Öz güven eksikligi kendini beğenmeme ve kavgalı bir nişanlık süreci.

Sevmese neden yanında olsun neden evlenmek istesin be canım. Senin hissettiğin şeyleri emin ol Angelina jolie bile hissetmiştir. Senin yüzünle gözünle ilgisi yok, zaman zaman sevilip sevilmediğini her kadın sorgular.

Uçurtma aldiysan git Uçur. İlla herseyi ikiz gibi mi yapacaksınız. Ne istiyorsan yap. Sürekli kocis nişanlı sevgili ile beraber zaman geçirelim diyenlere bir lafım var. Yalnız geldik bu dünyaya yalnız gideceğiz.

Bende normal olduğumu söylemedim zaten sadece önereceğiniz kişisel gelişim kitapları videolar seminerler olabilir ama en başta artık bi psikologa gitmeye karar verdim

Kendinizi olduğunuz gibi sevin bakım yapın saçınızı değiştirin giyim falan.İmkan olunca da estetik olursunuz :) Eminim çok güzel birisinizdir
Sevmese neden yanında olsun neden evlenmek istesin be canım. Senin hissettiğin şeyleri emin ol Angelina jolie bile hissetmiştir. Senin yüzünle gözünle ilgisi yok, zaman zaman sevilip sevilmediğini her kadın sorgular.
Olumlu yorumlarını için çok tesekur ederim bu hafta ilk fırsatta psikologa gidicem ve kitap araştırmaya başladım hepinize tekrardan tesekur ederim

Ikizler burcu musun? Eğer oyleysen bu hareketlerin gayet normal bence

Vallahi ikizler burcuyum hemde sonuna kadar yukselenimde başak onlarda takıntılı öyle manyak bisey oldum çıktım

Bak nasilda bildim tanıdığım tüm ikizler burcu insanlar biraz normalden farklı bakıyor hayata bizde onları bu halleriyle kabul ediyoruz

Var ben .
Estetik olmadim ama toplumsal olarak daha zor bir yargilamayi degistirdim kilo verdim .
Cok degil 5 sene once 78 kiloyken sokaga cikmaya utanacak kadar takinti yapmıştım kilomu . Anlatamam yani anlatmama kelimeler yetmez yillarca sehir dişina bile çıkmadım kimseyle dogru duzgun gorusmedim . Sokakta gecirdigim 1 dakika bilerahat edemiyordum. Ne diyeyim daha ?
Sonra yaptigim diyetler takıntılarım bilmem ne 106 kiloya ciktim. Sonra cok denedim zayiflamayi ama yeme bozuklugu geliştirdikten sonra bu imkansiz gibi bir sey oldu . Cook defa yenildikten sonra kendiki boyle sevmeye cesaret ettim . Ic camasirlari ile kendimi begeniyordum . 46 bedendim ama vucudum kum saatiydi boyle boyle cok cabalayarak 106 kilo olan kadina asik oldum. Kendimi tanrica gibi goruyordum. Sonra yeme bozuklugu icin tedavi gormeye basladim. Zayiflamak umrumda degildi 1 bucuk yildir tartılmadım bile . Sadece yeme bozuklugu hayatimi engelliyordu . Yine sokaga cikamiyordum cunku atak yasarsam midemi tamamen dolduruyordum ayagi kalkamıyordum. Bu degissin istedim . Yuzde yuz tedavi oldu mu , sanirim bozulan bir icguduyu tamir etmek imkansiz oluyor ama buyuk olcude iyiyim . Ve 38 beden filanim suan . 46 bedende kendimi begenim hala stabil ilerliyor artmadi bazen azaldigi bile oluyor .
Ama 78 kiloyken takintim basariya ulasip zayiflasaydim ya aneksoria olurdum ya da takacak baska bir sey bulurdum o olurdum. Çünkü temel sorun kilo degildi . Ben kendimi sevmiyordum . Beden bunun sadece ama sadece bir parcasi . sizde kendinizi sevmiyorsunuz. Burnunuzu yaptirinca da sevmeyeceksiniz .
Karsinizda sevmediginiz biri burnunu yaptirinca seviyor musunuz ?

