Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuma o zaman cnm.Yorulmazsın!Asıl bir kişiyi gereksiz detaylarla yoran sizin gibi yazanlar bi de yorucu imişim!Yapılacak tek şey konuya odaklanmak onu da içinizde birkaç kişi yapmış .Çok yorucusunuz çok![]()
Haksızsınız diyen herkese verip veriştirmişsiniz. Madem sizi haklı bulmamızı istiyordunuz konuyu ona göre yazsaydiniz. Ve yine tekrar ediyorum sosyal hayatınızda da böyleyseniz Allah çevrenize sabır versin.Okuma o zaman cnm.Yorulmazsın!Asıl bir kişiyi gereksiz detaylarla yoran sizin gibi yazanlar bi de yorucu imişim!Yapılacak tek şey konuya odaklanmak onu da içinizde birkaç kişi yapmış .
Bu platformun hakkını onlar vermiş ..Teşekkür ediyorum
Sizin psikolojiniz yerinde değil kurgularla hiçbir zaman hiçbir kimseye faydalı olamazsınız.Her düşündüğünüz Allah şahit ki yalan söylediniz! Kesin konuşmak için bize şahit olmanız ve kalbimi görmeniz,niyetini bilmeniz lazımdır!Buradaki yemek konusunda ayıp diye kınayan kişiler hepsi bir yalancı konumunda.Ben ne anlama ne de bir başka misafirime asla bir iş karşılığı olarak bir yemek yedirmeği layık ve yeterli görmem !Ayının ta kendisini sizin gibi düşünenler yapıyor kıt düşünüyorsunuz.Biz onu akrabalarımıza jest için yaptık iyi vakit geçirmek için.Burada dile getirmem ise tamamen bir talihsizlik.Anlayan gerçi niyetimi anladı.Yani evde de çoğu kişinin zaten taşınmıştı masraflar diz boyu bir peynir ekmek çay çorba idare ederiz yabancı değil ayağına vermedim demek istedim onları yorduk ama kıymetleri çok olduğu için nazarımda bu durumda bile esirgemedim demek istedim.Ne çok yordunuz beni Allah da sizi yorsun da anlayacağınız beni inşallah artık niyetimi durup durup kötüye yormayın beddua sınırıma yaklaştınız!!Ne saçma ya yedirdim,içirdim çok iyisinden diye belirtmişsiniz bir de. Eve yardımcı çağırsanız da yemeğini söyleyecektiniz ne alaka o cümle?
Eve yardımcı alsanız ekmek arası bir şey verecek hatta dolap olsa o an evde her şey var işte yapıver kendine bir şey diyecek hava sezdim sizde.
Ablam böyle bir şey söylese ben alınmam benden iyi yapar normalde ama şu durumda bile ben anladım ablanız çalışmış siz anca yarısı kadar yapmışsınız o da en son dayanamamış söylemiş bir şeyler.
Evinize gelip çoğu işinizi yaptıracak kadar yakın görüp üstüne yemeği lütufmuş gibi söyleyecek kadar aşağı düşünüp ablam böyle dedi diye üzülmek de saçma geldi. Ablam diye bakmayın olaya siz en iyisi.
Haksızsınız diyen herkese verip veriştirmişsiniz. Madem sizi haklı bulmamızı istiyordunuz konuyu ona göre yazsaydiniz. Ve yine tekrar ediyorum sosyal hayatınızda da böyleyseniz Allah çevrenize sabır versin.
Ayıbın* olacak klevye yanlış atmış pardonSizin psikolojiniz yerinde değil kurgularla hiçbir zaman hiçbir kimseye faydalı olamazsınız.Her düşündüğünüz Allah şahit ki yalan söylediniz! Kesin konuşmak için bize şahit olmanız ve kalbimi görmeniz,niyetini bilmeniz lazımdır!Buradaki yemek konusunda ayıp diye kınayan kişiler hepsi bir yalancı konumunda.Ben ne anlama ne de bir başka misafirime asla bir iş karşılığı olarak bir yemek yedirmeği layık ve yeterli görmem !Ayının ta kendisini sizin gibi düşünenler yapıyor kıt düşünüyorsunuz.Biz onu akrabalarımıza jest için yaptık iyi vakit geçirmek için.Burada dile getirmem ise tamamen bir talihsizlik.Anlayan gerçi niyetimi anladı.Yani evde de çoğu kişinin zaten taşınmıştı masraflar diz boyu bir peynir ekmek çay çorba idare ederiz yabancı değil ayağına vermedim demek istedim onları yorduk ama kıymetleri çok olduğu için nazarımda bu durumda bile esirgemedim demek istedim.Ne çok yordunuz beni Allah da sizi yorsun da anlayacağınız beni inşallah artık niyetimi durup durup kötüye yormayın beddua sınırıma yaklaştınız!!
