- 23 Şubat 2017
- 1.887
- 5.464
- 158
- Konu Sahibi portakalsuyuu
-
Sevmese neden yanında olsun neden evlenmek istesin be canım. Senin hissettiğin şeyleri emin ol Angelina jolie bile hissetmiştir. Senin yüzünle gözünle ilgisi yok, zaman zaman sevilip sevilmediğini her kadın sorgular.Cevrenizde estetik olup mutlu olmayan var mı peki.?
Ben aslında güzellikle onu ikna edebilecek biriyimdir ama ufak hareketleri beni sevmiyor diye algılayıp hevesim kırılıyor estetik içinde maalesef çok ama çok zor düğünden önce yaptırmam ben çok düğün dernek dert eden biri değilim tek istediğim sevdiğim adamla mutlu bir hayat
Almadım?Uçurtma mi gercekten
Bende normal olduğumu söylemedim zaten sadece önereceğiniz kişisel gelişim kitapları videolar seminerler olabilir ama en başta artık bi psikologa gitmeye karar verdimBunu normal bulan varsa fururum burada haaa
Ben normal bulamadım
estetik olsanız da geçmeyecek bu takıntı adı üstünde takıntı
sadece bu da değil kendinizi mutlu etmek için başkasını beklemeyin...
Hayatımı başkasının ellerine emanet edemem hiç...
benım eski sevgılım de tatıle gitmeyi sevmezdi kendim giderdim basit
Kendimi kendim mutlu edebilirim ancak
Ve kendi özguvensız halinizi başkasına da yansıtıyorsunuz her şeyi ondan beklemeniz de bunun göstergesi....
her istedıgımızı yapan insan sevıyor olsaydı ohoooo herkes amirini çok severdi....
Estetik takıntınızı daha kötü boyutlara getırır
kaldıki sevılmeyedebılırsınız o zaman ayrılırsınız
Büyütülecek şeyler değil
Hic üzülmeyin. Ozaman bi an önce kitaplar okuyun. Veya etkinliklere katilin:) yani ruhunuza iyi gelecek seyler yapin. Piskolojik destek de alabilirsiniz. Bu delisiniz felan demwk degil kesinlikle. Kendinizi ve özelliklerinizi tanimak icin ve kabullenmek icin güzel bir yöntem bence:) güzellik algisi kisiye göre degisir:) kendi degerinizi bilin. Ve asla ezik duruma düsürmeyin kendinizi. Unutmayin siz teksiniz özelsiniz güzelsiniz ve her güzelligi iyiligi hakediyorsunuz, ama öncelikle en basta siz kendinize saygili olun ki kendinizi sevin ki baskalarida olabilsin❤❤❤
Kendinizi olduğunuz gibi sevin bakım yapın saçınızı değiştirin giyim falan.İmkan olunca da estetik olursunuz :) Eminim çok güzel birisinizdir
Olumlu yorumlarını için çok tesekur ederim bu hafta ilk fırsatta psikologa gidicem ve kitap araştırmaya başladım hepinize tekrardan tesekur ederimSevmese neden yanında olsun neden evlenmek istesin be canım. Senin hissettiğin şeyleri emin ol Angelina jolie bile hissetmiştir. Senin yüzünle gözünle ilgisi yok, zaman zaman sevilip sevilmediğini her kadın sorgular.
