• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öz güvenim yerlerde

Canim aynennnn bende 21 yasindayim 2. Hamile kaldığımda 80 kiloydum şu an 104 kiloyum ve boyum 168 özgüvenm kayboldu resmen bir türlü zayıflayamıyorum ve bacaklarıma kadar hee yerim çatlak dolu çıplak aynaya baktığımda ölmek istiyorum resmen

Merhaba Hanımlar tanıyanlar bilir yeni doğum yaptım malum doğum kiloları kendi kilolarimla birleşince oldum resmen panda gibi :KK35:

Normaldede hiç çok zayıf olmadım ama artık kilo vermeliyim bebeğim 3 aylık emziremedim bir aydan sonra bazı nedenlerden dolayı aslında doğumdan sonra baya zayifladim emzirirken ama emzirme olayı bittikten sonra birden kilo almaya başladım çok mutsuzum kilomdan 92 ile hamile kalıp 114 le doğum yaptım şimdi 105 kiloyum güncel kilom bu boyun 1.68 boyunda çok uzun değil kendimi mutsuz hissediyorum giyinmek süslenmek gelmiyor artık içimden ve daha 22 yaşındayım diyete başlamaya cesaret te edemiyorum beni hirslandiricak bişeyler söyleyin nolur çok ihtiyacım var :cry:
Bende de yoktu o cesaret. Şimdi diyetistenle başladım. İnşallah iyi olur diye düşünüyorum

Önce bir doktora gidip hormonlara, tiroidlere, insülin direncine felan bir baktirin. Az mı çalışıyor hormonlar normal mi emin olun.
Sonrası imkan varsa diyetisyen.
Yoksa da önce hamur işi, beyaz ekmek, abur cubur ve tatlıyı kesin.
Sadece kahvaltıda tam buğday ekmeği yeyin. Bağırsaklar için bu önemli.
Sonrası demişler zaten Karatay diyeti olabilir. Ya da dukan diyetinde de çok kilo veren var. İrade önemli. Belinize yazık. Yakında bel ve diz problemleri de eklenebilir. Bunu aklınızdan çıkarmayın.
Benim 5 kilo fazlam var o bile dert oldu. O da fazla değil de 58 kiloyum bir 53 olsam diyorum. Tabi 30 yaş civarı kilo vermek daha zorlaşıyor.

Canim aynennnn bende 21 yasindayim 2. Hamile kaldığımda 80 kiloydum şu an 104 kiloyum ve boyum 168 özgüvenm kayboldu resmen bir türlü zayıflayamıyorum ve bacaklarıma kadar hee yerim çatlak dolu çıplak aynaya baktığımda ölmek istiyorum resmen

Gel birbirimizi kamcilayalim :D ben bugünden itibaren başladım az yemeye ve bugün inanılmaz hareketliydim pozitif düşünmeye çalışıyorum hersey güzel olucak inşaallah

50 kılo ıle hamıle kaldım 47 kılo aldım dogumdan sonra yıne 50 kılo oldum yanı yapılabılınıyor al sana ornek
: )))
sonra 50 kılo cok cılızım dedım 10 kılo daha aldım.gobek az kalıyor dogumdan malesef onu aldırdım oralara kas falan yaptırdım azcık sporla destekledım ve 22 yasında degılım
sen haylııı yaparsın ve yapmalısında

50 kılo ıle hamıle kaldım 47 kılo aldım dogumdan sonra yıne 50 kılo oldum yanı yapılabılınıyor al sana ornek
: )))
sonra 50 kılo cok cılızım dedım 10 kılo daha aldım.gobek az kalıyor dogumdan malesef onu aldırdım oralara kas falan yaptırdım azcık sporla destekledım ve 22 yasında degılım
sen haylııı yaparsın ve yapmalısında
47 kilomu? Bacim sen ne ettim eyledin kurban oldugum (:

1. 68 boya uzun değil dememenizi anlayamıyorum.
Neye oranla kısa?
Hayır siz kısaysanız ben ve benim gibiler kesin hobbit diyarından gelme.
Bencede 1.68 gayet uzun .. 1.70 nerdeyse ortalama Turk erkegi boyu :KK70:

Konu sahibi; hayatinda hic rejim yaptin mi? Yani zayiflayabiliyomusun? Saglik sorunun yoksa bi hadtslik vs. Bebekte emmiyomus.. guzel saglikli beslenme ve spor.. arada bikac detox atarsin kilolari..

