Alingan olmayan arsız mı oluyor. Baya garipsinizÇok alınganım baş edemiyorum bu huyumdan nefret ediyorum biraz arsız olsam ya yok..bir baş belası bu alınganlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alingan olmayan arsız mı oluyor. Baya garipsinizÇok alınganım baş edemiyorum bu huyumdan nefret ediyorum biraz arsız olsam ya yok..bir baş belası bu alınganlık
Olabilir bir günlük bir maceraya ben arkadaşım olsa seslenmem nasıl olsa gideceğim kendi haline kalacak bir günlük ya sabır derim hem bütün evin duvarlarını dolaplarını iki penceresinin kaba temizliğini 6-7saatte yapmak öyle çok yavaş olduğum anlamına gelmez bence çok yavaş değilim.Ablam hızlı olsa da kırmaya hakkı var mı cnm o da kendini yavaşlatabilir sonuçta neyse yine de hakkı geçti çok üzgünüm keşke çalışmasına izin vermeseydimGayet normal bir laf. Kötü niyet yok. Kırk saate bir iş yaptıysan ablan bunu dile getirmiş. Sen de yazmışsın zaten ablamın eli yatkın diye. Ben de kardeşime aöylerim böyle laflar ve sesini çıkarmaz
“Çalıştıysa boşa mı çalıştı? Temizlikçiye vereceğim parayı yemeğe verdim, hiç değilse laf işitmezdim.”Yemeği de dışarıda okkalı yedik afiyetleri olsun.
Onu da mı yazsaydım acaba başka neler düşünürdün güzel kardeşim bir de hediye aldığını yazmış demez miydin acaba ?Yani yemeği yazdığına kaf eden hediyesini de etmez mi nereden biliyorsunuz kendisini memnun etmediğimi de böyle yazıyorsunuz ?Hiçte iyiliğin farkında değil gibisin. Bu kadar insan alınacak bir şey yok yazdı. Kadın kocasıyla kalkıp gelmiş, saatlerce ev işi yapmış. Öyle yeni taşınılan evi temizlemekte öyle basit iş değil. Baya zor iştir. Okkalı yemek ısmarladık yazmışsınız birde. İyiliğini karşılıksız bırakmadım der gibi. Eşini azalarmasının konuyla da alakası yok. Sanki ablanın açığını arayıp, buraya kanıtlamaya çalışır gibi. Çok yanlış bence bu şekilde davranman.
Sizin yerinizde başkası olsa ablasına küçükte olsa hediye alırdı.
Hep yanlış anlaşılmışAblamla benim aramda geçen diyalogları duysanız demek balyozlar altında kalacaksınızyani insan kardeşiyle e rahat konuşamayacaksa kiminle konuşacak? Bir de nasıl bir tavrınız var biliyor musunuz? Yaptıkları işe karşılık afilli bir yemek yedirdik, laf söylemeye hakları yok. Yani konuyu okuyunca benim aklımdan geçen o oldu. Allah'tan yemek yedirdin yani
![]()
Ama işte hissettirilen oHep yanlış anlaşılmış
Söylediğiniz yerlerin temizliğini -hem de kaba temizliğini- 6-7 saatte yapmak yavaş olduğunuz anlamına gelir.Olabilir bir günlük bir maceraya ben arkadaşım olsa seslenmem nasıl olsa gideceğim kendi haline kalacak bir günlük ya sabır derim hem bütün evin duvarlarını dolaplarını iki penceresinin kaba temizliğini 6-7saatte yapmak öyle çok yavaş olduğum anlamına gelmez bence çok yavaş değilim.Ablam hızlı olsa da kırmaya hakkı var mı cnm o da kendini yavaşlatabilir sonuçta neyse yine de hakkı geçti çok üzgünüm keşke çalışmasına izin vermeseydim
Haklı cıkarlarsa alınmakla hata etmiş demekkiAlınmakla üzülmekleçok haklısınız. Ben olsam ben de çok üzülürdüm. Ne demek ''Çalışanlarin yaninda kilitleniyorsun''? Onlar iş yaptı da siz oturdunuz mu? Herkes kapasitesi kadar iş yapar. Ama sakın ablanızla bu yüzden tartışmayin. Yarin obür gün ''Karı koca yardıma gittik, canımızı çıkardık. Ama bir lafımiza alındı'' der. Onlar haklı çıkar. Unutun gitsin bence.