Arkadaşlar yine ben 🖐 şimdi ben ilişkimde en ufak şeyi nısanlımdan bekleyen biriyim yani şöyle söyleyeyim kaç zamandır uçurtma uçurtmaya gidelim farklı biseyler yapalım diyordum baktım bizimki uçurtma falan almıyo farklı biseylerde yapmiyo ben nöbetten çıkınca uçurtma aldım ve buluşma yerinde onu saatlerce bekledim neyse bu elinde küçük bi nergizle gelmiş. Nasıl sevindim ama (niye detay anlatıyorum valla kusura bakmayın)neyse sohbet muhabbet yemek sonra bi kaç mağaza gezdik orda da ayrı bi olay yaşadık ama o kadar girmiyim sonra eve gidelim mi artık dedi ben şok aslında bütün gününüz iyiydi ama ben ondan uçurtma almasını bi haftadır istiyordum yapmadı o yapmayınca ben yaptim ama bu kadsr istekli olduğumu görememiş saatlerce uçurtma çantasını taşıdım insan bari hevesi kırılmasın falan der , diye kendi içimden söylendim yetmedi zoruma gitti tuvalette ağladım. Şimdi çoğu arkadaş anormal olduğumu düşünecek ki bencede öyle olay anormal bunun o an farkında olmuyorum ama sonradan dank ediyo bende uzun yıllardır öz güven problemi var ve çene ucum nerdeyse yok denecek kadar az burnum büyük ve çirkinlik kompleksim var bunlar atak atak zamanla geliyor. Oysa ilişkimin başlarında beni böylede seviyor derken en ufak bir dertte beni artık sevmiyor deyip duygusal boşalma yaşıyorum anladığım kadarıyla. Yani çocuğun yaptığı en ufak bi olumsuzluğu gözümde farkında olmadan çok buyutuyorum bu yüzden evlenir evlenmez ilk isim estetik yaptırmayı düşünüyorum çünkü benim en büyük öz güven eksikliğim cirkinligimle alakalı. Sizce nasıl bi yol izlemeliyim . Çünkü çocuğu istemeden çok darliyorum beni aramıyorsun falan diye ki bu mahbbetleri hiç seven biri değilim
Vallahi ikizler burcuyum hemde sonuna kadar yukselenimde başak onlarda takıntılı öyle manyak bisey oldum çıktımIkizler burcu musun? Eğer oyleysen bu hareketlerin gayet normal bence
Vallahi ikizler burcuyum hemde sonuna kadar yukselenimde başak onlarda takıntılı öyle manyak bisey oldum çıktım
Var ben .Cevrenizde estetik olup mutlu olmayan var mı peki.?
Ben aslında güzellikle onu ikna edebilecek biriyimdir ama ufak hareketleri beni sevmiyor diye algılayıp hevesim kırılıyor estetik içinde maalesef çok ama çok zor düğünden önce yaptırmam ben çok düğün dernek dert eden biri değilim tek istediğim sevdiğim adamla mutlu bir hayat
Hmm sen ikizler değil misin çok üzüldüm bende senden akıl alabilirim diye düşünmüştümBak nasilda bildimtanıdığım tüm ikizler burcu insanlar biraz normalden farklı bakıyor hayata bizde onları bu halleriyle kabul ediyoruz
Çok geçmiş olsun öncelikle o atakları da bilirim şu an tam ismini bilmiyorum ama o da psikolojik bi rahatsızlık ve lise dönemde kısa sureli yaşadığım bir olguydu dışarı çıktığım zaman herkesin bana baktığını hissediyordum yani zannediyordum daha sonra strese bağlı terlemeye ve mide bulantısı yaşıyordum ama bunu atlattım sadece şu an gerçekten kendimi begenmedigimi hissediyorumVar ben .
Estetik olmadim ama toplumsal olarak daha zor bir yargilamayi degistirdim kilo verdim .
Cok degil 5 sene once 78 kiloyken sokaga cikmaya utanacak kadar takinti yapmıştım kilomu . Anlatamam yani anlatmama kelimeler yetmez yillarca sehir dişina bile çıkmadım kimseyle dogru duzgun gorusmedim . Sokakta gecirdigim 1 dakika bilerahat edemiyordum. Ne diyeyim daha ?
Sonra yaptigim diyetler takıntılarım bilmem ne 106 kiloya ciktim. Sonra cok denedim zayiflamayi ama yeme bozuklugu geliştirdikten sonra bu imkansiz gibi bir sey oldu . Cook defa yenildikten sonra kendiki boyle sevmeye cesaret ettim . Ic camasirlari ile kendimi begeniyordum . 46 bedendim ama vucudum kum saatiydi boyle boyle cok cabalayarak 106 kilo olan kadina asik oldum. Kendimi tanrica gibi goruyordum. Sonra yeme bozuklugu icin tedavi gormeye basladim. Zayiflamak umrumda degildi 1 bucuk yildir tartılmadım bile . Sadece yeme bozuklugu hayatimi engelliyordu . Yine sokaga cikamiyordum cunku atak yasarsam midemi tamamen dolduruyordum ayagi kalkamıyordum. Bu degissin istedim . Yuzde yuz tedavi oldu mu , sanirim bozulan bir icguduyu tamir etmek imkansiz oluyor ama buyuk olcude iyiyim . Ve 38 beden filanim suan . 46 bedende kendimi begenim hala stabil ilerliyor artmadi bazen azaldigi bile oluyor .
