- 26 Mart 2019
- 443
- 1.785
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece alıngan olduğunuzu düşünmüştüm,şu yazdiklarinizdan sonra daha olumsuz düşünüyorum , iş yaparken size uymak zorunda değil,parayla gelmemiş,size gönülden yardım etmeye gelmiş , eşiyle akşama kadar çalışmış ama yaranamamış" okkalı yemek yerine" samimi olarak bulgur ekmek verseydiniz, gerçekten canı gönülden müteşekkir olsaydınız yeterdi.Olabilir bir günlük bir maceraya ben arkadaşım olsa seslenmem nasıl olsa gideceğim kendi haline kalacak bir günlük ya sabır derim hem bütün evin duvarlarını dolaplarını iki penceresinin kaba temizliğini 6-7saatte yapmak öyle çok yavaş olduğum anlamına gelmez bence çok yavaş değilim.Ablam hızlı olsa da kırmaya hakkı var mı cnm o da kendini yavaşlatabilir sonuçta neyse yine de hakkı geçti çok üzgünüm keşke çalışmasına izin vermeseydim
Öyle yardım edenler sevabdan çok günah kazanıyorlar. Yardım eden insan yardımını ne dile getirir nede qururlanir yardım etdim diye görevimiz edicem tabi demeli. Ama yalnız diyilsin merak etme çok var öyle bir küçücük yarımı bile her gün burnundan getirecek ablalar falanBazi insanlari böyle kabul etmek lazim. Bir kere tasinamaya yardim etmeye geldi, hamileyim o sirada ve stresli bir zamanda. Agzi durmuyor. Yok niye sunun var, niye bu böyle dir dir. Sinirimi o kadar bozdu ki sinirden aglayarak evden atmaya calistim, ama annem engelledi. Bence yardim ediliyorsa susulacak, aksi takdirde yardim etmemeli daha iyi.
Öyle yardım edenler sevabdan çok günah kazanıyorlar. Yardım eden insan yardımını ne dile getirir nede qururlanir yardım etdim diye görevimiz edicem tabi demeli. Ama yalnız diyilsin merak etme çok var öyle bir küçücük yarımı bile her gün burnundan getirecek ablalar falan
Ne alakaHizmetçi tut dediler bana .tmm tutucam da yabancı kadınları evime nasıl alayım korkuyorum çileyi çektim öyle ..tanıdık olsa alırdım alırım da
yok kardeşim bazı insanlar haksız bile olsa üste çıkarlar. O başka bir şey. Hiç ablasıyla arasını bozmasın. Aile çok önemli bir şey. Keşke benim de bir ablam olsaydı. Ufak tefek üzüntülere-kırgınlıklara izin vermezdim.Ha
Haklı cıkarlarsa alınmakla hata etmiş demekki![]()
İş bitince dışarıda hepberaber yemek yedik başka bir niyet, okkalı yedik afiyetleri olsun çok başka bir niyet bu cümle hiç de minnoş iyi niyet içeren bir cümle değil, sizin gibi çok alıngan bir insan bunun gayet farkındadır, siz aynı durumda olsanız ablanıza yardım etseniz o da eşiyle size yemek ısmarlasa sonrada arkanızdan okkalı yedirdik dese balyoz yemez miydiniz acaba? Hiç kusura bakmayın gayet fesatsınız ve bunu belli etmediğinizi sanıyorsunuz ama beceremiyorsunuz, ablanız gibi dürüst olmanızı insanların yüzüne konuşmanızı içten pazarlıklı olmamanızı tavsiye ederimYani memnun etmeye çalıştık demek istiyorum para mı verilir ??Kimisi evinde bişeyler pişirir bulgur alelacele koyar yer kalkarlar en yakın akraba diye yanlış anlaşılmasın bu detay!
Biz davayı çakınca nasıl da değişiverdi minnoş üslubunuz sakin olun ya biz yemedik ama anneniz kocanız filan yiyordur belki sizin yalnızca çok alıngan olduğunuzuHay güldürdün vallahi kırılganım evet belki 8 yılda bir kere taşındım ablama ihtiyacım düştü çaktın mı davayı sanki her hafta temizliğine geliyorlar da bunu yazmışsın
Olsun utanmak da erdemdir, size ayna tutabildiysek kendinizi görmenizi sağladıysak ne mutlu bize, bundan sonra daha doğru bir insan olmaya çalışırsınız karşınızdakileri saf sanmaktan vazgeçersiniz dürüst olursunuz filan gerisi gelirHımm demek böyle platformlara bolca yazmalı..nasıl kötü bir kardeş imişim vallahi utandım .Sağolun arkadaşlar konuyu başka yere çektiğiniz için benim derdim neydi ne oldu tam bir utanç kaynağına döndüm yanlış bir detay eklemişim.Gidip ablama bir daha yemek yedircem çünkü o yedikleri sanki burnundan geldi bu platformda..çok afedersiniz çok utandırdınız beni