Öz annem bana or...u dedi

otrivine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
58
17
88
Geçen annemle tartışıyordu eften püften bir sebeple, bir şeyi onun dediği gibi yapmadım diye deli gibi bağırmaya başladı gel seni parçalıcam dedi sonra da tam bir or...usun dedi. Hani tartışma konumuz da onunla alakalı bir konu değildi, ki öyle olsa bile demeye hakkı yok, tamamen "salak, aptal" gibi bir hakaret olarak kullandı. Yıllar önce bir kere daha yapmıştı bunu sonra da babam başka bir şeyden kızıp dövmüştü beni, o gün de derin bir yara bıraktı içimde.

Neyse annemin ciddi bir öfke kontrol sorunu olduğunu düşünüyorum ama psikoloğa gitmeyi asla kabul etmez. Aylar önce babama da or...u çocuğu dediği için büyük bir kavga ettiler, babam boşanacağım diyordu zorla barıştılar sonra. Bana yaptığı savunmada da ben onu babannene demedim babana kızdığım için dedim diyor. Burada da benim her gece başka biriyle yattığımı filan kast ederek demedi biliyorum ama gene de çok ağır bir hakaret, nasıl kalkarım bunun altından? Hep böyle yapıyor çok kolay sinirleniyor ve beni vurmakta tehdit ediyor 19 yaşıma gelmeme rağmen...

O kelimeyi diline alistirmis sanirim bizim gerizekali dememiz gibi sinirlenince agzindan bir cirpida cikivermis kotu anlamda soyleyecek hali yok annen sonucta ama tabi uyarmalisin cok zoruna gittigini soyle bellii et

O kelimeyi diline alistirmis sanirim bizim gerizekali dememiz gibi sinirlenince agzindan bir cirpida cikivermis kotu anlamda soyleyecek hali yok annen sonucta ama tabi uyarmalisin cok zoruna gittigini soyle bellii et

Evet öyle zaten ama tek takıldığım o kelimeyi kullanması da değil, orada normal konuşurken onun dediğini yapmadım diye hemen bağırmaya ve tehdit etmeye başladı normal iletişim kurmayı bilmiyor bile. Üstelik sonuna kadar haklıydım yaptığım şeyde de (bu göreceli olabilir tabii, olur da bu forumu görürse diye tartışma konusunu anlatmıyorum merak eden özel mesaj atabilir)

Benim korkum ben şimdiden anneme gerekli tavrı koymazsam ileride yetişkin olduğumda daha derin iletişim sorunları yaşamamız. Şimdi mesela tartışma içinden çıkılamaz bir hale gelince hemen "senin paranı biz sağlıyoruz"a getiriyor durumu ve ben de mecbur susuyorum diyecek bir şeyim yok çünkü. Lakin bunu kafama kakması onuruma gidiyor. Ve şu anki şartlar altında çalışmam mümkün değil, istemez de çalışmamı. İleride ise kendime yetecek finansal gücüm olduğunda bağlarımız iyice zayıflayabilir. Ben bunun olmasını asla istemiyorum ama şu anda senin geçimini biz sağlıyoruz dedikçe bu kopukluğun zeminini sağlıyor farkında değil. "Sen benim s.çtığım boksun ister severim ister döverim" diyor. (korkarım aynen bu kelimelerle söyledi bunu bana)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…