• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öz güvenim yerlerde

yav bu catlakları kafasına takmayan bir ben miyim ? Kaslı karın olunca kimse catlaklara yonelmez merak etme. bir şey yapacaksanız kendiniz için yapın. sağlığınız için yapın. minicik beben var, ileride sana patates anne demesini ister misin ? ilkokula gidecek senden utanan bir goruntun olmasını ister misin ? Diyetisyene git mutlaka, online filan diyet alma. sütünün kesilmemesi çok önemli. bir başla gerisi gelir. hafif hafif yürüyüşler kısa zamanda sonuç almanı sağlayacak sonuç aldıkça daha fazla asılacaksın. leslie yapabilirsin

E tamam işte. Kendinizi biliyorsunuz en azından o şekilde davranın... Hatta gelmek istediğiniz bir beden kıyafet alın ve onun içine girmek için hayal kurup kendinizi tutun.. :)

Aslında içine girmeyi hayal ettiğim çok kıyafetim var tamamdır yarına ertelemeden bugün bırakıyorum sağlıksız beslenmeyi

yav bu catlakları kafasına takmayan bir ben miyim ? Kaslı karın olunca kimse catlaklara yonelmez merak etme. bir şey yapacaksanız kendiniz için yapın. sağlığınız için yapın. minicik beben var, ileride sana patates anne demesini ister misin ? ilkokula gidecek senden utanan bir goruntun olmasını ister misin ? Diyetisyene git mutlaka, online filan diyet alma. sütünün kesilmemesi çok önemli. bir başla gerisi gelir. hafif hafif yürüyüşler kısa zamanda sonuç almanı sağlayacak sonuç aldıkça daha fazla asılacaksın. leslie yapabilirsin

Catlaklar aslında beni uzmuyor ama göbeğim sarkti catlaklardan dolayi o çirkin duruyor

O zaman leslie 3 mile videosuyla 45 dk yürüyüş yap canım dışarda yürüdüğünden çok daha etkili. Bir de havalar bozunca yürüyüşü birakmamis olursun.

Beni en cok gaza getiren sey oğlumun gözünde dünyanın en güzel annesi olma hayalim oluyor :)

Değil mi zaten hersey bebeğim için onunla rahat hareket ederek oyun oynamak istiyorum gobekten bacaktan eğilip dogrulmak bu şekilde hiç kolay değil

O kadar gençsin ki.Bırakma kendini nolur.O kadar kilo yaşını bile büyük gösterir.En güzel çağlarını böyle heba etme.Bir sürü zayıflama grubu var burda.Onlara katıl.Çok güzel motive ediyorlar birbirlerini.Mutlaka yürüyüş yap.Cesaret edemiyorum diye bir şey yok.Acı yoksa başarı da olmaz.Sıkacaksın dişini.Zayıflayınca duyacağın iltifatları nasıl başardın sorularını bir düşün.Hepsinden önemlisi de sağlık.Genç yaşında hastalık sahibi olursun allah korusun.Ben 40 yaşındayım bir iki kilo alsam hemen hop dur bakalım diyorum kendime.İnsanın kendine olan saygısıdır kendine dikkat etmesi unutma.Hadi hemen başla kuzum.

Evet canım, kilonun fazla olduğunu sende biliyorsun zaten bunun farkındasın ama dan etkisi yaratmadığı için henüz, kilo vermede de istikrarlı değilsin. Çıplak şekilde aynaya bak demiş arkadaş, bunu yapmalısın. Ve bir de yolun uzun, eğer 30-40 kg vereceğim diyerek bakarsan önüne iraden hemen kırılır. Önce bir 5 kg vermeyi koy kafana, daha kolay olacaktır. 5 kilo da gidince sende zayıflamanın tadını güzel bulacağın için eminim devamı gelecektir. İnstagram'da motivasyon sayfaları var, onları takip et mutlaka. Gençsin, bu çağlarını en güzel şekilde yaşamak için çaba şart.

