Öz ablam bana öyle dediğinde çok alındım.

İşte buyur yine kafa başka yere gitti.Kimi akrabalarıyla çalışır evinde bulgur pilavı fasulye pişirir belki kimi de iyi vakit geçirmek için artık ablasının ailesiyle birlikte iyi bir restoranta gidip iyi bir yemek zamanı geçirmek gerektiğine inanarak ona beklentisinin üstünde kıymet verdiğini bir jest ile yorgunluklarını giderecek bir ortam sunar..Lütfen böyle anlayın olayı bu niyetle bu ifadeyi yazdım çok kıt düşüncelerle bana haksızlık etmeyin!

Merhabalar arkadaşlar öncelikle böyle bir platformun varlığı gerçekten kimseye derdini birebir açamayınca ne kadar kıymetli ve bir ihtiyaç oluyor anlatamam.Bana da inşallah değerli fikirlerinizle yardımcı olursunuz inşallah.

Konum öz ablam bana geldi evimi taşıyacaktım taşınacağım evin kaba temizliğine yardım etti eşiyle sağolsun Ve biz beraber onun eşi, benim eşimle o gün baya çalıştık.Yemeği de dışarıda okkalı yedik afiyetleri olsun. Ablamın eli işe yatkın ve hızlı.Kendi yaptığı işlere bakıp bana giden ayak, "siz çalışan kişilerin yanında kilitleniyorsunuz" dedi.
Ben öyle yorgunum ki anlatamam bu söz bana balyoz yemişim gibi geldi.Öyle pişman oldum ki ablamın gelmesini kabul ettiğime anlatamam çok üzüldüm.Bana sanki "biz sizden çok çalıştık siz kilitlenip iş yapmadınız" anlamına geldi..Arkadaşlar bu laf bir öz abla için normal mi ben çok üzüldüm kırıldım siz olsanız aynı laflara incinirmiydiniz acaba?
Yahu ne kadar alıngansınız, belliki ablanız tez canlı siz de biraz yavaşsınız o da bunu dile getirmiş , bence ablanıza gülüp geçmeliydiniz, ben bu tür konularda gerçek alınma sebebinin başka konular ve sorunlar olduğunu düşünüyorm, yarası olan gocunur hesabı..

Abla olmak suç mu bende size soruyorum 😶
İyiliği başa kakmak suç ablalar bunu yapacak özgürlüklerinin olduğunu zannetmemeli.Kardeşler de ablalar kadar yardıma koşuyor icabında ..neyse bu platform çok saçma konudan çok uzak yorumlar geliyor konuya odaklanma yok malesef

Ablan canım o senin ablan!!! , annen dese bu lafı konu açacakmıydın yine. Hiç mi kıyafet için tartışmadınız ? hiç mi baba ocağında temizlik yaparken sen sildin ben silmedim tartışmanız olmadı. Baba evinde bu kırılganlıkları çoktaaan aşmış olmanız lazım😂😂

İyiliği başa kakmak suç ablalar bunu yapacak özgürlüklerinin olduğunu zannetmemeli.Kardeşler de ablalar kadar yardıma koşuyor icabında ..neyse bu platform çok saçma konudan çok uzak yorumlar geliyor konuya odaklanma yok malesef
Şimdi de platforma mı alındınız, zannetmez merak etmeyin şu yorumlarınızla sizi ve sizin ablanızı linçleyecek bir kültürde Bi platform değil burası sadece siz fazla alıngansınız 😑

Merhabalar arkadaşlar öncelikle böyle bir platformun varlığı gerçekten kimseye derdini birebir açamayınca ne kadar kıymetli ve bir ihtiyaç oluyor anlatamam.Bana da inşallah değerli fikirlerinizle yardımcı olursunuz inşallah.

Konum öz ablam bana geldi evimi taşıyacaktım taşınacağım evin kaba temizliğine yardım etti eşiyle sağolsun Ve biz beraber onun eşi, benim eşimle o gün baya çalıştık.Yemeği de dışarıda okkalı yedik afiyetleri olsun. Ablamın eli işe yatkın ve hızlı.Kendi yaptığı işlere bakıp bana giden ayak, "siz çalışan kişilerin yanında kilitleniyorsunuz" dedi.
Ben öyle yorgunum ki anlatamam bu söz bana balyoz yemişim gibi geldi.Öyle pişman oldum ki ablamın gelmesini kabul ettiğime anlatamam çok üzüldüm.Bana sanki "biz sizden çok çalıştık siz kilitlenip iş yapmadınız" anlamına geldi..Arkadaşlar bu laf bir öz abla için normal mi ben çok üzüldüm kırıldım siz olsanız aynı laflara incinirmiydiniz acaba?
Bu sözü söyleyen kocasıyla size destek olan " öz" ablanız.. Farkında mısınız? Ablanızın her şeyine de alınmayın .