Çok geçmiş olsun öncelikle o atakları da bilirim şu an tam ismini bilmiyorum ama o da psikolojik bi rahatsızlık ve lise dönemde kısa sureli yaşadığım bir olguydu dışarı çıktığım zaman herkesin bana baktığını hissediyordum yani zannediyordum daha sonra strese bağlı terlemeye ve mide bulantısı yaşıyordum ama bunu atlattım sadece şu an gerçekten kendimi begenmedigimi hissediyorum

Anlatiyorum iste . Estetikte uzun vade bir cozum degil olamaz . Olsaydi 1 tane estetikle kalırdı insanlar . Kalmiyorlar genelde.
Siz ozunde kendinizi sevmiyorsunuz. Begenmemek sadece bunun bir parcasi . Ozunuze olan hissinizi degistirmek zorundasınız. Inanin ben 106 kilo iken bunj yapti isem herkes yapar .
Ve begenilmek vs deniyor ya . Hayatimda en guzel kiyafetlere sahip oldugum donem 78 kilo oldugum donemdi. Ve en az o zaman begeniliyordum biliyor musunuz ? Kimse bana guzelsin filan demiyordu. 106 kilo halimle o kadar cok iltifat aldim ki . Karşılıksiz hic bir iliskimde olmadi.
Simdi zaten isim dolasiyla salmisim esorfman giyiyorum hep , begenilmek filan da umrumda degil cok .

ben ikizlerim bana sor
Lütfen bana benim gibi olduğunu söyle ya da söyleme hiç hoş bir psikolojideğil sen en iyisi bana benim gibi olmuş ama kendini çözebilmiş biri olduğunu söyle hayır işin garip yani ilişkide umursamaz olunca zerre gram umursama belirtisi olmuyo ama sevdiğimi hissedince sevince bi manyak oluyorum o umursamaz insandan ilişki öncesi mantığı ile hayatınıdevam ettiren insandan eser kalmıyo

Peki siz nasıl silkelendiniz yani nasıl kendinizi beğendiniz

Peki siz nasıl silkelendiniz yani nasıl kendinizi beğendiniz
Kendimi begenecegim her ne olursa olsun , disarida 1 kisi bile beni begenmese ben kendimi begenecegim dedim. Bununla basladi . Buyuk beden moda bloggerlerini takip ettim . Bedenime cok guzel baktim . Her gun uzun uzun kremle masaj yaptım ( hala yapiyorum) aynaya baktim uzun uzun ( hala bakiyorum) . Ama bunlar aslinda angarya hepsi . Kendimi sevmeye gercekten karar verdigim an surec başlamıştı.

Tesekur ederim bunları aklımda bulundurucam

ben gündüz konuyu okudum ama yazamamıştım

uçurtma uçurmak en sevdiğim şeylerden birirdir:) bu cepte.

senin gibi nişanlı olduğum zamanlar aynı şekilde beklenti içine girer biseyi söylediğimde nişanlımin bunu kendine vazife edinip hemen yapacağını düşünürdüm.

ya da bi incelik beklerdim ama bu ortalama insan inceliğinden on kat daha ince bi durummus bunu fark edemezdim.

eşim aynı nişanlın gibi biri üstelik kendi keyfi yetene kadar yapar, kendi aklının yettiği kadarıyla mutludur. ötesini kurcalamaz öyle romeo ol diyen yok ama o mahalledeki mahmut amcadan öteye geçmeye de pek yeltenmez

birincisi o yaşlarda tam olarak 16 26 yaşları arasında kendimi çok çirkin buluyodum. eşim niye benle sevgili. niye benle evlenmek istiyo diye acayip acayip düşüncelerim vardı kesin kimse bakmaz diye benle falan diye düşünüyodum hatta

ben 22 yaşında evlendim velhasıl. önceleri çevremi aşırı dar tutar kimseyle kolay kolay samimiyet kurmazdim. en çok burnumdan ve gür saçlarımdan nefret ederdim. halbuki burnum çok güzelmiş ben dalga geçmek için burnun güzel diyolar sanıyodum.

kendimi çok seviyorum:) bence çok güzelim:) eşim kendime aşık olduğumdan beri bana daha çok değer veriyo daha güzel bakiyo sanki:)

ben yazdıklarını okurken kendimi okumusum gibi oldum:) kaç yaşındasın merak ettim:)
bide evet estetik ben de düşünüyodum. göğüslerim çok büyük gelirdi. meger herşey kendimi sevmemek için bahaneymis :) şimdi estetik olsam bile kendim için olurum. herkesin beğenisi farklı neticede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…