran bilmemhangi bibloyuda doğum günümde o bana almıştı" tarzı bir konu anlattı. Bibloda değil böyle peluş ayicik boylarinda tüyden yunden bir cüce figürü. Artı olarak ben erkek arkadasimin lisede bir sevgilisi olduğunu dahi bilmiyordum bana ilk sevgilim dediği kişi olduğumu soylemisti. Her neyse 3 yıllık ilişkim boyunca eski sevgili hediyesini indirip kaldırarak etrafın tozunu aldığımı öğrenince tabi sinirlerim gerildi. Akşam erkek arkadaşım gelince oyuncağı alıp "Bunun neden eski sevgilinin kardeşine doğum gününde hediye ettiğini söylemedin ayrıca 3 yıldır mal gibi ben eski sevgilinin bu hediyesine bakarak mi yaşıyorum gidip geliyorum bu evede" dedim. O da salladı bir sürü yok eski sevgilim değildi ismini bile hatırlamıyorum onun aldığını bile bilmiyorum filan bişeyler neyse sonuç olarak ben gittikten sonra kardeşine demiş ki Gözde üzüldü bunun burda olmasından dolayı atalım biz bunu başka alırız sana.Kızda olay çıkarmış ben o oyuncagimi seviyorum niye aticakmisim diye. ay ben bi bozul öğrenince. Bi keyfim kaç. Kıza karşı bir soğukluk hissi. Biliyorsun yani ne kadar kıskanç olduğumu, herkes biliyo aslına bakarsan. Bari bana soylemeseydin o kadar kiymetliyse yada madem o kadar seviyodun niye odanda değilde koridorda duruyo öyle. Ben eski sevgili hediyesiyle yaşamak zorundamiyim acaba. Taktım resmen. çok mu haksizim yok mu yani benden başka eski sevgili hediyesinin ne işi var ulen burda diye düşünen birileri? Sabır...
Büyüyünce unutursunBir cogunuza saçma gelebilir ama evet kabul ediyorum oldukça kıskanç bir insanım. Durduk yere sorun cikarmadigima inanmakla birlikte tepki verilecek hiç bir konuya amaaan diyip geçemiyorum.Yine böyle durumlardan birtanesi, sevgilimin 14 yaşında bir kız kardeşi var.Gayet iyi anlasiyoruz aslında, hatta beni çok sevdiğini dusunurdum yaptığım en dandik yemeğe bile dünyanın en güzel yemeği bence filan der öyle De bir durum.Herneyse yine günlerden birgün kız kardeşi ile abla kardes ayağına sohbet ederken bana "Abimin lisedeyken bi sevgilisi vardı, hatta yukarida cam kenarında duran bilmemhangi bibloyuda doğum günümde o bana almıştı" tarzı bir konu anlattı. Bibloda değil böyle peluş ayicik boylarinda tüyden yunden bir cüce figürü. Artı olarak ben erkek arkadasimin lisede bir sevgilisi olduğunu dahi bilmiyordum bana ilk sevgilim dediği kişi olduğumu soylemisti. Her neyse 3 yıllık ilişkim boyunca eski sevgili hediyesini indirip kaldırarak etrafın tozunu aldığımı öğrenince tabi sinirlerim gerildi. Akşam erkek arkadaşım gelince oyuncağı alıp "Bunun neden eski sevgilinin kardeşine doğum gününde hediye ettiğini söylemedin ayrıca 3 yıldır mal gibi ben eski sevgilinin bu hediyesine bakarak mi yaşıyorum gidip geliyorum bu evede" dedim. O da salladı bir sürü yok eski sevgilim değildi ismini bile hatırlamıyorum onun aldığını bile bilmiyorum filan bişeyler neyse sonuç olarak ben gittikten sonra kardeşine demiş ki Gözde üzüldü bunun burda olmasından dolayı atalım biz bunu başka alırız sana.Kızda olay çıkarmış ben o oyuncagimi seviyorum niye aticakmisim diye. ay ben bi bozul öğrenince. Bi keyfim kaç. Kıza karşı bir soğukluk hissi. Biliyorsun yani ne kadar kıskanç olduğumu, herkes biliyo aslına bakarsan. Bari bana soylemeseydin o kadar kiymetliyse yada madem o kadar seviyodun niye odanda değilde koridorda duruyo öyle. Ben eski sevgili hediyesiyle yaşamak zorundamiyim acaba. Taktım resmen. çok mu haksizim yok mu yani benden başka eski sevgili hediyesinin ne işi var ulen burda diye düşünen birileri? Sabır...