Benim ablam yok, olsaydı ve ablanız gibi gelip yardım etseydi öpüp onu başımda taşırdım.. Kıymet bilin.

Ablan canım o senin ablan!!! , annen dese bu lafı konu açacakmıydın yine. Hiç mi kıyafet için tartışmadınız ? hiç mi baba ocağında temizlik yaparken sen sildin ben silmedim tartışmanız olmadı. Baba evinde bu kırılganlıkları çoktaaan aşmış olmanız lazım😂😂
Baba evi başka evlilik başka neyse ben ablamı herşeye rağmen çok seviyorum kılına zarar gelsin istemem ihtiyacı olsa can feda ben de koşarım koştum da hep ona Allah ondan razı olsun demek ki çok çalışmış ama onu bu dereceye sokmak değildi amacım ..O da sinirlendi can ciğerim ama beni de çok üzdü.

Baba evi başka evlilik başka neyse ben ablamı herşeye rağmen çok seviyorum kılına zarar gelsin istemem ihtiyacı olsa can feda ben de koşarım koştum da hep ona Allah ondan razı olsun demek ki çok çalışmış ama onu bu dereceye sokmak değildi amacım ..O da sinirlendi can ciğerim ama beni de çok üzdü.
Heh bencede işte böyle olması gerekir 👍🕺

Şimdi de platforma mı alındınız, zannetmez merak etmeyin şu yorumlarınızla sizi ve sizin ablanızı linçleyecek bir kültürde Bi platform değil burası sadece siz fazla alıngansınız 😑
Hayır konudan çok uzak yazılanlar yok yemek yok ablam haklı yok bilmem ne?zaten alınganım diyorum da insanlar niye konunun dışında yazıyo?.sorum alınır mısın alınmaz mısın hala yargılıyolar saldırarak sanki abla katiliyiz ya burda üzülen yıpranan kişiyi hiç baz almıyor millet bu platforma yazık ,hak etmiyorlar dedikodu ve taraftar tutum sergileniyor bunlar yanlış.. beklentim bu değildi neyini beyenicem o zaman kusura bakma!

Haklısın maalesef.
Kendime hayatta düstur edinmişimdir, sırf bu yüzden kimseden birşey istemem, beklemem.
Rabbimde kimsenin insafına bırakmasın.(amin)

Hayır konudan çok uzak yazılanlar yok yemek yok ablam haklı yok bilmem ne?zaten alınganım diyorum da insanlar niye konunun dışında yazıyo?.sorum alınır mısın alınmaz mısın hala yargılıyolar saldırarak sanki abla katiliyiz ya burda üzülen yıpranan kişiyi hiç baz almıyor millet bu platforma yazık ,hak etmiyorlar dedikodu ve taraftar tutum sergileniyor bunlar yanlış.. beklentim bu değildi neyini beyenicem o zaman kusura bakma!
Anket mi yapıyon 😂😂

Gerçekten samimi olan iki kardeş olsanı, bu laflara alınıp böyle surat asmazdınız. Yahu şaka yapar en azından insan bu laflar karşısında. Ki bence kötü bir şey de dememiş. Bana abes geliyor kardeşe böyle bir şey için alınmak.

Ben de yalaşap iş yapıp, temiz yapmayan birine canım ciğerim de olsa lafımı söylerim, benim evde de bir daha bulaşık dahi yıkatmam, evinde isem; " yıllardır temizlemedin heralde." Diye laf da derim. Çünkü çağıran biraz beni tanıyorsa onu göze almıştır. 🙈 Öyle her yemeğe de tav olmam, iyi yapılmış ev yemeği değilse 😄

Ablana boşuna kırılmışsın. Bazı insanlar mesele iş oldu mu hassas olur. Seni de yakın gördüğü için söylemiş. Yoksa o yorgunluğu ne diye çeksin?

