Öz ailemi bulmak istiyorum

Öz aile dediğiniz sizi hiç arayıp sormayan doğurmuş olan ve buna eşlik eden kişi onlardan ne bekliyorsunuz bilmiyorum belki kadın evliydi siz başkasından oldunuz belki ikiside çocuk büyüyecek zekada maddiyatta değildi.Ben ne maddi ne manevi aradığınız sevgiyi de dahil bulacağınızı sanmıyorum.Ben sanmıyorum işinize yarayacaklarinida derdinize derman olacaklarını da.Olsa olsa yeni dert olur.Bulup mutlu olanı aile olanı görmedim TV de show programı sonra kimse kimseyi isteyip aile falan olmuyor zaten huyunu bilmezsin suyunu bilmezsin tek bir anı yok.30 yaşından sonra kayinvalideye anne demek mecburiyetine zorlanmak gibi bide kayınvalide anne yarısı dir diye sacmalayani gördüm.Size başarılar.Ben olsam zerre aramam siz ben değilsiniz elbet nedeni ne olursa olsun o çektiklerinizi asla telafi etmeyecek size attıkları yalanlar

Ailenizi buldunuz mu bilmiyorum ama işin enteresan tarafı 28 yıldır öz aileniz size neden ulaşmak istememiş. Neden evlatlarından vazgeçmişler ne olmuş olabilir. Ben olsam öz ailemi aramazdım. Çünkü nasıl bir aile olduklarını bilmiyorum, tedirgin olurdum.

Nasıl öğrendiniz evlatlık olduğunuzu.. sizi istemeyen şuanki aile neden evlenmesin diye size büyü yaptırıyorlar orayı anlamadım..şimdiki ailenizin öz çocukları var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…