168 boya 47 kilo musunuz yani?

çok fazla değil mi bu da?
47-48. Bilmem, çok zayıf gözükmüyorum. Bünye meselesi sanırım, bir de üşengeçlik:D acıktım ama kalkıp yemek yemeğe üşeniyorum, muhtemelen akşam üstü 6 da yediğim 2 lahmacunla yarın sabah 9 a kadar duracağım.

Merhaba Hanımlar tanıyanlar bilir yeni doğum yaptım malum doğum kiloları kendi kilolarimla birleşince oldum resmen panda gibi :KK35:

Normaldede hiç çok zayıf olmadım ama artık kilo vermeliyim bebeğim 3 aylık emziremedim bir aydan sonra bazı nedenlerden dolayı aslında doğumdan sonra baya zayifladim emzirirken ama emzirme olayı bittikten sonra birden kilo almaya başladım çok mutsuzum kilomdan 92 ile hamile kalıp 114 le doğum yaptım şimdi 105 kiloyum güncel kilom bu boyun 1.68 boyunda çok uzun değil kendimi mutsuz hissediyorum giyinmek süslenmek gelmiyor artık içimden ve daha 22 yaşındayım diyete başlamaya cesaret te edemiyorum beni hirslandiricak bişeyler söyleyin nolur çok ihtiyacım var :cry:
Öncelikle kim ne derse desin önemli olan sizin bunu kafaya koymanızla alakalı bir şey. Elbette hırslanmak için bazı yollar var mesela zayıflamayı başarmış insanları takip edebilirsiniz, önce motivasyona ihtiyacınız var. Diyetisyene gitmekle spora başlamakla bitmiyor maalesef önemli olan severek sürdürmek. Bakın daha 22 yaşındasınız, 40 yaşında ideal vücuda sahip olan yakınlarım var kesinlikle ben başaramam diye şartlamayın kendinizi. Sizi iyi anlıyorum çevrenizde zayıf insanlar üzerine yakışanı giyidikçe insanın içi gidiyor ama siz niye yapamayasınız.
He her şeyden önemlisi bunu kimse için yapmayın kendiniz için ve sağlığınız için yapın her şey kafada bitiyor diye düşünüyorum.
Kısa sürede mükemmel sonuçlar deşil de uzun vadede kalıcı sonuçlar elde etmeye bakın. :)

Yaziyo diye bir uygulama var.Indir ve kullan.Kilonu hedefini falan yaziyorsun.O sana kac haftada , haftada kac kilo verecegini, 1 gunde alman gereken kaloriyi hesapliyor.Hergun yedigini oraya kaydet, limitini asmadan saglikli beslen. Yuruyus yap.Ben boyle 3 kilo verdim bu yaz ama benim kilom 56.Ayni boyda sayiliriz.Yapma bu kadar salma.

Öneren oldu mu bilmiyorum ama Dukan diyetini öneririm muhteşem birşey hergun 200 Gr gidiyor en az düşünsene bir paket margarin :halay:
Onu yapamazsan Karatay öneririm oda biraz daha yavaş ama etkili kolay gelsin

Sayın konu sahibi olayı doğuma bağlamışsınız ancak doğum öncesi zaten 92 kiloymuşsunuz O halinizden memnun muydunuz? Doğum sonrası emzirme dönemi kilo vermek için bir şans. Emzirme bitince kilolar geri geliyor. Ancak hamile kalınan kilo ve alınan toplam kilo çok önemli. 22 kiloyu zaten almamanız gerekiyordu. Önemli olan hamilelikte kilo almamak sonra vermek zor oluyor. Bence diyetisyene danışın.