Bir de boş eve kadın çağırmaman neden anlamadım? Kabasını onlar yapar sen üsten yapardın. Oldu bitti. Taşıma ve temizlik şirketleri ile kimseden yardım almadan defalarca ev taşıdım. En güzeli valla.

Gelmiş yardım etmiş demese iyiymis ama demis
Siz de alingansaniz asiri alıngan da çekilmiyor kusura bakmayın
Ben de birkaç ay önce kardeşime annemlerde kuymak yapmadin bak burda peynir varmis dedim ben yapacağım diye söz vermedim farkındaysan ben de misafirim burda dedi çıktı üstelik hamileyim ertesi gün yapmis ama ben de kırıldım yani illaki kırgınlık oluyor birlikte olunca belki benimki de gereksizdi
Belki sizinki hem yorgunluk hem alınganlık üst üste geldi

Sizde balyozu indirmişsiniz işte ne farkınız var hiç yapmasanız daha iyi iyiliğiniz sizde kalsın kardeşiniz benim gibi yutmuş o da ne yapsın! bu platforma gelsin bakalım ne yazar rumuz ismiyle bir bilebilsek keşke o zaman kim ittiham edilmiş çıkar ortaya ..Belliki herkes kendi konumuna göre yorum yapıyor burada halbu ki ben ne yazdım ilk mesajımda dedim ki "siz üzülürmüydünüz aynı şey size söylenseydi?"Çoğu kişi kalktı bana haddimi bildirmeğe çalıştı ne saçmalık bir blog oldu böyle ? yani aradığım cevaplar bunlar değil ki beni yargılayamazsınız benim huyum bu mümkün olsa değiştiririm zaten.Ablam da biliyor huyumu ne alemi var bu lafın diyemiyecek kadar da mı hakkım yok? onun ittihamına maruz kalmak benim harcım olmak bana reva mı bi aklınızı toplayın kendinizi benim yerime koymadan cevap yazmayın bi kere ablalar yazmasın lütfen çok iticiler.Hem yardım ederiz hem kafasına vururuz ne saçmalık var mı böyle akrabalık ilk başıma geldi zaten belli ki yaşlanmış daha önce hiç böyle laflar etmedi beni ablamdan siz soğutuyorsunuz.Ablamın kızına bir nasihat verdim ablam benimle bir hafta konuşmadı yine ben arayıp arayı kapattım.Bana, ne haddin var diye ders verdi anlayacağınız..Şimdi beni ve eşimi hem de ikimizi de yani onları çok yormakla ve çalışmamakla ittiham edecek ben kabulleneceğim ne saflık hiçbiriniz bunu kabullenmez ..Bu tarz beni suçlu çıkarıcı mesajları kabul etmiyorum.Yazacaksanız kendiniz olsaydınız alınır mıydınız alınmaz mıydınız onu yazın lütfen! başka da hiçbir yorum almak istemiyorum artık sizden.Zaman kaybediyor zamanımı çalıyorsunuz bu tür mesajlarla bir de size mesaj yazıyorum niyetim o değil böyle diye hakkıma giriyorsunuz! Sizin saçmalıklarınızın oluşturduğu yanlış algıyı düzeltmek te çok zor !Abla modeli taraftar kesim bana cevap atmasın çünkü yaşamaz yaşatıyorlar anladım o yüzden verip veriştiriyolar eksik olun lütfen yazmayın!Sizden cevap beklentim yok kendinizi benim yerime koymadıkça!Yorulmayın!! NE ÇOK YORDUNUZ BENİ!! Allah size insaf versin.
Gerçekten kendimi yorup cevap atmak bile içimden gelmedi ama uzunca yazmışsınız, yazayım bari.
Hayati niye bu kadar zorlastiriyorsunuz ya hu. Gören de ablanız ana bacı küfretti sanar. Bu kadar insan size haksızsın diyor, oturun da bir düşünün acaba neden? Kimse sizi tanımaz etmez yani ne yazdıysaniz ona yorum yapiyorlar. İnsanlar burada ablaniza vay o nasıl ablaymis, iyiliği ona kalsın, bir daha konuşma deseler istediginiz cevapları almış olacaktınız demekki ama olmadı maalesef.
Ablaniza söyleyin ben senin lafını çekmek istemiyorum bir daha görüşmeyelim diye olsun bitsin. Hem buraya konu açacak kadar dertlenmezsiniz artık.
Diyeceklerim bu kadar. Selametle

Son düzenleme:
Back
X