• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öz güvenim yerlerde

Minikkuala

bekleme gelmeyecek
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
2.336
2.708
63
Merhaba Hanımlar tanıyanlar bilir yeni doğum yaptım malum doğum kiloları kendi kilolarimla birleşince oldum resmen panda gibi :KK35:

Normaldede hiç çok zayıf olmadım ama artık kilo vermeliyim bebeğim 3 aylık emziremedim bir aydan sonra bazı nedenlerden dolayı aslında doğumdan sonra baya zayifladim emzirirken ama emzirme olayı bittikten sonra birden kilo almaya başladım çok mutsuzum kilomdan 92 ile hamile kalıp 114 le doğum yaptım şimdi 105 kiloyum güncel kilom bu boyun 1.68 boyunda çok uzun değil kendimi mutsuz hissediyorum giyinmek süslenmek gelmiyor artık içimden ve daha 22 yaşındayım diyete başlamaya cesaret te edemiyorum beni hirslandiricak bişeyler söyleyin nolur çok ihtiyacım var :cry:

Keşke 22 yasında olsaydım.bu yaşta niye kendini bırakıyorsun bu kadar madem emzirmiyorsunda biran önce diyetisyene git diyete başla spor yap.bebeğini koy arabasına yürüyüşlere çık.yapabilirsin ne insanlar var çok kilolu olupta zayıflayıp bambaşka birine dönüşen sen neden yapamıyasın.öyle içimden gelmiyor cesaretim yokla olmaz yazık günah

diyete başlamaya niye cesaret edmeiyosun ameliyat mı bu?

22 yaşında 100 kiloyu geçmek nedir ya gerçekten türk kadınlarındaki bu rahatlık nerden geliyo ebn anlamıyorum. salmaya, hamileyiz diye abartmaya pek meraklıyız.

lütfen bi doktora git.

Diyeti bozunca kendimi çok kötü hissediyorum o yüzden bozma mak üzere başlamak istiyorum
Belki de farklı bir sorunun vardır.
Hani duygusal açlık diyorlar,sinirden yiyorum diyorlar.
Bence önce bir psikologla görüşsen.
Üzgünüm ama kilon çok fazla,ileride farklı sağlık sorunların olur Allahım korusun.

Keşke 22 yasında olsaydım.bu yaşta niye kendini bırakıyorsun bu kadar madem emzirmiyorsunda biran önce diyetisyene git diyete başla spor yap.bebeğini koy arabasına yürüyüşlere çık.yapabilirsin ne insanlar var çok kilolu olupta zayıflayıp bambaşka birine dönüşen sen neden yapamıyasın.öyle içimden gelmiyor cesaretim yokla olmaz yazık günah

Bende böyle diyorum ama her basladigim diyet hüsran olunca yeniden öyle olmasini istemiyorum

AYNı boydayız, ben senin yarı kilondan 5 kilo daha azım. 10 gün sonra tatile gideceğiz diye bir aydır spor yapıyorum daha güzel gözükmek için. Ben de doğum yaptım 3 ay sonra eski kilomdaydım. ( kıskandırarak gaza getirme vol482848182) :öpücük:

Bu yaşta bu kilo çok kötü degilmi. Ben senden 30 kilo zayıfım ama şişmanım diye yemeden içmeden kesildim. Bildiğin şişmansın yani. Bak o yaşların değerini bil. Verirsen o yaşta verirsin benim yaşıma gelince hiç veremezsin. Kendi kendini cesaret et. Çocuğun için kocan için sağlığın için zayıfla!!

AYNı boydayız, ben senin yarı kilondan 5 kilo daha azım. 10 gün sonra tatile gideceğiz diye bir aydır spor yapıyorum daha güzel gözükmek için. Ben de doğum yaptım 3 ay sonra eski kilomdaydım. ( kıskandırarak gaza getirme vol482848182) :öpücük:

Ay valla ben herseyi hak ediyorum suan her türlü hakarete bile açığım

Basaramayacagimi düşünüyorum
O zaman başarama daha yaşın 22 ve 100 kilo üzerisin yaşın ilerledikçe kilonda artacak hiç verme eritme şansın kalmayacak.
Öyle kendini strese sokmakla gitmiyo bu kilo denen şey. Harekete geç biraz. Ne planlıyosun 200 falan mı?

(Umarım biraz gaza gelirsin, kırıcı olduysa kusura bakma)

Bu yaşta bu kilo çok kötü degilmi. Ben senden 30 kilo zayıfım ama şişmanım diye yemeden içmeden kesildim. Bildiğin şişmansın yani. Bak o yaşların değerini bil. Verirsen o yaşta verirsin benim yaşıma gelince hiç veremezsin. Kendi kendini cesaret et. Çocuğun için kocan için sağlığın için zayıfla!!

Ay işte çok çirkin kendimi bildim bileli heo tombulum :(

Eğer şu an emzirme dönemindeyseniz çok rahat kilo verirsiniz üstelik 22 yaşındasınız metabolizmanızın hızlı olduğu dönem iyi değerlendirin

O zaman başarama daha yaşın 22 ve 100 kilo üzerisin yaşın ilerledikçe kilonda artacak hiç verme eritme şansın kalmayacak.
Öyle kendini strese sokmakla gitmiyo bu kilo denen şey. Harekete geç biraz. Ne planlıyosun 200 falan mı?

(Umarım biraz gaza gelirsin, kırıcı olduysa kusura bakma)

Ayy yok hiicc kırılmam tam istediğim cümleler bunlar bunları duymak istiyorum

Back
X