• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Özel adana ankara tüp bebek merkezinde tedavi görenler?

Gülücüm81 uzun zamandır yazmadım, tedavin hangi aşamada benim 11 yumurtam toplandı 1 temmuz da ve 7 tanesi döllenmiş 6 temmuzda transferim var.Senin yumurtaların kaç tane ve gerçek adın ne? belkide orada karşılaşmışızdır.

hayırlı olsun. uamrım pozitfi görürsün. gülücümün transferi yapıldı 11 temmuz test günü.

Gülücüm81 uzun zamandır yazmadım, tedavin hangi aşamada benim 11 yumurtam toplandı 1 temmuz da ve 7 tanesi döllenmiş 6 temmuzda transferim var.Senin yumurtaların kaç tane ve gerçek adın ne? belkide orada karşılaşmışızdır.

evet canım giremiyodum yada kısa kısa giriyordum. benimde 1inde transferim yapıldı, aynı gün ordaymışız demekki adım GÜL. 14 tane toplanmıştı, 13ü olgunmuş 5. günde tek embriyo transfer edildi 11i test günüm.:ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv:

çokkkk eskii bii konuu amaa bende ankadada yaptıracagim gökhan çıragildee..........amamaa korkuyorumm insaallah tutar yaaaaa

Back
X