Öz ailemi bulmak istiyorum

Malesef onlarla aramı iyi yapma durumum yok çünkü büyük zararlar veriyorlar büyük ihtimal yasa dışı zaten benden hariç başka kardeşlerimde var yani öz olmayan aileden akrabalardan da kimseyede soylemezler müge anlıya çıkmak istemiyorum
diger kardeslerde mi evlatlik alinmis yoksa ailenizin cocuklarimi

annenizle kardeslerinizin yaş farki fazlami?
acaba ilk basta cocugumuz olmuyor diye evlatlik alip sonradan kendi cocuklari olunca işlermi değisti.
benim anlamadigim kurumdan alinmis olsaniz kurum baya uzun sure takip ediyor verdigi cocugun durumunu vs vs.
yani oyle aldin cocugu hadi güle güle olmuyor.

Ne sebeple evlatlık verildiğini bilemeyiz. Niye hemen ön yargıyla yaklaşıyorsunuz ki? Belki kaçırıldı, belki annesi ölünce annelik yapabilir diye verildi, belki akrabalar zorbalıkla annenin ellerinden aldı...
O kadar haklısınız ki zamanında Müge ye bır aile cikmisti kadın hastanede doğum yapıyor. Trans bir birey(burası çok karisikti programda o yüzden ne desem bilemedim) gelip çocuğu kaçırmış hastaneden. Yıllarca kendi bebeği gibi insanlara anlatmislar karı koca. Hatta kocası bile ben kendi bebeğimiz saniyordum demisti kaçırılan bebekle ilgili. Seneler sonra kızın annesi geldi dedi hastanede bebeğimi çaldı birisi o şekilde bulundu. Evet uç bir örnek ama haklısınız.

Merhaba ben 28 yaşındayım öz ailem olarak bildiğim insanların öz olmadıklarını öğrendim ve evliyim 1 seneden fazladır ne onlar beni arıyor soruyor nede ben ve öz olmadıklarını öğrendim zaten onlarla hep çok kötü şeyler yaşadım evlendim annem ayrılmam için büyü dahi yaptı yani hayatım hep kötü üzücü olaylarla geçti çocukluk döneminden şimdiye kadar hep öz olmadıklarını düşünüyordum hissediyordum onlarada söylüyordum tepkileri baya tuhaf oluyordu şimdi ben öz ailemi bulmak istiyorum fakat DNA testi için maddi sıkıntılar var büyük olarakta 1 kişi bile yok etrafimda aile akraba hiç kimse aramıyor sormuyor soracak kimsem yok öz ailem kim diye nasıl öğrenebilirim nasıl bir yol izleyebilirim lütfen ALLAH rızası için bu konu hakkında yardımcı olun
Esra erol ve müge anlı bu konuda çok iyi ama herkes cesaret edip çıkamıyor ekranlara, umarım öz ailenizi bulursunuz, insan aile özlemi çekiyor ama bir de değecek aile olsa güzel olur ..

Öz aileyi bulup ne yapacaksınız ?

Onlar sizi bağrına basacak olsa bırakmazdı değil mi ?

Ayrıca ailenizin öz olmadığını nasıl biliyorsunuz DNA bile yaptırmadıysanız
Yav insan bilmek istemez mi soyunu sopunu?
Ne demek bulup ne yapacaksın? Aynısını başıma gelse büyük ihtimalle görüşmek istemezdim öz ailemle ama yinede bilmek isterdim beni dünyaya kimin getirdiğini,neden bıraktığını. Hem belki kardeşleri vardır? Bu sayede onları da bulur. Kardeşleriyle görüşmemek için bir sebebi yok.

O kadar haklısınız ki zamanında Müge ye bır aile cikmisti kadın hastanede doğum yapıyor. Trans bir birey(burası çok karisikti programda o yüzden ne desem bilemedim) gelip çocuğu kaçırmış hastaneden. Yıllarca kendi bebeği gibi insanlara anlatmislar karı koca. Hatta kocası bile ben kendi bebeğimiz saniyordum demisti kaçırılan bebekle ilgili. Seneler sonra kızın annesi geldi dedi hastanede bebeğimi çaldı birisi o şekilde bulundu. Evet uç bir örnek ama haklısınız.
Hemşire bir kadın kaçırmış ama kaçıran kişi aslında erkekmiş. Onu mu diyosunuz?