Zayıflama gruplarına katılın,facedeki zayıflama gruplarınada katılabilirsiniz.Kalabalık motivasyonu yüksek tutuyor.

Sayın konu sahibi olayı doğuma bağlamışsınız ancak doğum öncesi zaten 92 kiloymuşsunuz O halinizden memnun muydunuz? Doğum sonrası emzirme dönemi kilo vermek için bir şans. Emzirme bitince kilolar geri geliyor. Ancak hamile kalınan kilo ve alınan toplam kilo çok önemli. 22 kiloyu zaten almamanız gerekiyordu. Önemli olan hamilelikte kilo almamak sonra vermek zor oluyor. Bence diyetisyene danışın.

Sadece doğum kilosuna bağlamadim konunun başını okursanız kendi kilomda da birleşince yazmışım yani doğum yaptım sistim dememisim

Öneren oldu mu bilmiyorum ama Dukan diyetini öneririm muhteşem birşey hergun 200 Gr gidiyor en az düşünsene bir paket margarin :halay:
Onu yapamazsan Karatay öneririm oda biraz daha yavaş ama etkili kolay gelsin

Dukan diyetini 3 sene önce yapmıştım 20 kilo vermiştim ama zamanla dikkat etmedim geri aldım dukan diyeti aklımda ama en iyi çözüm diyetisyen

emzirmeyi bırakmışsınız ama süt sağıyor musunuz?
bnim iş yerimde çalışan 2 arkadaşımda 1 sene boyunca biberona süt sağdılar, zaten çocukta bırakmaya başlıyor ama onlar hem anne sütünden ayırmamak için hem kendi sağlıkları açısından. Biri hamile kalmadan önceki kilosuna indi biri de daha da zayıfladı. Hiç bıkmadan sağdılar sütlerini ciddi kalori yakıyormuş.

ama nasıl olsa emziriyorum kalori yakıyorum diye löp löp yemediler hem sağlıklı hemde dikkatliydier. zaten bebeği uyutup kalkıp ev işi yapınca koştur koştur istemsiz kilo veriyorsun dedi ikiside .Biz doğrmamış halimizde bizden daha fit görünüyorlardı :)

daha çok gençsin sağlık problemin yoksa zaten o yaşta o kilo çok fazla zaten kilo başlık başına sağlık sorunlarına sebep oluyor... diyetisyene gidebilecek maddi durumun varsa gitmelisin şimdi şhir dışından online hizmette veriyorlar ödemeyi yapınca :)

emzirmeyi bırakmışsınız ama süt sağıyor musunuz?
bnim iş yerimde çalışan 2 arkadaşımda 1 sene boyunca biberona süt sağdılar, zaten çocukta bırakmaya başlıyor ama onlar hem anne sütünden ayırmamak için hem kendi sağlıkları açısından. Biri hamile kalmadan önceki kilosuna indi biri de daha da zayıfladı. Hiç bıkmadan sağdılar sütlerini ciddi kalori yakıyormuş.

ama nasıl olsa emziriyorum kalori yakıyorum diye löp löp yemediler hem sağlıklı hemde dikkatliydier. zaten bebeği uyutup kalkıp ev işi yapınca koştur koştur istemsiz kilo veriyorsun dedi ikiside .Biz doğrmamış halimizde bizden daha fit görünüyorlardı :)

daha çok gençsin sağlık problemin yoksa zaten o yaşta o kilo çok fazla zaten kilo başlık başına sağlık sorunlarına sebep oluyor... diyetisyene gidebilecek maddi durumun varsa gitmelisin şimdi şhir dışından online hizmette veriyorlar ödemeyi yapınca :)

Kilo vermeye başladım suan -6 kilo dayım spor ve diyetle veriyorum suan bebeğim 7 aylık oldu sütüm coktaaann gitti bile ne yapsam da geri gelmedi

Back
X