- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
Yok yok bence sen ablanı terket. Bilseydi hem o kadar yorulup hem yedirdigin iki lokmayı "okkalı yemek yedirdim" diye ardından konuştuğunu o seni terkederdi zaten. Madem yemek konusunu ona değer verdigini gostermek icin belirttin o zaman okut ablana burayi sonuclari da bize yaz olur mu? Kendi kurduğu cümleye bakmıyor da ablası " siz çalışanların yanında kilitleniyorsunuz" demis de onu devlet meselesi haline getiriyor. Haksızsın diyenlere de hakaret ediyor. Oldu canım kimse haksız olduğun halde sırtını sivazlamaz senin yok öyle dünya.Güle güle cnm asla ablamı terkedecek değilim. Yaptığı şeyin yanlışını herkes görsün de işi başa kakanlar özellikle aile içinde vuku bulmasın ümidim idi.O da abla diye bütün ablalar bi savunmaya girdi manasız haksızlığı hak iddia ettiler siz dahil ..niyetimi kurgularıyla iftiraya çevirdiler kırılganlığımı hakaret görmeye her zaman hakediyormuşum gibi lanse ettiler ablamın hatalı davranış ve sözünü de dünyanın en masum zararsız gösterdiler bu işte yaptıklarınız bu nu mu kabulleneceğim de vs.vs. ne çok yazıyorum belki insafa gelirsiniz konu ne ablam ne yemek ne de kırılganlığım! konu, bu laf durumda söylemek laf mı ? idi bravo size çok başarılı bir pravokatörsünüz alkış.Oh ne güzel içimi döküyorum valla kaç günün sıkıntısı geçti gitti ne belalı lafların tamirini yapmakta azimli imişim sağolun ya valla bak .
Ablaya sabırlar diliyorum, çok zorsun ve insani yoruyorsun.