öz ablamın bebeğini sevdirmemesi beni artık bumbuz etti

Tanıdığım bi çocuk vardı lösemi den şüphelenilen çok şükür çıkmadı öyle bişey doktor bağışıklık sisteminin zayıf olduğunu söylemiş köye götürün tavukların arasında ineklerin altında dolaşsın hiç mi çıkarmadınız bu çocuğu biyere demiş ki çocuk zaten köy gibi bi yerde yaşıyo babasının memuriyetinden dolayı.
Bu kadar korumacı olmayın lütfen bırakın çocuk hayatı yaşasın

Dıger tarafın ne düşündüğü kimin umrunda.Verilen haklardan herkes faydalanıyor mu? Faydalanıyor olay bitmiştir.
Burda bile her milletten insanla ilgili neler düşünülmüyor ki...Ohooo. ..
Demek ki sizinle tartışan Alman da kendi ırkını kendine göre Üstün görüyor o insanlardan her yerde var.Hangisiyle kavga edip tartısacaksınız?
Bir değil iki değil çoğu Alman böyle .
Ben gerekirse tek tek anlatırım onlara sorun yok .bir kişinin bile önyargısını kırarsam ne mutlu bana .inan bana bizim milletimiz hakkında düşündüklerinin yanında diğer milletler hakkındakiler çok çok hafif kalır.çünkü dünyaya entegre olamadık.biz böyle uğraşırken iki tane kendini bilmez Almancı çıkıp buraya hakaret etti verdim cevabını.müsade edin işime döneyim ..

Sanane
Ne oluyor sabahtan beri like layıp duruyorsun gurbetçi kızı.
Biz bu ülkenin evladıyız gurur duyuyoruz milletimizle .o yüzden sen Türk e benzemiyorsun deyince bunu hakeret olarak görüyorum.ama sizin gibiler iltifat sanıyor işte..ya beğenmeyen çıkar vatandaslıktan gider yani ne bu öfke?zaten kalabalığız biraz insan eksilir ..
istediğimi "like" larım asıl size ne? müneccim filansınız sanırım her şeyi en iyi siz biliyorsunuz :)
öfkeli biri değil sadece fikrini söylüyor ama siz engel oluyor ve üzerine hakaretler ediyorsunuz, saygılı olmayı deneyin
kimse canınızı almaya çalışmıyor,sakin..

Tanıdığım bi çocuk vardı lösemi den şüphelenilen çok şükür çıkmadı öyle bişey doktor bağışıklık sisteminin zayıf olduğunu söylemiş köye götürün tavukların arasında ineklerin altında dolaşsın hiç mi çıkarmadınız bu çocuğu biyere demiş ki çocuk zaten köy gibi bi yerde yaşıyo babasının memuriyetinden dolayı.
Bu kadar korumacı olmayın lütfen bırakın çocuk hayatı yaşasın
Öyle tabi köy çocukları kışın çıplak ayak gezerler yinede hastalanmazlar .biz apartmanda kaloriferli evde büyüdük her gün hastaydık..

tabiji biliyorum.diğer tarafın ne düşündüğünü daha iyi biliyorum.kopyalarom buraya bir Alman'ın sözlerini
Kaç Türk ün evi yakıldı be sen ne konuşuyorsun ordan?tabiki korurum Türkleri .bunun gibi hainleri korumam ama .Yükselen bir ırkçılık var Avrupa da .helede Almanya .muhtaçlar evet kendilerini ifade edemiyorlar çünkü .
Gelsinler o zaman memleketlerine. Orda böyle şeylere maruz kalacaklarına ülkelerinde onları el üstünde tutacak sizin gibi nice insan var !