Yasal doğum belgenize devletten ulaşabilirsiniz ama önce akarabalar bir sorun bence bilen vardır. Aileden birinden yasal olmayan şekilde evlatlık alınmış olabilirsiniz, teyzeniz var mı mesela?

Yani hiç anlayamıyorum madem adam gibi bakmayacaksın o zaman neden çocuk alıyorsun, üvey ailen de ayrıca hasta ve manyak tipler gibi duruyor burdan.
Doğum belgesine nasıl ulaşacak?

Şimdi bir kere mantık yürütelim sizi niye evlatlık almışlar? Kardeşlerinizden yorum yapabiliriz.

Siz durumunuzu bildiğinize göre kardeşlerinizi sorabilirsiniz, öz mü evlatlık mı? Sizden daha küçük öz kardeşiniz var mı?

Öz kardeşleriniz varsa ve sizi evlatlık aldılarsa biyolojik ailenizin yakın bir akraba olma şansı çok yüksek. Araştırın bakalım, aileniz olmasa da yakın akrabalardan bir tiyo alma şansınız yüksek.

Kardeşlerin hepsi üveyse işiniz daha zor, Müge Anlıya çıkmak yerine özel dedektiflik hizmetleri de var danışın.

Bunun dışında doğum belgenizi edinin, mümkün olduğunca bilgi toplayın.
Her akrabada mutlaka dedikoducu ve ajans gibi her şeyi bilen teyzeler mutlaka var yada mahallede bunlar mutlaka birşeyler bilirler.

Yav insan bilmek istemez mi soyunu sopunu?
Ne demek bulup ne yapacaksın? Aynısını başıma gelse büyük ihtimalle görüşmek istemezdim öz ailemle ama yinede bilmek isterdim beni dünyaya kimin getirdiğini,neden bıraktığını. Hem belki kardeşleri vardır? Bu sayede onları da bulur. Kardeşleriyle görüşmemek için bir sebebi yok.
Ben bulmasın anlamında yazmadım
Bulabiliyorsa bulsun tabi
Ama her türlü hayal kırıklığına da açık olsun

Hemşire bir kadın kaçırmış ama kaçıran kişi aslında erkekmiş. Onu mu diyosunuz?
Hemsire kılığına girmiş aslında erkek olan ama gerçek hayatta herkesin kadın bildiği birisiydi evet. bu şekilde açıklanmıştı. Hatta herkes bağlanmıştı nasıl olur o x ablaydi diye. Baya lohusa kıyafetleri kafasında kırmızı kurdelesini bağlamış pozları vardı kaçırdığı bebekle kendi doğurdu diye aktarmış insanlara. Eşi de hatta bende bizim kızımız diye biliyordum falan dedi ama buna kimse inanmamisti. Çünkü erkek vücut bütünlüğüne sahip birisiymis aslında o kişi. Vefat etmiş bu olaylar ortaya çıkmadan bikac sene önce. Evlat olarak büyüttüğü kızıda cenazeyi morgta görünce şok olms o şekilde ogrenmis annesi diye bildiği kişinin annesi olmadığını, erkek olduğunu falan. Benim izlediğim bu sekildeydi sanırım sizde aynısını diyorsunuz çünkü Müge de başka bu şekilde bı olay olmadı diye biliyorum sıkı takipcisiyim

Kocası karısının aslında erkek olduğunu ölünce öğrenmişti. Bu olayı diyorsunuz sanırım :KK70: o olay ise o trans bile değildi, erkekti. Yıllarca herkesi kadın diye kandırmış :KK45:

Bu yaştan sonra öz ailenizle olması gereken sevgi bağını asla kuramıyacaksınız o yüzdende bulmaya gerek yok bence

Aile sevgi merhamet göstermiyorsa gerçeğine de sahtesine gerek yok

Back
X