14 yasindaki birine resmen bebek muamelesi yapilmis.14 yasindaki 8.siniflar seni beni cebinden cikartir hatta lise 1 okuyanlar var yahu.Ne oyuncagi ne oynamasi :)
Pardon da konunuzu tekrar okuyun isterseniz. Onu oradan kaldırmadığı ve inat ettiği için çok bozuldum, kızdan da soğudum diyen sizsiniz. Yazdım yine yazıyorum hiç kimse sevgiliniz harici hiç kimse odasındaki bir hediyeyi eşyayı kimden gelmiş olursa olsun kaldırmak zorunda değil 14 yaşında bir insan bu hoşuna gitmiş koymuş orası sizin eviniz değil siz daha evlenmediniz. Erkek arkadaşınızın odası da değil. Böyle müdahale edecekseniz temizlemeyin hiç kızın odasına girmeyin. Siz onu ortadan yok edersiniz bu kıskançlık ve özgüvensizlikle ama asıl evlenince ne olursunuz bilemem herhalde göz açtırmazsınız gerçekten ciddi özgüven eksikliği.
Yahu iyi misiniz nedne gidip erkek arkadaşınızın evinin tozunuzu aldığınızı anlamadım evde bir de kız kardeş olduğuna göre o evde annesi de var dimi size mi düştü, kaldı ki sizinde eski erkek arkadaşınız olabilirdi, size o zaman hediye almış olaiblirdi ve ayrılsanız bile saklayabilirdin ki saklayan erkek arkadaşın da değil kardeşi, oyuncak da onun odasında değil kardeşinni odasında ve kız doğumgününde hediye edilmiş birşeyi neden atsın siz istiyorsunuz diye. Yok bilerek elinize almışsınız ne oluyor elinize alınca iğreniyor musunuz. Kıza hediye edilmiş ne var bunda bir de kızdan soğuyorsunuz o zaman insan olarak onu da sevmiş olabilir o kardeş ki o zaman çok daha küçükmüş. Tabii ki atmayacak o ona hediye ve siz asla ve asla karışamazsınız. Biraz özgüvenli olun ya sanırım liseye gidiyorsunuz hala çocuksunuz. Bana at diyecek birisi cevabımı verirdim. Ne onun odasına ne eşyasını kim almış olursa olsun karışamazsınız. Sizin sevgiliniz sizin kardeşinizin odasına karışsa bunu eski sevgilin kardeşine hediye almış atacak dese kardeşiniz atar mı?
erkek arkadaşınızın kız kardeşine alınmış bir hediye sizin müdahale etmeye hakkınız yok, 14 yaşındaymış kız kardeşi bu konunun yanlış anlaşılacağını tahmin etmemiştir, bence tartışma çıkararak itici olmuşsunuz, bende olsam arkamdan tartışma çıkaran biri için hediyeyi atmam
evet çok haksızsın ve davranışın çok çirkin. sevgilinle kız kardeşi arasında kavga çıkartmışsın. orası senin evin değil kimse de meraklı değil senin temizlik yapmana. kız 14 yaşında diye şimdiden ezmeye çalışmaya başlamışsın. eski sevgilnin hediyesiyle yaşamak zorunda mıymış. gitme o zaman o eve allah allah. yakında babayla kıızı evden kovar oraya yerleşirsin sen
Ay ben bu konuyu okuyunca bana bir gülme gel. Bir kahkaha at. Toplu taşımasa bir rezil ol! Bu arada sevgilinin ailesinin evinin tozunu sen neden alıp yemek yapıyorsun cankiz?
Bende böyle dusunmustum aslında ya? Yanlış dusunmusum demek ki dedim bu kadar yorumdan sonra. Bide ister istemez huyunu suyunu kafa yapısını filan da Biliyorsun bende ne cocuklugu bu böyle diye düşündüm o yüzden. Ilk kez böyle dusunen biri çıktı. Hayret
maalesef bu dönemler ergenlik dediğimiz garip dönem. insan hayatının her dönemini hatırlar ergenliğini hatırlamaz mesela. şimdi bu hatunla oturun sizden iyi cinsellik konuşur, politika yapar. anı defterini istersin olay çıkar. arada kalmışlık. ondan yetişkin gibi davranmasını beklemeyin ki bu olayda tek yetişkin gibi davranan o. siz ve sevgiliniz dahi değil yani
birde sizin bazı yorumlarınız vardı burda yazanlara. kendi kafanıza göre yazıyorsunuz gibi. ama sende olayı kendine göre yorumluyorsun. kan beynine sıçrayınca ihtimalleri düşünemez olmuşsun. belki o hediye kardeşle annesi arasında bir minik anıyı temsil ediyor. keza etse de kimseye anlatmak zorunda değil. belkide düşündüğünüzden çok farklı bir anlam yükledi o oyuncağa. kendi kafamıza göre yorumlarsak her şeyi hayatı zindan ederiz kendimize. daha önce donanımlı biri olduğunuzu söylemişsiniz, insan psikolojisi hakkında da daha çok şey bilmenizi bekliyorum sizden.
bu arada erkekler hiç bir eşyayı, bir yerine takmaz. o kadınların yeteneği ve muhteşem hafızasına has özellik.
Gizem sen bu konuyu kapattır bence, bana sinir geldi bu sorulardan yavrucum sana nasıl gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?