Gelsinler o zaman memleketlerine. Orda böyle şeylere maruz kalacaklarına ülkelerinde onları el üstünde tutacak sizin gibi nice insan var !
Bence gelmesinler burası yeteri kadar kalabalık orda kalabalık yapsınlar çocuk yardımlarıyla geçinsinler
Biz okuduk çalıştık didindik .kimseye oturduğumuz yerden yermedik .birini eleştirmeden önce kendine bak ben bu dünyaya neden geldim diye .böyle nankörlük yazıklar olsun.yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor hasbam.neymiş Almanlar çok iyimiş çocuğuna dokunmuyormuş.Alman sen çocuğunu al git diye gözünün içine bakıyor.o eğitimleri alıp kaç kişi Almanya'da bi yerlere geldi .eğitimden herkes yararlanıyor ama iş hayatında önüne bir sürü engel çıkarıyorlar.burda okuyup oraya gidip yerleşenler bile daha iyi şartlar altında yaşıyor orda.

İnşallah şu BULDUMCUKLAR burayı okuyorlardır da tek çocuğun kendilerinde olmadığını anlarlar. Şunu da ekleyeyim anasına babasına sevimli geliyor olabilir ama inanın bebeklerin bazısı OLDUKÇA SEVİMSİZ ve bir çok insanda emin olun NEZAKETEN seviyordu artı onu da kimse yapmıyor. Zaten herkesin çevresinde birden çok bebek var. Emin olun kimse sizin çocuğunuza meraklı değil. Azıcık okuyunda şu forumları insanların gerçek düşüncelerini kavrayın. Kimse sizin bebelerinize ölüp bitmiyor.
Aynen ilerde çocuğum olursa hiç böyle basitlikler yapmayacağım

Eeee ne yardan ne serden geçiyorsun.Gidip bari o Almanlarla da daha fazla tartışma tartışma ki İnsanların ekmeğine mani olma .Hepsini kötü sanmasınlar.
Bunları yazan Almancı dan bahsettim onum gibiler dönmesin zaten dönmek de istemiyormuş .
Benim çok yabancı arkadasım var demek ki seviliyorum .beğenmeyende arkadaslık yapmaz çok da umrumda .
Keşke herkesi benim kadar sevselerdi cnm ..

Söylediklerimin doğru olduğunu sende biliyorsun.banlanırsam umrumda değil ki mune u çağırıyorsunuz falan.Mune de dediklerimin doğru olduğunu biliyor.
Evde oturan boş beleş birisin işte .yalan mı yani bu ??bide insanları eleştiriyorsun boyundan büyük laflar ..

Ay evet sen haklısın çok haklısın, şimdi seninle baş edemedikleri için seni banlayacaklar, kahrolsun bu sistem.

Geçenlerde bir İngiliz arkadasım Fransızlar hakkında kötü birsey söyledi ben onları korudum .benim ırkçlığa tahammülüm yok .düşünce tarzım bu .bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığında değilim .Avrupa ya çok sık gidiyorum .çok arkadasım sevdiğim insan var .iyisiylede tanıştım kötüsüylede.kimse mükemmel değil.birax insanların içine girseydiniz görürdünüz burayı mumla aratacak insanlar var .çok iyisi kibarı da var .ırkçısı faşistide.
Ama Türk insanı gibi sıcak değiller .o yüzden bu ülkenin kıymetini bilin .burda iki şımarık boş beleş Almancının sözlerine aldırmayın .kadın Almanyada yaşıyor tanımıyor ki Almanları..kendisi söylüyor kocama ayrımcılık yapıyorlar diye .tabiki oranın şartları iyi .orası gelişmiş bir ülke .ama burdada şartları iyi olan insanlar var .oraya giden kesim burdaki dar kesimli insanlardı .burda işi toprağı olmayanlar göçtü oraya.bında utanılacak birsey yok saygı duyuyorum .insan karnının doyduğu yerde yaşasın.ama buraya dil uzatmıcaksın işte..

2 konu okudum ikisi de son mesajlarda alakaya maydanoz olmuş. Nereden nereye gelmişsiniz. Nasıl başardınız bunu?

Mune Mune bence konuya müdahale etmelisiniz. Açılan konuyla zerre alakası yok çünkü şuan.
Çok haklısınız 24. sayfayı okumam dahi yetti, konu Vatan-Millet-Sakarya'ya dönmüş, ellere bayrak alıp burası Türkiye buradan çıkış yok diye bağırarak yürüdük mü tam olacak.

Umarım bildirimler olmuştur.

Back
X