Oyuncak yüzünden yaşanan kıskançlık krizi!

evet çok haksızsın ve davranışın çok çirkin. sevgilinle kız kardeşi arasında kavga çıkartmışsın. orası senin evin değil kimse de meraklı değil senin temizlik yapmana. kız 14 yaşında diye şimdiden ezmeye çalışmaya başlamışsın. eski sevgilnin hediyesiyle yaşamak zorunda mıymış. gitme o zaman o eve allah allah. yakında babayla kıızı evden kovar oraya yerleşirsin sen

Hay Allah'im ya ne kadar uzamis mevzu , nolcak sanki kiskanmis kiz. Oyuncaga karismasaymis iyiydide bu kadarda hakaretleri haketmedi bence.

ben şiddetli kıskanç biri olarak seni anlayabiliyorum:) ama hediyeyi saklayan sevgilin değil kardeşi.. yani bende o hediyenin atılmasını isterdim eminim. ama kız atmazsa yapacak bişi yok, hem sevgilin atılsın istemiş bu iyi bişey benimki olsa sen buna mı taktın der inadına atmazdı

Kızın üzerine ne kadar gitmişsiniz böyle o abartmış ama yorum yapanlarda abartmış

Büyüyünce unutursun

14 yasindaki birine resmen bebek muamelesi yapilmis.14 yasindaki 8.siniflar seni beni cebinden cikartir hatta lise 1 okuyanlar var yahu.Ne oyuncagi ne oynamasi :)

Bende böyle dusunmustum aslında ya? Yanlış dusunmusum demek ki dedim bu kadar yorumdan sonra. Bide ister istemez huyunu suyunu kafa yapısını filan da Biliyorsun bende ne cocuklugu bu böyle diye düşündüm o yüzden. Ilk kez böyle dusunen biri çıktı. Hayret

Pardonda konumu tekrar oku istersen oyuncak Zaten odasında değil evin alakasız biyerinde. Bende dedim ki zaten bu kadar.kıymetli olsa Odasında dururdu. Bir ikincisi tekrar ediyorum oyuncagi ben attirma teklifinde bulunmadım erkek arkadaşımın fikriymis sonra kabul etmeyip direttigini yoksa kendisinin aticagini söyledi. Bu ana kadar benim için de bir mesele yoktu, bu konusmadan sonra "Haydaaa küçük kız da değil, çokta sevse söylediği gibi odasında olurdu" diye düşündüm. keyfim kaçtı 3-5 mantıklı cevap okuyup sesimi kesebilmek adına konuyu açtım. Tesekkurler

:) Hayır bundan önce ki yorumlarimdada aynı soru üzerine de defalarca belirttigim gibi ilişkimiz sürecinde anne ve baba boşandı, ama anne yalnız başına gitti. Bu yüzden evde baba oğul ve küçük kız kaldı. Bu yüzden belli zamanlarda evin toza toprağa yol aldığını görünce bu şekilde yardimci olmaya çalışıyorum. Bir ikincisi Hayır kardesinin eski sevgiliyi seviyor olması mümkün değil çünkü hatirlamiyormus kızı. sevgilisi abisine, abisi kız kardeşine getirmiş. Birlikte gecirilmis bir süreç yok. Bir üçüncüsü Evet. Sorunuza evet yani. Bu tür bişeyi sorun etmeden önce tam aynı yaşta bir kardeşim var, yanıma çağırıp sordum böyle böyle atarmiydin diye, atardım tabi daha iyi hissedicekse mesele değil dedi.Nitekim.seneye Lise1 öğrencisi olucak bu insanlar, sevdiği insana sevdiği maldan daha çok değer vermeyi bilen bir yaş mesela? Bana sorarsanız bende kesinlikle atardım, mesela erkek kardeşimin evleneceği gözüyle bakıldığı kızın iç huzuru için değil ki kiytirik oyuncagi, bilgisayar olsa tanımam. Ve eklemek gerekirse ben bu konuda oldukça sakin bile davrandim. Emin olun ki erkek arkadaşım olsa o oyuncagi sorgusuz sualsiz benzin döküp yakardi. universite ogrencisiyim, belki de biz iki sevgili biraz geri kafalı kaldık benzer durumlarda ki sorun etmeme temalı konuları görmek hoşuma gitti çünkü.