Güle güle cnm asla ablamı terkedecek değilim. Yaptığı şeyin yanlışını herkes görsün de işi başa kakanlar özellikle aile içinde vuku bulmasın ümidim idi.O da abla diye bütün ablalar bi savunmaya girdi manasız haksızlığı hak iddia ettiler siz dahil ..niyetimi kurgularıyla iftiraya çevirdiler kırılganlığımı hakaret görmeye her zaman hakediyormuşum gibi lanse ettiler ablamın hatalı davranış ve sözünü de dünyanın en masum zararsız gösterdiler bu işte yaptıklarınız bu nu mu kabulleneceğim de vs.vs. ne çok yazıyorum belki insafa gelirsiniz konu ne ablam ne yemek ne de kırılganlığım! konu, bu laf durumda söylemek laf mı ? idi bravo size çok başarılı bir pravokatörsünüz alkış.Oh ne güzel içimi döküyorum valla kaç günün sıkıntısı geçti gitti ne belalı lafların tamirini yapmakta azimli imişim sağolun ya valla bak .Gerçekten kendimi yorup cevap atmak bile içimden gelmedi ama uzunca yazmışsınız, yazayım bari.
Hayati niye bu kadar zorlastiriyorsunuz ya hu. Gören de ablanız ana bacı küfretti sanar. Bu kadar insan size haksızsın diyor, oturun da bir düşünün acaba neden? Kimse sizi tanımaz etmez yani ne yazdıysaniz ona yorum yapiyorlar. İnsanlar burada ablaniza vay o nasıl ablaymis, iyiliği ona kalsın, bir daha konuşma deseler istediginiz cevapları almış olacaktınız demekki ama olmadı maalesef.
Ablaniza söyleyin ben senin lafını çekmek istemiyorum bir daha görüşmeyelim diye olsun bitsin. Hem buraya konu açacak kadar dertlenmezsiniz artık.
Diyeceklerim bu kadar. Selametle
Yorum bu işte! 10 numara!Sağol yazdığın için Teşekkür ederim. biz de ki kardeş ilişkileri çok resmi her şakayı kaldıramıyoruz ciddi olarak dedi ciddiye aldım da.Ben öyle gülseydim kendisine hakaret imiş gibi algılayabileceğinden asla bunu yapamam ve aklından zorun mu var senin derler burada ölüm çıktı den gülüyorsun..olur yani o yüzden sizi bir kardeş olarak kardeşlerinize daha cana yakın gördüğümden tebrik etmemek elde değil valla maşallah size ,Ha ısrarla siz ne yapardiniz onu söyleyin alınır miydiniz demissiniz. Ben olsam büyükler bu günler için var yapacak bir şey yok diyip geçerdim. Ardından da bir kahkaha patlatırdım.
Bizim kardeş ilişkimiz böyle, siz çok alıngan olduğunuz için garip gelir.![]()
Vallahi çok kırıcı oluyor ancak çok umursamaz gamsız biri bu lafı kaldırır çok ciddiyim ya bi düşünün sizin yaptığınız emekleri kendi emeklerinin yanında bir hiç sayan bir yakınınız var ve bu hiç yorulmadınız ki hep ben yoruldum ayağı sürer gider..çok ters geliyor bana kardeşinizin emeğine saygı göstermeniz onu mutlu eder siz olmazsanız da onun emeği var evinde niye küçümseyesiniz .Siz bir gün o her gün emek verir evine niye siz arkanıza atmayasınız fazla yaptıklarınızı hem kardeşiniz de istemez mi ki sizin kadar çok iş çıkartabilsin .Bir sinirle onca emeğinizi gerçek anlamda bitirmiş olursunuz onun gözünde aslında ama sizin haberiniz olmaz bile ..Bu riske niye giresiniz??Veya siz çok farklı kardeş ilişkisi yaşıyorsunuz ?Veya kardeşinizi hiç tanımıyorsunuz?Olamaz mı?Benim kız kardeşimin de eli yavaştır. O bir iş yapana kadar ben beş iş yaparım. Şaka için ancak böyle bir laf söylerim o alınsa üzülürüm. Kardeşimize şaka yapamayacak mıyız?