Hımm demek böyle platformlara bolca yazmalı..nasıl kötü bir kardeş imişim vallahi utandım .Sağolun arkadaşlar konuyu başka yere çektiğiniz için benim derdim neydi ne oldu tam bir utanç kaynağına döndüm yanlış bir detay eklemişim.Gidip ablama bir daha yemek yedircem çünkü o yedikleri sanki burnundan geldi bu platformda..çok afedersiniz çok utandırdınız beni“Çalıştıysa boşa mı çalıştı? Temizlikçiye vereceğim parayı yemeğe verdim, hiç değilse laf işitmezdim.”
Alt metin.
Ben temizlik memuru da değilim işçisi de değilim normal olduğunu da iddia etmiyorum ama çok yavaş ta değilim .yani buna imkan yok zaten ben normal üstü hızlanamam çok denedim kendime zarar verdim bişeyleri kırdım.kendim olma hakkım saklıdır arkadaşlarSöylediğiniz yerlerin temizliğini -hem de kaba temizliğini- 6-7 saatte yapmak yavaş olduğunuz anlamına gelir.
Abla haklı demek ki. Gerçekten de kilitlenmişsniz
Normal olduğunu iddia etmişsiniz ona istinaden yazdım zaten. Eli hızlı olan herkes temizlik memuru mu oluyor?Ben temizlik memuru da değilim işçisi de değilim normal olduğunu da iddia etmiyorum ama çok yavaş ta değilim .yani buna imkan yok zaten ben normal üstü hızlanamam çok denedim kendime zarar verdim bişeyleri kırdım.kendim olma hakkım saklıdır arkadaşlar
Hediye alsaydın hemen yazacak bir hal var sende. Aldıysan iyi yapmışsın, sadece yemekle teşekkür etmen ayıp olurdu.Onu da mı yazsaydım acaba başka neler düşünürdün güzel kardeşim bir de hediye aldığını yazmış demez miydin acaba ?Yani yemeği yazdığına kaf eden hediyesini de etmez mi nereden biliyorsunuz kendisini memnun etmediğimi de böyle yazıyorsunuz ?
Ben temizlik memuru da değilim işçisi de değilim normal olduğunu da iddia etmiyorum ama çok yavaş ta değilim .yani buna imkan yok zaten ben normal üstü hızlanamam çok denedim kendime zarar verdim bişeyleri kırdım.kendim olma hakkım saklıdır arkadaşlar
PHP sizBuluttan nem kapmayın.
Ne var öyle demişse anlamadım. Bir de okkalı yemek yedik demişsiniz ne kadar ayıp. Ablanız keşke bu yazdığınızı görse.
Benim kardeşim de yeni taşındı bütün evini temizledim 2kücük cocugumla gittim, yine olsa yine giderim o benim kardeşim ama arada laf da soktum yani 10gundur bu evdesin hala temizlemedin ben gelip yapım bari diye.
Kışlık menemenlik vs de gidip yaptım abla kardeş arasında olur boyle seyler. Kafama balyoz indi de ne demek çok abartmissiniz.
Ya bi saçmalama artık nolur ne yazsam siz de haksız çıkaracaksınız size laf yetişmiyor ablam niye öyle kırıcı oluyor ki ben ona gidince öyle kırıp çıkıyormuyum demek istiyorum lafı nerelere çektiniz normal olmadığını siz ancak çok yakınınızdan birisi sizin en muhtaç ve en yorgun anınızda size bir laf sokacak siz de benim duyduğum pişmanlığı yaşayacaksınız ve o zaman ha demek öyle imiş anca anlarsınız yani beni galeyana getirip gereksiz suçlamalara izin vermiyorum demek siz de mi en yakınınıza lafı sokup bidaha yorulmamak üzere önleminizi aldınız anlıyorum ve sizi böyle suçluyorum .Şimdi söyler misiniz bu düşüncem sizin hakkınızda ne kadar doğru ha?Aynı pisikoloji ile beni vuruyorsunuz!farkında değilsiniz dikkatinizi çekerim!Normal olduğunu iddia etmişsiniz ona istinaden yazdım zaten. Eli hızlı olan herkes temizlik memuru mu oluyor?
Kendinizi haklı çıkarmak için saçmalıyorsunuz.
Ablanın haklılık payı artıyor![]()
Çok alınganım baş edemiyorum bu huyumdan nefret ediyorum biraz arsız olsam ya yok..bir baş belası bu alınganlık