Ay ağzından bal damilyor kesinlikle bunları arastiricam

Ben de 8.5 ay önce doğum yaptım, sütüm azdı vs diye çok yedim, çok kilo aldım. Şu anda da sanma ki çok iyi durumdayım, kocaman bir göbeğim var sarkan ama azmettim ve adım adım zayıfladığımı görüyorum. Karnım da toparlanıyor üstelik. Ben doğumdan sonra doktora gittiğimde insülin direncim olduğunu ve karaciğerimin tamamen yağla kaplı olduğunu gördüm ve dedim ki oğlum için kendime iyi bakmalıyım. İki sene sonra benimle oyun oynamak istediğinde tıkanıp bir kenarda duramam onunla koşturup oynamam lazım. Belki sen de biraz böyle düşünürsen ve dediğim videoları izlersen biraz kendine gelirsin. Yapabilirsin, yapabiliriz..

Instagramin varsa mrs and mr meric var harika motive ediyor spor zumba benim bacagim ameliyatli cok spor yapamiyorum ama acayip aska geliyor insan. Facebookta da zayifla formda kal grubu var yeme icme tavsiyeleriyle baya motive ediyor bi sure takilmistim 4 kilo verdim

Instagramin varsa mrs and mr meric var harika motive ediyor spor zumba benim bacagim ameliyatli cok spor yapamiyorum ama acayip aska geliyor insan. Facebookta da zayifla formda kal grubu var yeme icme tavsiyeleriyle baya motive ediyor bi sure takilmistim 4 kilo verdim

instagramda zayıflama sürecini paylaşan insanları takip et.. Hem motive olur hem bilgi edinirsin.. Hatta sen de aç bi sayfa.. Günlük tutar gibi kaydet yediğini içtiğini, disiplin sağlamana yardımcı olur..

AYNı boydayız, ben senin yarı kilondan 5 kilo daha azım. 10 gün sonra tatile gideceğiz diye bir aydır spor yapıyorum daha güzel gözükmek için. Ben de doğum yaptım 3 ay sonra eski kilomdaydım. ( kıskandırarak gaza getirme vol482848182) :öpücük:

168 boya 47 kilo musunuz yani?

çok fazla değil mi bu da?

Karatay beslenin. Diyet olarak değil yaşama biçimi olarak benimseyin. İmkan varsa spora yazılın yoksa evde de olsa mutlaka spor yapın.

Ben de 8.5 ay önce doğum yaptım, sütüm azdı vs diye çok yedim, çok kilo aldım. Şu anda da sanma ki çok iyi durumdayım, kocaman bir göbeğim var sarkan ama azmettim ve adım adım zayıfladığımı görüyorum. Karnım da toparlanıyor üstelik. Ben doğumdan sonra doktora gittiğimde insülin direncim olduğunu ve karaciğerimin tamamen yağla kaplı olduğunu gördüm ve dedim ki oğlum için kendime iyi bakmalıyım. İki sene sonra benimle oyun oynamak istediğinde tıkanıp bir kenarda duramam onunla koşturup oynamam lazım. Belki sen de biraz böyle düşünürsen ve dediğim videoları izlersen biraz kendine gelirsin. Yapabilirsin, yapabiliriz..

InşaAllah canım. Haftaya pazartesi ilk isim diyetisyene gitmek ve tum hormonlarima baktirip kan tahlili yaptırmak olucak

Zor bır dıyet yapmana gerek yok. Şımdıye kadar ıstedıgım saatte, istedıgım herseyı yedim. Hiç kilo sorunum olmadı. Cunku az yıyorum. Ne yersen ye porsiyonu küçük tut, çok yeme yeter.

28 yaşındayım, yıllarca 50 kiloyu görebilecek miyim acaba diye kilo alma hayalleri kurdum. Şimdi 50 kiloyum, kimilerine göre hala çok zayıfım ama şu anki durumumdan 1-2 kilo bile fazla olmayı istemiyorum. Birkaç gün önce hafif karnım şişmiş diye spora başladım. Ona bile stres oldum. Sen de salma lütfen, yaşın daha çoooook genç, birkaç tane daha çocuk düşünüyorsan hele hemen zayıflamaya başla..

Bu yaşta bu pes etmislik hic hoş değil. Lütfen dolaba yazilar yapıştır yeme yememeliyim vs diye evde ne kadar aburcubur varsa çöpe at. 10 kilo verince en sevdigin yemegi yiyecegini düşün. Her 10 kiloda kendini odullendir 100+ olmak cok zor hazir vücudun toparlanmaya meyilliyken toparlan yoksa sarkmis bi vücut daha da zor olacak.yediklerinixi mutlaka birine rapor edin hesap verin. Ilk 1 ay kabus gibi gelecek ama sonra alisacaksin

Back
X