Ama 78 kiloyken takintim basariya ulasip zayiflasaydim ya aneksoria olurdum ya da takacak baska bir sey bulurdum o olurdum. Çünkü temel sorun kilo degildi . Ben kendimi sevmiyordum . Beden bunun sadece ama sadece bir parcasi . sizde kendinizi sevmiyorsunuz. Burnunuzu yaptirinca da sevmeyeceksiniz .
Karsinizda sevmediginiz biri burnunu yaptirinca seviyor musunuz ?
Anlatiyorum iste . Estetikte uzun vade bir cozum degil olamaz . Olsaydi 1 tane estetikle kalırdı insanlar . Kalmiyorlar genelde.Çok geçmiş olsun öncelikle o atakları da bilirim şu an tam ismini bilmiyorum ama o da psikolojik bi rahatsızlık ve lise dönemde kısa sureli yaşadığım bir olguydu dışarı çıktığım zaman herkesin bana baktığını hissediyordum yani zannediyordum daha sonra strese bağlı terlemeye ve mide bulantısı yaşıyordum ama bunu atlattım sadece şu an gerçekten kendimi begenmedigimi hissediyorum
Hmm sen ikizler değil misin çok üzüldüm bende senden akıl alabilirim diye düşünmüştüm
Hmm sen ikizler değil misin çok üzüldüm bende senden akıl alabilirim diye düşünmüştüm
Lütfen bana benim gibi olduğunu söyle ya da söyleme hiç hoş bir psikolojideğil sen en iyisi bana benim gibi olmuş ama kendini çözebilmiş biri olduğunu söyleben ikizlerimbana sor
Peki siz nasıl silkelendiniz yani nasıl kendinizi beğendinizAnlatiyorum iste . Estetikte uzun vade bir cozum degil olamaz . Olsaydi 1 tane estetikle kalırdı insanlar . Kalmiyorlar genelde.
Siz ozunde kendinizi sevmiyorsunuz. Begenmemek sadece bunun bir parcasi . Ozunuze olan hissinizi degistirmek zorundasınız. Inanin ben 106 kilo iken bunj yapti isem herkes yapar .
Ve begenilmek vs deniyor ya . Hayatimda en guzel kiyafetlere sahip oldugum donem 78 kilo oldugum donemdi. Ve en az o zaman begeniliyordum biliyor musunuz ? Kimse bana guzelsin filan demiyordu. 106 kilo halimle o kadar cok iltifat aldim ki . Karşılıksiz hic bir iliskimde olmadi.
Simdi zaten isim dolasiyla salmisim esorfman giyiyorum hep , begenilmek filan da umrumda degil cok .
Ayy yakın arkadaşım yengectir pek sırdaş pek dost canlısısınızÇok şükür değilimyengecim ben.
Kendimi begenecegim her ne olursa olsun , disarida 1 kisi bile beni begenmese ben kendimi begenecegim dedim. Bununla basladi . Buyuk beden moda bloggerlerini takip ettim . Bedenime cok guzel baktim . Her gun uzun uzun kremle masaj yaptım ( hala yapiyorum) aynaya baktim uzun uzun ( hala bakiyorum) . Ama bunlar aslinda angarya hepsi . Kendimi sevmeye gercekten karar verdigim an surec başlamıştı.Peki siz nasıl silkelendiniz yani nasıl kendinizi beğendiniz
Tesekur ederim bunları aklımda bulundurucamKendimi begenecegim her ne olursa olsun , disarida 1 kisi bile beni begenmese ben kendimi begenecegim dedim. Bununla basladi . Buyuk beden moda bloggerlerini takip ettim . Bedenime cok guzel baktim . Her gun uzun uzun kremle masaj yaptım ( hala yapiyorum) aynaya baktim uzun uzun ( hala bakiyorum) . Ama bunlar aslinda angarya hepsi . Kendimi sevmeye gercekten karar verdigim an surec başlamıştı.
Lütfen bana benim gibi olduğunu söyle ya da söyleme hiç hoş bir psikolojideğil sen en iyisi bana benim gibi olmuş ama kendini çözebilmiş biri olduğunu söylehayır işin garip yani ilişkide umursamaz olunca zerre gram umursama belirtisi olmuyo ama sevdiğimi hissedince sevince bi manyak oluyorum o umursamaz insandan ilişki öncesi mantığı ile hayatınıdevam ettiren insandan eser kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?