Geçen annemle tartışıyordu eften püften bir sebeple, bir şeyi onun dediği gibi yapmadım diye deli gibi bağırmaya başladı gel seni parçalıcam dedi sonra da tam bir or...usun dedi. Hani tartışma konumuz da onunla alakalı bir konu değildi, ki öyle olsa bile demeye hakkı yok, tamamen "salak, aptal" gibi bir hakaret olarak kullandı. Yıllar önce bir kere daha yapmıştı bunu sonra da babam başka bir şeyden kızıp dövmüştü beni, o gün de derin bir yara bıraktı içimde.
Neyse annemin ciddi bir öfke kontrol sorunu olduğunu düşünüyorum ama psikoloğa gitmeyi asla kabul etmez. Aylar önce babama da or...u çocuğu dediği için büyük bir kavga ettiler, babam boşanacağım diyordu zorla barıştılar sonra. Bana yaptığı savunmada da ben onu babannene demedim babana kızdığım için dedim diyor. Burada da benim her gece başka biriyle yattığımı filan kast ederek demedi biliyorum ama gene de çok ağır bir hakaret, nasıl kalkarım bunun altından? Hep böyle yapıyor çok kolay sinirleniyor ve beni vurmakta tehdit ediyor 19 yaşıma gelmeme rağmen...