Neyseki tartışma yarattığım ile ilgili bi fikri yok :) Bu konuşma sonradan erkek arkadaşım ve benim aramda telefonda geçti. Attirma fikri zaten benim de olmadığı için uzerime bile alınmıyorum. Sadece sevdiginiz insana sevdiğiniz maldan daha çok değer vermek gerekildigini düşünüyorum bu kadar. Nitekim ne paylastigimizi neler yasadigimizi ben bilirim kardeşiyle. Özellikle annesi gittikten sonra. Bilmem Belki de bu kadar tepkiye bakılırsa yanlış düşündüm. Fikrim yok artik

Terbiyesizlesme istersen. Bak bişey soyliyim mi, bişey bi yerde benim istediğim gibi olamiyorsa, oradan ayrılıp istediğim gibi olucak biyere giderim. Hayat uzun, karakterim ortada.Kendimi yipratip uzere değer hayat boyu ne olabilir dimi? Onları birbirine ben dusurmedim, ben oyuncağı neden soyldmedigi erkek arkadaşıma sordum bana neden soylemedigini yani, kendiside unuttugunu söyledi. Sonra da ben gidince kız kardesine içim rahat etsin dondugumde atılmış olduğunu goriyim diye böyle bi teklifle bulunmuş. O da kabul etmemiş attirmam banane ben seviyorum tarzı konuşmuş. Ben bunu duyunca sadece "garipsedim" atmamasindan çok tepkisini. Nitekim az önce de başka bi yorumda belirttiğim gibi özellikle anneleri gittikten sonra birlikte çok şey yaşayıp paylaştık. Sadece bu sebeple sevdiği bi insana sevdiği bi eşyadan daha fazla değer verilmesi gerektiğini düşündüğüm için yanılıyor muyum diye yazdım. Bazı yorumlar bana iyi geldi zaten. Bozulmustum şimdi sakinim. Artı olarak aynı şeyi sevgilime sordum sen olsaydin? Ben mi yaniliyorum diye. O da bana tam tersi, ben direkt sormadan etmeden yakar atardim asla istemem sen sakin davrandin mesele yok dedi. Ortalığı yikmisim gibi bi izlenim uyandirdim galiba moralim Bozukken yazarak.

Ay ben bu konuyu okuyunca bana bir gülme gel. Bir kahkaha at. Toplu taşımasa bir rezil ol! Bu arada sevgilinin ailesinin evinin tozunu sen neden alıp yemek yapıyorsun cankiz?

Diğer yorumlarimdada sürekli belirttigim gibi iliskimiz surecinde anne baba boşandı ama Anneleri kizinida bırakıp gitti, yani evde baba oğul ve kız kardeş var. Bu yüzden bazen evin çok kirlendigini görünce toz alıp supuruyorum.

Gizem sen bu konuyu kapattır bence, bana sinir geldi bu sorulardan yavrucum sana nasıl gelmesin

maalesef bu dönemler ergenlik dediğimiz garip dönem. insan hayatının her dönemini hatırlar ergenliğini hatırlamaz mesela. şimdi bu hatunla oturun sizden iyi cinsellik konuşur, politika yapar. anı defterini istersin olay çıkar. arada kalmışlık. ondan yetişkin gibi davranmasını beklemeyin ki bu olayda tek yetişkin gibi davranan o. siz ve sevgiliniz dahi değil yani

birde sizin bazı yorumlarınız vardı burda yazanlara. kendi kafanıza göre yazıyorsunuz gibi. ama sende olayı kendine göre yorumluyorsun. kan beynine sıçrayınca ihtimalleri düşünemez olmuşsun. belki o hediye kardeşle annesi arasında bir minik anıyı temsil ediyor. keza etse de kimseye anlatmak zorunda değil. belkide düşündüğünüzden çok farklı bir anlam yükledi o oyuncağa. kendi kafamıza göre yorumlarsak her şeyi hayatı zindan ederiz kendimize. daha önce donanımlı biri olduğunuzu söylemişsiniz, insan psikolojisi hakkında da daha çok şey bilmenizi bekliyorum sizden.

bu arada erkekler hiç bir eşyayı, bir yerine takmaz. o kadınların yeteneği ve muhteşem hafızasına has özellik.

Harika bi yorum ve bakış açısı oldu bu benim Icin cok tesekkur ederim. Evet 14 yaş ile ilgili soylediginiz şeyler bana da çok mantıklı geldi suan, ben böyle net dusunememistim Valla gayet mantıklı. Bur da aldigim bir kaç yorumla anladım ki bu ilişki içerisinde biraz ozguvensizim. Nedenini düşününce bazı sebeplerim oldugunuda gördüm. 3 yıllık ilişkim boyunca sürekli belli donemlerde sevgilimle ilgili sanslarini denemeye çalışan çok kız oldu. Başarılı olamadilar aldatilmadim biliyorum çünkü hiç birini kendi kendime ogrenmedim sevgilim kendisi söyledi o an içerisinde. ama bu süreç beni çok yipratmisti son 6-7 aydır hiç böyle bir sorun yok sadece 3 yıllık iliskide. Sınırlerim baya gerilmisti hatırlıyorum. Galiba bu sebeple her kızla ilgili fazla tepki vermeye başladım. Atağa geçiyorum ufacık bi durumda bile anladigim kadariyla. Yani durum bundan ibaret. Yorum icin ayrıca Teşekkürler tekrar. Iyi geldi

Gizem sen bu konuyu kapattır bence, bana sinir geldi bu sorulardan yavrucum sana nasıl gelmesin

senin bir ustundeki yorumla hak verdim şu an ay resmen güldüm artık Nasıl yaptiricagimi bilmiyorum ama bi daha zaten neden temizledin tarzı sorulara cevap bile vermicem kusucam yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…