Şimdi de yalaşap !!.Ablam annem mutfak temizletirler bana ki en temiz çalışan benim aralarında yavaşımdır ama tertemiz yağ sökerim bırakmam bir köşesinde..bana öyle güvenirler üstünden geçmezler bir daha orayı ben yapmışsa her nere olursa pas geçmez bilinirim ..ne yalaşap!! yine bir iftira daha !Ben de yalaşap iş yapıp, temiz yapmayan birine canım ciğerim de olsa lafımı söylerim, benim evde de bir daha bulaşık dahi yıkatmam, evinde isem; " yıllardır temizlemedin heralde." Diye laf da derim. Çünkü çağıran biraz beni tanıyorsa onu göze almıştır.Öyle her yemeğe de tav olmam, iyi yapılmış ev yemeği değilse
Ablana boşuna kırılmışsın. Bazı insanlar mesele iş oldu mu hassas olur. Seni de yakın gördüğü için söylemiş. Yoksa o yorgunluğu ne diye çeksin?
Bir de boş eve kadın çağırmaman neden anlamadım? Kabasını onlar yapar sen üsten yapardın. Oldu bitti. Taşıma ve temizlik şirketleri ile kimseden yardım almadan defalarca ev taşıdım. En güzeli valla.
Amin .Ya mecbur oluyor insanHaklısın maalesef.
Kendime hayatta düstur edinmişimdir, sırf bu yüzden kimseden birşey istemem, beklemem.
Rabbimde kimsenin insafına bırakmasın.(amin)
Okkalı yemek ne demek
Kardeş ilişkinizi bilemem ama ben olsam daha da gazlardım çok çalışsın diye![]()
Öyle oldu zaten çok çok teşekkür ederek ona kırıldığımı sadece moralimin bozulmasıyla istemsiz olarak belli ettirdim yani onu da gizleyemedim açıkçası. şok olduğuma şahit oldu bir an durup ona bakışıma ve ablama yaptığım yerleri tek tek çocuk gibi sayışım ben de çok yoruldum deyişin vs. benim ne kadar üzüldüğümü anladı zaten.Ama o kadar ciddi söyledi ki bunu geri şakaya vurup çekemedi anlatabiliyor muyum çok huzursuz oldum ben elimde olmadan .Ama ona çok ta teşekkür ettim muhabbet ettim birlikteliğimiz süresince ve halen de öyleyiz beni kalbimden yaraladı anlarsınız içimde kaldı..Buyutecek bir soz degil, Ben olsam ",senin gibi kimse olamaz ablam, tekrardan ellerine kollarina saglik" der sarilir yolcu ederdim. Kisaca ortada sorun yok
Jest yaptık işte birazda iyi vakit geçirmek adınaYardımının karşılığını vermeye çalıştığını anlatmış doğal olarak. Hep getirtip hem naparsan yap demedim demek istemiş
Eee başlamışsınız beddualara ne sınırıSizin psikolojiniz yerinde değil kurgularla hiçbir zaman hiçbir kimseye faydalı olamazsınız.Her düşündüğünüz Allah şahit ki yalan söylediniz! Kesin konuşmak için bize şahit olmanız ve kalbimi görmeniz,niyetini bilmeniz lazımdır!Buradaki yemek konusunda ayıp diye kınayan kişiler hepsi bir yalancı konumunda.Ben ne anlama ne de bir başka misafirime asla bir iş karşılığı olarak bir yemek yedirmeği layık ve yeterli görmem !Ayının ta kendisini sizin gibi düşünenler yapıyor kıt düşünüyorsunuz.Biz onu akrabalarımıza jest için yaptık iyi vakit geçirmek için.Burada dile getirmem ise tamamen bir talihsizlik.Anlayan gerçi niyetimi anladı.Yani evde de çoğu kişinin zaten taşınmıştı masraflar diz boyu bir peynir ekmek çay çorba idare ederiz yabancı değil ayağına vermedim demek istedim onları yorduk ama kıymetleri çok olduğu için nazarımda bu durumda bile esirgemedim demek istedim.Ne çok yordunuz beni Allah da sizi yorsun da anlayacağınız beni inşallah artık niyetimi durup durup kötüye yormayın beddua sınırıma yaklaştınız!!